Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

NICA

Membru activ
 • Content count

  916
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 Se poate si mai bine

About NICA

Profile Information

 • Locatie
  Timisoara

Contact Methods

 • Yahoo
  bo1961ni@yahoo.com

Recent Profile Visitors

510 profile views
 1. NICA

  Punte E0704

  Ce faci ? Licitatie ? Omul cumpara,tu ceri cat vrei .Daca-i convine,bine daca nu la revedere. Citeste regulamentul !
 2. NICA

  parti TV E43

  Nu cred ca merita osteneala....
 3. Va salut,poate are cineva valorile tensiunii transformatorului acestui redresor pentru baterii.Mentionez ca am nevoie de tensiunile pentru 48 de volti . va multumesc
 4. NICA

  Viraj la stanga

  Nici tu nu esti mai sanatos la cap ca mine...
 5. NICA

  Viraj la stanga

  Pai nu cam asa merge si guvernul nostru ? Si rezultatele nu-s asijderea ?
 6. NICA

  Doar bancuri ...

  Si inca ceva ce nu-i banc dar nu merita sa-i deschid topic. Cu ceva timp in urma un cunoscut ma intreaba cum ar fi sa se construiasca un televizor destept si cu toate functiile care le are un smart tv actual dar sa fie compet cu lampi ? - Ar fi la fel de greu ca si cum s-a construit casa poporului. - Si cam cat ar fi de mare ? - Cam cat casa poporului. - Si cam cat curent ar consuma ? - Cam cat casa poporului. - Pai si cam cat ar fi de rentabil ? - Cam cat casa poporului. - Auzi,comparatia asta cu casa poporului e de bine ? - Nu.
 7. NICA

  Doar bancuri ...

  Ca tot e cu canibali... Bula si cu tact-su canibali sadea mergeau prin jungla lihniti de foame de cateva zile. Deodata vad ei o blonda goala superba ratacind ca ei. Zice Bula: -Tata hai s-o mancam ! - Taci deaq din gura sa n-o sperii, o mancam pe mata,cu asta facem altceva...
 8. NICA

  Multimetru profesional Metrahit 12s

  Și mai este la vânzare?
 9. NICA

  Rotopercutor makita

  Nu se poate si nu incerca ca-l arzi. Se foloseste un transformator solid 230/110v . Nu incerca adaptoare electronice de alea mici ca iar risti sa-l strici.
 10. NICA

  Doar bancuri ...

  Somalia.Intr-un spital jegos pe un pat jegos zacea un nenorocit care astepta... Deodata vede coborand catre el un paianjen mare si bombat. - Sora,sora uite un paianjen... - Stai un pic ca vin imediat. Sora intarzie pe la altii si paianjenul se apropie... - Sora,hai odata ... - Stai ca vin acuma... Deodata se aude un tipat urmat de un scancet trist. - Unde ma duci bestie ?
 11. NICA

  Președinte FRF

  Wow, ce balacareala o sa mai iese daca topicul ramane vreo saptamana.
 12. Pai nu prea este viabil,si de ce : In momentul cand revine reteaua toate cele 3 ups -ri vor cauta sa-si incarce acumulatorul si acest sistem de legare va pune in comun iesirile lor pe 12 volti .Acest lucru ar putea fi daunator unuia sau altuia.Sigur nu stiu dar eu nu m-as risca sa stric ceva . In ceea-ce priveste raspunsul colegului el se referea la avantajul retelei trifazate unde defazajul este util la functionarea motoarelor electrice trifazate iar in cazul tau daca nu lucreaza vreun motor nu-ti pasa,poti folosi cate un ups pentru fiecare faza.
 13. NICA

  Ovidanie vinde:

  Mai aveți radioul rusesc?
 14. NICA

  Poze haioase

 15. NICA

  Poze haioase

  -Nenorocitule ! Tu cumperi fludor cand mai sunt doua saptamani pana la salariu ....
×