Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

NICA

Membru activ
 • Content count

  890
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 Se poate si mai bine

About NICA

 • Rank
  pe aici...
 • Birthday 05/18/1961

Profile Information

 • Locatie
  Timisoara

Contact Methods

 • Yahoo
  bo1961ni@yahoo.com

Recent Profile Visitors

529 profile views
 1. Va salut ,caut documentatia pentru instalarea acestei unitati de amplificare si control.Daca are cineva il rog sa posteze sau sa mi-o trimita. Va multumesc. MP 341 - unitate de amplificare şi control MP 341 este centrul sistemului MP 300 şi încorporează toate circuitele necesare pentru a procesa semnalele venind de la operator, respectiv de la client. Un număr de patru comutatoare, aflate în interiorul unităţii MP 341, sunt folosite pentru setarea a patru moduri diferite de operare, în funcţie de intensitatea nivelului de zgomot pe partea operatorului şi pe partea clientului. Un comutator pe fiecare linie face posibilă selectarea modului „direct”, în care linia este în permanenţă activă, şi modul „întrerupt”, caz în care linia este activată în momentul vorbirii. Când ambele linii sunt în modul „întrerupt”, un circuit special activează numai una dintre linii în acelaşi timp. Celelalte două comutatoare sunt pentru activarea „volumului forţat” pentru fiecare linie, o funcţie care este de folos în cazul în care este necesar un volum mai mare(+10 db) pentru vorbit sau ascultat. Folosind unitatea de control MP 341, este de asemenea posibilă ajustarea volumului de ascultare pentru fiecare poziţie în mod independent, ca şi modificarea pragului de activare (switching threshold) prevăzut de fabrică, a fiecărui microfon. Carcasa din plastic o face ideală pentru montarea pe perete, ca oricare alt dispozitiv electric. Poate fi alimentat de la 220 Vac sau de la o baterie de 12 Vcc.
 2. NICA

  tub catodic lumineaza ca un far

  Domnule sunteti super incantator. Nu mai aveti tub dar aveti toata stima noastra.De obicei pe forum nu mai prea avem ce citi nimic simpatic .Poate doar pe la bancuri. Cam asa am patit si eu de cand m-am insurat. De vreo 30 de ani... cam cu toate.
 3. NICA

  tub catodic lumineaza ca un far

  Trebuie inceput cu verificarea sursei de alimentare care se poate sa fie defecta si alimenteaza filamentul cu tensiune mare.Mult prea mare. Foloseste un aparat de masura true rms si masoara tensiunea pe filament.Daca este in jurul a 6,3 volti alimentarea este buna iar daca este mai mare vezi sursa defecta. Daca nu este defecta sursa atunci treaba aste mai nasoala si posibil tubul.Dar incepe cu masuratorile.
 4. NICA

  Punte E0704

  Ce faci ? Licitatie ? Omul cumpara,tu ceri cat vrei .Daca-i convine,bine daca nu la revedere. Citeste regulamentul !
 5. NICA

  parti TV E43

  Nu cred ca merita osteneala....
 6. Va salut,poate are cineva valorile tensiunii transformatorului acestui redresor pentru baterii.Mentionez ca am nevoie de tensiunile pentru 48 de volti . va multumesc
 7. NICA

  Viraj la stanga

  Nici tu nu esti mai sanatos la cap ca mine...
 8. NICA

  Viraj la stanga

  Pai nu cam asa merge si guvernul nostru ? Si rezultatele nu-s asijderea ?
 9. NICA

  Doar bancuri ...

  Si inca ceva ce nu-i banc dar nu merita sa-i deschid topic. Cu ceva timp in urma un cunoscut ma intreaba cum ar fi sa se construiasca un televizor destept si cu toate functiile care le are un smart tv actual dar sa fie compet cu lampi ? - Ar fi la fel de greu ca si cum s-a construit casa poporului. - Si cam cat ar fi de mare ? - Cam cat casa poporului. - Si cam cat curent ar consuma ? - Cam cat casa poporului. - Pai si cam cat ar fi de rentabil ? - Cam cat casa poporului. - Auzi,comparatia asta cu casa poporului e de bine ? - Nu.
 10. NICA

  Doar bancuri ...

  Ca tot e cu canibali... Bula si cu tact-su canibali sadea mergeau prin jungla lihniti de foame de cateva zile. Deodata vad ei o blonda goala superba ratacind ca ei. Zice Bula: -Tata hai s-o mancam ! - Taci deaq din gura sa n-o sperii, o mancam pe mata,cu asta facem altceva...
 11. NICA

  Multimetru profesional Metrahit 12s

  Și mai este la vânzare?
 12. NICA

  Rotopercutor makita

  Nu se poate si nu incerca ca-l arzi. Se foloseste un transformator solid 230/110v . Nu incerca adaptoare electronice de alea mici ca iar risti sa-l strici.
 13. NICA

  Doar bancuri ...

  Somalia.Intr-un spital jegos pe un pat jegos zacea un nenorocit care astepta... Deodata vede coborand catre el un paianjen mare si bombat. - Sora,sora uite un paianjen... - Stai un pic ca vin imediat. Sora intarzie pe la altii si paianjenul se apropie... - Sora,hai odata ... - Stai ca vin acuma... Deodata se aude un tipat urmat de un scancet trist. - Unde ma duci bestie ?
 14. NICA

  Președinte FRF

  Wow, ce balacareala o sa mai iese daca topicul ramane vreo saptamana.
 15. Pai nu prea este viabil,si de ce : In momentul cand revine reteaua toate cele 3 ups -ri vor cauta sa-si incarce acumulatorul si acest sistem de legare va pune in comun iesirile lor pe 12 volti .Acest lucru ar putea fi daunator unuia sau altuia.Sigur nu stiu dar eu nu m-as risca sa stric ceva . In ceea-ce priveste raspunsul colegului el se referea la avantajul retelei trifazate unde defazajul este util la functionarea motoarelor electrice trifazate iar in cazul tau daca nu lucreaza vreun motor nu-ti pasa,poti folosi cate un ups pentru fiecare faza.
×