Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multi search box -how to?


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Scriptul ar fi usor de realizat dar nu detin destule cunostinte pentru a-l scrie de la 0. El trebuie sa contina link-urile fiecarui magazin online bifate/nebifate. Aici se folosesc conditii. Apoi prin alte linii de cod, cuvantul care este scris in searchbox-ul respectiv sa fie rescris in searchbox-urile site-urilor bifate. Pe http://www.dioda.ro/Cauta_Componenta.html nu merge cautarea decat pe primul link bifat. Al doilea sau mai multe nu sunt luate in calcul.

Link spre comentariu

Eu as fi multumit cu un script asemanator cu cel de mai sus - ma intereseaza doar sa pot adauga siteurile pe care vreau sa efectuez cautarea si cu un singur click sa caut in toate siteurile din lista componenta dorita . . . Poate sa fie si mai simplist dar sa fie functional - poate gasim pe cineva aici care stie java sa ne ajute .Ar fi util pentru toti electronistii. :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator axnpictures

La mine apare cod php in ultima caseta de text "Search Bar with Store Selection".Later Edit: da, e vorba de fisierul dff_merchant_list.php. Te-ai inregistrat acolo? Se pare ca e nevoie de login.

Link spre comentariu

Am creat un cont , l-am activat dand click pe linkul care mi l-au trimis pe email si cu toate astea cand vreau sa ma loghez mi se spune ca am contul inactiv :( Am nevoie de acest fisier "dff_merchant_list.php" pentru a functiona scriptul si cica doar daca ma loghez acolo il pot genera pfff de o luna ma chinui cu scriptul asta :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator axnpictures

Poate trebuie sa validezi adresa de email. Nu ai primit vre-un link ?

 

Totusi, nu stiu cat de buna va fi solutia data de acel script, ca in principiu ar trebui setat pentru fiecare site in parte. Vad ca unele dintre ele trimit variabilele prin get, altele prin post, dar predomina osCommerce la ele.

Totodata, site-ul care l-ai afisat tu este pe platforma PHP-Nuke, deci poate e pe acolo unul gata facut :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări