Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

NICA

Membru activ
 • Content Count

  867
 • Joined

 • Last visited

About NICA

 • Rank
  pe aici...
 • Birthday 05/18/1961

Profile Fields

 • Location
  Timisoara-Utvin

Recent Profile Visitors

1,364 profile views
 1. Si asta se poate dar pe forum mai rar. Ma ocup de confectionarea unuia din rezistenta de cuptor electric ca nichelina se indoaie cand se incalzeste. Rezistenta de cuptor este asemanatoare cu cea de termoplonjor. Stii tu . O tai si incerc sa o indoi cat mai din scurt in forma de U. Desigur la cald. Daca nu pocneste si-i pot dezizola capetii pentru contact e bine. O alimentez la cat vrea ea si voi obtine o "lama" de taiere rigida si fiabila. Cel putin asa nadajduiesc. In mod sigur depasesc orice pret din comert dar nu va fi alimentata la retea neseparat.
 2. Bataia de cap este mult mai mare decat 121 lei dar citeste recenziile de la emag si judeca. Cele serioase sunt peste 350 lei dar nici de alea nu sunt sigur.
 3. Vezi tot politicul. De la consilier comunal la ministri.
 4. Am pus acest anunt la ''cumparari" nu la bodega.
 5. Multumesc,voi incerca solutia poimaine .Sper sa mearga.
 6. Nu merge pistolul,am incercat. Cu varf normal ar taia putin dar tot incet. Cu un varf lung de 10 cm cat am nevoie abia se incalzeste,logic.Nu merge decat foarte incet.Cu nichelina in locul varfului de cupru nu merge ca tensiunea e mica. Probabil voi face pe un suport de sticlotextolit un varf de nichelina mai groasa ca sa nu se deformeze si alimentat cu fire de la traf. Si da, trebuie sa "sculptez" la fata locului.
 7. Va salut,am acest motor ventilator unitate interioara ac si nu stiu cum se leaga. Are 3 viteze si un condensator 1uF. Rog cine stie sa ma lumineze.Multumesc.
 8. Va salut, Caut sa cumpar un cutit termic pentru taiat polistiren de la cineva care nu'l mai foloseste. Intentionez sa'mi izolez podul si trebuie sa decupez in placi de 10cm grosime. Vreau doar cutit,nu platforme sau alte configuratii. Nu ma trimiteti la magazine,cunosc oferta lor. Rog raspuns pm
 9. Nu este banc, e trista experienta traita si de cativa cunoscuti. Dar nu i bai,e fain in Canada.
 10. Unu' in fata blocului cu o lada cu bere striga: - Care recunoasteti ca va este frica de muiere veniti sa va dau de baut ! Sta vreo 10 minute si nimeni,nimic - Hai ma ca ca nu aveti ce pierde, demnitate nu mai aveti demult...
 11. Nu le strica nici nemtilor o experienta mivarom Sper sa le impuna si acolo minimum 357 euro / comanda. Si uite ca supravietuiesc si asa. Asta o fi reteta succesului pt ei.
 12. Eu comandam mult acu vreo 10 ani si Mihai Vasilescu figura in factura ca ambalator sau cam asa ceva. Se pare ca e o noua firma capusa ca la noi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines