Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alternator de masina cu magneti permanenti (NEODYMIUM)


Postări Recomandate

Vizitator tyc

In gol. Altfel ar insemna ca ai un generator de 5kW . Si la turatia aia se va arde ,are racire fortata.Ca sa te convingi ,pune-i ca sarcina un fier de calcat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

Hotaraste-te , ori sant 12V ori 118V ! Dupa razboi rasar 2 ventilatoare si un bec de 100W ,binenteles la 110V ... dar la 110V becurile uzuale sant de 25W/40W/150W ; de 100W la 230V alimentat la 118V are un 60W ,aproximativ .

Link spre comentariu
:ras: nu cred ca ai citit ce am zis anterior ca folosesc un transformator pentru ridicarea tensiunu de la 12v la 118 ,iar becul este de 220v 100w si ventilatoarele sunt la 12v, dar ce rost mai avea sa va spun ce teste am mai facut pe el si ce sisteme de racire si de protectie vreau sa i pun o sa aiba si o parte electonica de control pentru am mentine tensiune cat de cat stabila,o sa pun si ceva poze cand am timp cu tot ce am pentru eoliana
Link spre comentariu
Vizitator vanjulet

turbina o sa fie una vreticala cu 5 paleti fiecare palet va avea 2 m inaltime si 50 cm latime eu zic ca e destul de puternica pentru a invarti alternatorul cu amplificator de turatie.. :dans: de citit cred ca trebuie sa te apuci tu nu eu :ras:

Să știi că de citit citesc permanent. De scris... cred că, așa cât de cât să nu mă fac de râs, știu.Și am învățat că de căpetenie este să nu să spui aberații ca să nu le zic tâmpenii, pentru că dacă nu știi să te exprimi corect și mănânci litere atunci tot o tâmpenie iese din tastatură. Mă iartă dacă nu înțelegi.
Link spre comentariu

..si daca fac 2-3 poze cu ce am in amera(camera ai vrut sa zici! nu?) lesinati

Ia baga niste poze omule! Asa ca sa ne ofticam! Si daca tot pui ceva poze, poate pui si cu proiectul tau, mai ales cu trafu ala bobinat trifazic cu iesire monofazica!
Link spre comentariu
Vizitator tyc

AlinEX ,daca ai avea idee ce greu se descarca Photoshop-ul dupa net ; apoi se pot face si poze (ca aia mare deja a facut-o -nu poza- ) .De fapt ,noi santem putin dusi si far-de-o tigla pe coperis iar el e singur ... . Asa ,daca nu conteaza ce face ,cred ca nu mai trebui sa raspundem ca a aflat singur adevarul cel mare . Sant printre noi uni care au testa deja varianta cu alternator ,poate ca se prinde si intreaba care e randamentul - adica se merita? - popular cam ashe vine zas .

Link spre comentariu

nu... sincer!!! vreau sa vad cum a facut omuletul nostru, trafu' ala smecher cu doi de sm!!! trifazic pe un singur miez, si cu iesire monofazica! A zis clar! Citez: "transformatorul e bobinat trifazic pe intrare"Cum mama lu' ala negru a reusit?!?? ca io inca ma scarpin in cap! Vreau sa vad si eu! Nu de alta, da nu vreau sa mor asa idiot!

Link spre comentariu

din cate stiu eu traful de cuptor cu microunde este sudat, deci daca vrei sa incerci sa il fierbi tu nu am nimic inpotriva, poate se inmoaie sudura :ras: ,eu am taiat pe o parte ,si apoi am bagat o dalt intre el pentru a rupe suduradupa pe partea ce-a lalta, i-am polizat sudurile pentru al finisa. am facut bobinele ,le-am pus pe el si l-am prins cu un suport facut de mine din cornier cu suruburi de 8mm greu mai e sa bobinezi un traf,parca ai face un avion de la 0 :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări