Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

DjLeco2021

Membru activ
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

About DjLeco2021

 • Birthday 03/05/1971

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti Sector 6

Recent Profile Visitors

305 profile views

DjLeco2021's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • One Month Later
 • Conversation Starter
 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

 1. Sintem in Rromania. Ramin pe 15 si o sa iau un set mai aratoase, separat pentru vara. Imi place mult aderenta Bridgestone-urilor de iarna. O sa merg tot pe bridgestone si pe vara. Sau, sint deschis si la eventuale alte recomandari, siguranta este primordiala, apoi costul. Multu!
 2. Exact asa voi face, cum intru in concediu o programez la service la reprezentanta si schimb la singe tot ce este de schimbat. Sa stiu ca "plec de la 0" cum se zice. O sa ii achizitionez un set de jante de vara, originale, tot pe 15, dar "mai aratoase" un pic. Masina nu e "de fitze", e de familie, la 50 ani nu ma mai intereseaza "fitze", altfel luam altceva. Cu anvelopele astea Bridgestone, este foarte stabila in curbe, chiar multumit de ele. Multumesc de urale!
 3. Ma refer la worst case scenario, adica o A pura.
 4. Exact ce spuneam mai sus, reflecta realitatea actuala:
 5. Posibil... E un joc cu o poveste frumoasa, l-as fi re-editat cu o grafica actuala. Mult mai bun decit multe porcarii aparute in ultima perioada.
 6. Exact. Dar nici in afara nu mi-e rusine.
 7. Pai stii cum te "abordeaza" un pustan? Daca "nai" feizbuc, insta si tuitar, nu existi. Mah, sa mori tu!
 8. Daca ar pica definitiv, ar fi super! Si celelalte mizerii de aplicatii de gen. Nu mai exista socializare face 2 face prin vorbire directa, oameni "androidizati" intra in sevraj daca nu au telefonul in mina cu diverse "aplicatii" deschise, oameni morti (cu sau fara vina) din cauza accidentelor pentru ca "pensatul cu gleznute goale" sau "botoasa pensata" isi fac selife sau transmit "Laiv" (de) la volan, etc. Bine a scris Einstein “Doar două lucruri sunt infinite: Universul şi prostia umană, iar de cea din urmă sunt foarte sigur”
 9. 1 Masina este inca in garantie, la sfirsitul lunii o duc la revizie. 4 Bateria se incarca singura la masina, in timpul mersului, in timpul frinarii, nu depind de nicio priza (nici nu mi-as dori asa ceva). Preponderent in Bucuresti, unde e cam bara la bara, demarez si rulez pe electric, doar daca bag talpa in ea, intra si motorul termic. Sa mergi in capitala cu un consum ca acesta, eu zic ca e bine, asa arata o cursa de la serviciu, acasa. Luna trecuta am mers zilnic la munca, inclusiv 3 weekend-uri, cam 20km dus intors si am consumat aproape jumate de rezervor. Altii baga 2 rezevoare lunar. Pentru mine este exact ce trebuie. Deocamdata ramin cu jantele originale cu care a venit (15" aliaj) pe care am pus gume de iarna Bridgestone Blizzak 195/65 R15 LM-005 91T. La vara oi vedea, o sa-i iau niste jante (mai) frumoase pe 15, astea originale cu care a venit sint clasice ca design. Practic designul lor nu-mi place...
 10. E, cind o sa ma duc la revizie la Toyota, pe la sfirsitul lunii, o sa discut cu cei de acolo, sa vedem ce si cum. Nu ma deranjeaza nici inca o pereche de jante tot de 15 si pentru vara. Dar, sa vad ce spun cei de la Toyota.
 11. Ok, atunci cum de cei de la politie mi-au inmatriculat masina doar cu ce am postat in poza de mai sus?!?
 12. Da, se pare ca raspunsul era chiar in cartea masinii, nu am rasfoit-o atent... Nu inteleg de ce sint incapatinat, daca iti spun ca doar acel act postat mai sus a fost livrat cu masina, Franta si inca o tara asa au cartea+talonul, nu au carte separata si talon separat. Altfel cum naiba o inmatriculam?!?
 13. Masina este deja inmatriculata in .RO. La cumparare am primit factura, fiscal si acea carte de mai sus cu care am fiost de am luat RAR si apoi am inmatriculat-o la noi. Masina a venit cu numerele de franta, pe care le-am predat la DRPCIV, impreuna cartea de mai sus in original, cu copie dupa factura, copie dupa asigurare si certificatul de autenticitate de la RAR. Franta si inca o tara, au un singur act (cel de mai sus) care reprezinta atit talonul cit si cartea masinii. Nu am avut altceva si repet, masina este inmatriculata deja in .RO.
 14. La francezi, aia reprezinta si cartea si talonul, este certificat de inmatriculare...
 15. Asta e o copie dupa cartea ei cu care a venit, evident oprita la inmatriculare: Vad ca nu se specifica nimic referitor la dimensiunile jantelor, sau nu stiu eu unde sa citesc. va
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines