Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

NICA

Membru activ
 • Content Count

  865
 • Joined

 • Last visited

About NICA

 • Rank
  pe aici...
 • Birthday 05/18/1961

Profile Information

 • Locatie
  Timisoara

Recent Profile Visitors

1,286 profile views
 1. Cce stiti,Dokker pe gpl se face ? Sau va urma ?
 2. Pe 27 septembrie au fost alegerile. Au cam trecut 2 saptamani de incubatie. Desigur nu acesta este motivul pentru inmultirea cazurilor. Nici un oficial nu ar recunoaste.
 3. Am rezolvat,multumesc. Se poate inchide.
 4. Va salut, Caut un meserias cu cnc sau freza,lacatus in Timisoara sau imprejurimi. Am o tabla din otel cu dimensiunile de 740 × 540 ,grosime 1,5 , este panoul dintr-un tablou electric. Am nevoie de : 1 decupaj de 189 / 45 1 decupaj de 215 / 45 1 decupaj de 324 / 45 si gauri: 1 gaura cu diametrul de 83 2 gauri cu diametrul de 88 4 gauri cu diametrul de 71 18 gauri cu diametrul de 43 3 gauri cu diametrul de 22 Cine poate face aceasta lucrare il rog sa ma contacteze pe pm. Daca nu gasesc se pare ca voi face gaura langa gaura
 5. Pe mine nu ma obligat nime' sa ma insor. Dar de atunci,de vreo 35 de ani, toate drepturile omului oficiale au palit in fata celor care mi-au mai ramas. Mi'a fost schimbat si presul din fata usii pe care scria mandru WELCOME cu unul pe care scrie stay out. Asta apropo's de sugestia data de un coleg ieri. Deci, se poate si mai rau.
 6. O muiere hotarata. La mine in casa nu mai intra nimeni de cativa ani. Acusi nici eu.
 7. Ce stiti , se va putea cumpara si prin programul "rabla "? Ca atunci cumulat cu ajutorul va fi super.
 8. Cat timp se mentine o subventie de 10.000 euro e convensbil. In cazul Daciei de 15.000 euro nu stiu daca subventia e tot asa. In rest calculul dvs.e cam corect dar as mai pune la socoteala si problema climatizarii si stresul autonomiei. Cum mersul cu luminile de intalnire este obligatoriu mai putem socoti si asta.Ca masinuta locala merge dar m-ar enerva sa tot verific "nivelul" de curent si pune-o / ia-o de la incarcat. La inceput,ca orice lucru, e amuzant dar in timp te cam saturi.
 9. Nu circuli mocca , doar daca furi curentul. Si acela , multi kw. Cred ca la fiabilitate va fi satisfacatoare . Avantaj va fi service'ul local .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines