diabolic53 Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Tv-ul dotat cu STV2248H ,ST92195C381 ,TDA8174AW si selector PLL tip TAEM G084D a sucombat in urma unui traznet.Dupa schimbarea unei diode din sursa are rastru ,merge pe video cu intoarcere sus (probabil un cond. in jurul lui TDA 8174 AW )dar selectorul e mort (imagine abia perceptibila).Stie cineva un echivalent pin cu pin de selector cu sinteza de frecventa?Multumesc . Link to comment
PETRE66 Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 probeaza tuner intr-un alt sasiu vestel(ak19...30,36,37.......),sa tragi o concluzie.Ar putea fi alta piesa defecta. Link to comment
Tavi Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 alt raspuns dat ca sa fie , marca Petrenu stie decat sa dea cate un sfat diluat si apoi sa ceara celorlalti sa traga singuri concluziile , el nefiind in stare daca avea alt sasiu , ar fi probat si el tunerul , de aceea vrea sa stie ce tuner merge , pentru ca e mult mai simplu si duce la aceeasi concluzie sa schimbi tunerul , nu televizorul diabolic , daca selectorul este comandat sda-scl ( desfaci capacul pe partea cu piese si vezi daca are cuart ) merge UV1316 ( cazul tau ) , daca nu , merge UV1315 Link to comment
diabolic53 Posted August 20, 2006 Author Share Posted August 20, 2006 Tara,multumesc tare mult.Verificind colectia mea de scheme din calculator, am constatat ca am un manual de utilizare pt.un AK30 ce semana perfect ca piese cu ceea ce am gasit in Watson.La capitolul selectoare se exemplifica cu ce selectoare poate fi echipat sasiul, notare pini, tensiuni,totul.Nu am desfacut selectorul sa vad daca are cuart, dar de moment ce scrie pe el (PLL)e clar ca trebuie sa caut un UV1316,avind in vedere ca pe DVD merge.Mai vorbim noi. Link to comment
PETRE66 Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 o solutie ieftina si garantata, fara nici o investitie.Raspund la ce stiu ,nu dau raspunsuri ,ca sa fie. Mai nou sunteti,purtator de cuvant(avocat),ceea ce nu va caracterizeaza. Daca avea vreo nemultumire,de ce n-a raspuins adrisantu ?? Link to comment
Recommended Posts