Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magareala de la Eurovision

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Un "concurs" inutil și m-am bucurat acuma câțiva ani când "Romania a fost exclusa de la Eurovision din cauza datoriilor televiziunii publice".

 

Păcat să suntem atât de săraci și aruncam cu banii, din cate știu sunt bani publici, pe promovarea unor comunități multicolore (LGBT) in loc sa facem ceva pentru adevărații artiști din țară.

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 22 minute, Stefan a spus:

Păcat să suntem atât de săraci și aruncam cu banii, din cate știu sunt bani publici, pe promovarea unor comunități multicolore (LGBT) in loc sa facem ceva pentru adevărații artiști din țară.

 

Sau sa fim exclusi pentru ca nu am votat cu cine vroiau ei sa castige...  ba mai mult punctele romaniei au fost atribuite lor din burta, dece nu s-au anulat pur si simplu ? Pana si la Eurovizion pupam in fund fel si fel de idioti si mascarici pe diverse criterii stiute doar de organizatori. Presupun ca si acolo contribuim cu ceva milione de euro pe an in loc sa ii folosim cum ziceai tu.

Link spre comentariu

dece nu s-au anulat pur si simplu ? 

 

Pentru că probabil li s-a transmis tuturor să voteze cu ucraina, și dacă nu au vrut au fost forțați, adică ori faci ca noi ori te forțăm, sau te dăm la o parte. Chiar crede cineva că contăm în vreun fel? 

Mie mi se pare că americanii procedează la fel cum au procedat cu Ceaușescu, pe moment îl răsfață pe Zelensky, atât cât au nevoie de el apoi...nu îi mai interesează. Și cu ceașcă la fel, i se urcase la cap că era important în ochii occidentului, apoi a fost exclus, s-au înțeles cu rușii, apoi pa.... 

La fel și cu ucraina, îi propulsează apoi când nu mai au nevoie de ei, adio... 

Cât despre prostia de ieurovizion,mai bine nu, când au vrut să câștige lgbt, au propulsat bărboasa, acum nu mai e la modă, e altceva. 

Nu știu de ce mai participăm, vorba aia, și...și cu banii luați, nu dau ăștia doi lei pe noi, credeau (tvr) că dacă cazăm ucrainieni, suntem mai buni. Ba chiar le convine, un pic...cheltuielile la noi, ei cu profitarea... 

Editat de maresaldeflota
Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 37 minute, maresaldeflota a spus:

Pentru că probabil li s-a transmis tuturor să voteze cu ucraina, și dacă nu au vrut au fost forțați, adică ori faci ca noi ori te forțăm, sau te dăm la o parte.

 

Trupa aia e de toata jena atat ca prezentare scenica dar si la muzica, nici un om normal la cap(nemanipulat) nu i-ar vota. Dezinformarea si manipularea e la cote maxime, pupam in fund ucrainienii de parca ar fi sfintii pamantului, daca sunt asa de onesti sa ne dea inapoi partea de nord a tarii care nu este al lor, nici macar nu au luat-o ei ci urss, probabil nici teritoriile disputate acum nu sunt ale lor... nu ma bag ca nu stiu... si nu mai scriu ca am primit atentionare de la google ca blocheaza orice site care zice in orice fel de rau despre ucraina 

Link spre comentariu
  • Administratori

Din pacate inca este singurul sponsor al forumului, macar o parte din banii necesari vin de la el. Reclamele platite jenant dar cum ziceam

 

A deviat si subiectul asta... hai la Eurovizion !

 

 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Badman a spus:

Este relevant acest "concurs"?  

O mânareala ascunsa sub sintagma politically correct.

Puteam da in scris ca va câstiga Ukraina! 

Acest pseudo concurs, angrenat politic de ani buni, numai muzica usoara nu o promoveaza! 

Au câstigat concursul nulitati de genul femeii cu barba (sau barbat cu sâni, depinde de unde te uiti) de care, anul urmator, nu s-a mai auzit nimic. ABBA se asculta, si acum, cu placere, fiind una din emblemele eurovizionului.

Si inca un lucru pe care nu-l inteleg: de ce jurizarea o face boborul si nu un juriu format din specialisti, cum era odinioara?

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 16 minute, NICA a spus:

subiecte non tehnice provocatoare de discutii care pot degenera.

 

Doar daca sunt pe aici sustinatori fanatici ai eurovizion... dar nu prea cred

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Rammstein a spus:

toți considerăm Eurovision o mizerie

Subscriu.

Apoi, orice subiect se poate discuta si e chiar necesar. Daca bagam sub pres unele discutii, nu inseamna ca subiectul nu exista! Ca se isca scandal? Da, atita timp cât unii nu inteleg ca rostul discursului, nu e de a impune, ci de a convinge si atunci când nu mai ai argumente, nu trebuie sa treci la injurii!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări