Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multi search box -how to?


Recommended Posts

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Scriptul ar fi usor de realizat dar nu detin destule cunostinte pentru a-l scrie de la 0. El trebuie sa contina link-urile fiecarui magazin online bifate/nebifate. Aici se folosesc conditii. Apoi prin alte linii de cod, cuvantul care este scris in searchbox-ul respectiv sa fie rescris in searchbox-urile site-urilor bifate. Pe http://www.dioda.ro/Cauta_Componenta.html nu merge cautarea decat pe primul link bifat. Al doilea sau mai multe nu sunt luate in calcul.

Link to comment

Eu as fi multumit cu un script asemanator cu cel de mai sus - ma intereseaza doar sa pot adauga siteurile pe care vreau sa efectuez cautarea si cu un singur click sa caut in toate siteurile din lista componenta dorita . . . Poate sa fie si mai simplist dar sa fie functional - poate gasim pe cineva aici care stie java sa ne ajute .Ar fi util pentru toti electronistii. :sparge:

Link to comment

Scriptul este aproximativ asa:

Dioda - Cautare Componente

Utiliz.IndividualiTMEFarnellConex ElectronicVitacomOboyleCometAdelaidaSyscom ElcoE-PieseAD ElectrocomVirtualElectronicBB Rom.comMivarom

Va rugam introduceti in campul de mai sus un cod de componenta - format din minim 3 caractere - pe care doriti sa-l cautati !

 

Link to comment
Guest axnpictures

La mine apare cod php in ultima caseta de text "Search Bar with Store Selection".Later Edit: da, e vorba de fisierul dff_merchant_list.php. Te-ai inregistrat acolo? Se pare ca e nevoie de login.

Link to comment

Am creat un cont , l-am activat dand click pe linkul care mi l-au trimis pe email si cu toate astea cand vreau sa ma loghez mi se spune ca am contul inactiv :( Am nevoie de acest fisier "dff_merchant_list.php" pentru a functiona scriptul si cica doar daca ma loghez acolo il pot genera pfff de o luna ma chinui cu scriptul asta :sparge:

Link to comment
Guest axnpictures

Poate trebuie sa validezi adresa de email. Nu ai primit vre-un link ?

 

Totusi, nu stiu cat de buna va fi solutia data de acel script, ca in principiu ar trebui setat pentru fiecare site in parte. Vad ca unele dintre ele trimit variabilele prin get, altele prin post, dar predomina osCommerce la ele.

Totodata, site-ul care l-ai afisat tu este pe platforma PHP-Nuke, deci poate e pe acolo unul gata facut :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines