Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

NICA

Membru activ
 • Content Count

  908
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

273 Excellent

About NICA

 • Rank
  pe aici...
 • Birthday 05/18/1961

Profile Information

 • Locatie
  Timisoara

Recent Profile Visitors

695 profile views
 1. Numai eu ma tem,de aia nu mai scriu. Ceilalti sunt slobozi.
 2. Si au mai dat si de cate o canalizare....
 3. Dar ei nu au vrut. Asa ca au săpat cu ghearele si cu dinții,au trecut prin centrul pământului și asa au ajuns în canada.
 4. De ce distanta acționează?
 5. Noi nu am avea ce învăța de la ei. In schimb ei ar putea învăța multe de la noi. Sa rupă coada lopetii,sa afle cât costă sacul de ciment la mana 2' ,pretul fierului (ferului) . Iar conducătorii firmei sa vada ca pot încasa pe studiile de fezabilitate cât pe cinci lucrări la cheie . Predarea lucrării se face dupa depășirea termenului cu 6 ani si costuri suplimentare de 450%. Dar toate astea dupa decontul la partid de 10% din valoarea lucrarii. Asa,în scop social... Mai termina ăștia într-o noapte ? Nici daca aduc si toata China cu ei.
 6. Sigur se va închide astăzi ca a fost luat în colimator. Dacă am primi 10 zile libere la schimbarea fiecărui guvern numai in actuala domnie asi fi stat acasa mai mult decât pe la lucru.
 7. Mai aberati un pic p'aci pana vede moderatorul de sector. Io tot de frica lui nu mai postez nici o poza,banc.
 8. Cum zice proverbul ăla? Sa te feresti de greci cand vin cu daruri?
 9. Asa este. Eu de mult nu mai prea am somn. Ma gandesc sa ma antrenez pentru cand ajung pensionar.
 10. NICA

  Parchet

  In urma cu mai multi ani am avut acelasi dubiu si l-am intrebat pe parchetar.M-a sfatuit sa nu-l scot daca nu e mucegait,distrus. M-am lasat pe mana lui si ce a facut ? A amestecat praf de lemn foarte fin cu aracet si cu un spaclu l-a bagat prin toate rosturile vechiului parchet.Dupa cateva zile de uscare a pus noul parchet (cu folie) peste cel vechi.Zic ca a facut treaba buna.
 11. Aici sunt cateva probleme care difera de la om la persoana.Dvs puneti intrebari retorice dar raspunsurile pot fi diferite si nu neaparat gresite sau adevarate. Nu exista educatie electorala.Pot fi tineri cu vederi largi si un simt intuitiv al votului corect si bosorogi semi-senili cu creierul spalat de televiziuni sau interese personale. La fel ce pare corect sau incorect azi poate fi invers maine. In ultimii 20 de ani am participat la votari ca presedinte al unei sectii de votare (una dintre ele) din Timisoara.Ma cunoaste multa lume si mai intram in discutii scurte despre respectivul proces.Ati fi uimit ascultand varii pareri.Sunt tineri care te uimesc prin gandirea matura sau prostia imatura.La fel si batrani.Multe persoane varstnice si-au pastrat mintea "verde" si te uimesc cu logica lor.Desigur ca intr-un oras mai mare exista un numar mai mare din ambele categorii . Mergand intr-un sat amarat unde primarul,popa si invatatorul sunt ascultati cu religiozitate se naste ideea de bosorogi expirati,depasiti.Dar nici acolo nu este valabil total. Deci,atata timp cat va intrebati ce si cum nu pareti bosorog. Sa ne uitam un pic la tarile din jur,parca se schimba ceva....Si nu o fac doar tinerii ,mai participa si batranii.La noi s-a incetatenit ideea ca batranii strica meciul la o participare de 20-30 %. In sate batranii merg de la biserica la vot ca-i indeamna popa si-i vede primarul.Acestia strica golaverajul,dar ia sa se trezeasca toti mi-se-rupistii si sa le pese de viitorul lor si al progeniturilor. Furtul,hotia,traficul de influenta,nesimtirea si tupeul politicienilor nu au disparut nicaieri niciodata si nu vor dispare nici la noi niciodata.Il invocam pe Vlad,pe Mihai, dar vremurile nu mai sunt la fel.Atunci nu se vota,era nevoie de asemenea metode.Astazi stam in pat si asteptam exit-polul dupa care injuram bosorogii ca au votat aiurea. Cum nu sunt eu clarvazator asa nu sunteti nici dvs bosorog.Vine 26 mai si vom rearanja alti ticalosi dar asta nu inseamna sa renuntam.Renuntam cand disparem biologic.Doamne ajuta-ne.
 12. In urma schimbării orei cel mai mult au de suferit pensionarii. Dacă se mai deschide vreun supermarket sa vezi necaz la raionul de tigai. Vin votarile,cand merg ăștia la vot ? Cozile preferate la impozite,etc... La asta nu va gânditi? Numai la ale voastre ?
×
×
 • Create New...