Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Waxiba


RST

Postări Recomandate

Buna ! 

 

Dupa experimente, frumoase de altfel, a venit vremea certitudinilor. 

 

Aparaturile postate de mine pe acest forum....in scheme mai mult sau mai putin lizibile, vor fi " lansate in eter " , spre sfarsitul acestei luni. 

 

Vom avea dialoguri verbale, sunt mult mai omenesti decat cele in scris. Vor fi mult mai omenesti, civilizate, pentru ca oameni suntem. 

 

Pentru ca voi intra direct cu aparatura " neconventionala ", voi raspunde la intrebari, la cele pertinente. 

 

Felix. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nu ne-am supăra deloc dacă nu ai mai posta niciodată tot felul de inepţii....că eşti singurul de pe forumul ăsta (şi posibil restul forumurilor de limba română), care propune tot felul de pariuri nerealiste, jigneşte ,,la grămadă,, oameni cu pregătire şi experienţă la care nici nu visezi.Şi în plus de asta, sub influenţa alcoolului de multe ori...trebuia să fac print la unele postări pentru care ai fost banat, probabil ţi-ar fi ruşine şi ţie de ele, dacă ai avea calitatea asta pe undeva.

 

Link spre comentariu
16 hours ago, RST said:

De acord deocamdata. Pe 25 noiembrie il veti muta inapoi..... Dar nu stiu cat voi mai posta eu. Nu e nimic la ambitie, realitatea se face live :) 

Bafta la examen pe 25. Sa ne dai vesti bune. Oricum, daca l-ai trecut e simplu sa te verific. Sa nu iti vina niscai idei năstruşnice.

 

Pentru colegii interesati: examen 23-25 Noiembrie la Bucuresti.

Link spre comentariu
18 hours ago, validae said:

 

18 hours ago, validae said:

eşti singurul de pe forumul ăsta (şi posibil restul forumurilor de limba română), care propune tot felul de pariuri nerealiste

jigneşte ,,la grămadă,, oameni cu pregătire şi experienţă la care nici nu visezi.Şi în plus de asta, sub influenţa alcoolului de multe ori...trebuia să fac print la unele postări pentru care ai fost banat, probabil ţi-ar fi ruşine şi ţie de ele, dacă ai avea calitatea asta pe undeva.

 

 

Am citat tot ce ati spus si nu e in niciun caz o chestie personala. Am citat pentru ca e exact chintesenta neintelegerilor. Pe rand:

 

18 hours ago, validae said:

eşti singurul de pe forumul ăsta (şi posibil restul forumurilor de limba română), care propune tot felul de pariuri nerealiste,

 

Cum se poate afla daca ceva e realist sau nu, altfel decat verificand in realitate ? A fost totusi o verificare a : ineptilor " mele, acum cateva luni. S-a trecut cu vederea. Asta ce inseamna ? Ca pur si simplu se ignora realitatea pentru a da curs in continuare contestarilor. 

 

18 hours ago, validae said:

jigneşte ,,la grămadă,, oameni cu pregătire şi experienţă

 

Asa cum am mai zis, repet: Sa imi aratati prin citat exact sau print cand si unde m-am trezit jignind, asa din senin. Acum nu se mai poate arata, postarile fiindu-mi sterse, dar se va putea pe viitor. 

Pregatirea si experienta nu au importanta atunci cand se emit teorii gresite. Consultand documentatia pentru examenul RA, am gasit greseli inclusiv acolo. Va fi singura exceptie in care voi fi de acord cu acele greseli ( in scopul strict de a trece examenul ), dar le voi combate in oricare alta situatie. Asa cum am facut si pe acest forum, si o voi face in continuare. Deoarece ne vom intalni si in trafic, vom fi obligati sa pastram un limbaj civilizat. 

 

18 hours ago, validae said:

Şi în plus de asta, sub influenţa alcoolului de multe ori...trebuia să fac print la unele postări pentru care ai fost banat, probabil ţi-ar fi ruşine şi ţie de ele, dacă ai avea calitatea asta pe undeva.

 

 

Partial adevarat. Uneori am mai sarit calul si cam nejustificat. Ideea printului e buna. 

 

 

12 hours ago, Mircea said:

Bafta la examen pe 25. Sa ne dai vesti bune.

 

 Multumesc ! 

 

12 hours ago, Mircea said:

Oricum, daca l-ai trecut e simplu sa te verific

 

" Verificarea " porneste din prima zi in care am licenta aia, pentru ca in ziua aia intru in emisie. Nu-s colectionar de hartii, merg sa o iau strict ptr a fi legal. 

 

 

 

Link spre comentariu

PS: Daca exista doritori, pot aduce la Bucuresti si receptorul " Waxiba ". 

Nu l-am mai modificat, a ramas in stadiul initial si asa va ramane, pentru mine e o legenda :)  Voi face altul, in varianta definitiva, iarna asta.

 

E destul de instabil pe frecventa asta fiind singurul punct slab. 

La sensibilitate si selectivitate e la acelasui nivel ca un transceiver industrial, analogic, de orice productie. Il pot aduce deci, ca sa nu mai fie nimic nerealist. 

 

Veti vedea si daca se verifica o alta " ineptie " a mea, anume ca nici adaptarea cu antena,si nici castigul antenei nu conteaza la receptie. Veti vedea ca merge la fel cu antena furculita, cu sarma de rufe, cat si o antena dedicata US. 

 

Atat, dar am rugamintea sa fiu anuntat cu cateva zile inainte daca exista cineva curios sa-l vada la lucru....altfel nu-l iau dupa mine. 

Editat de RST
Link spre comentariu

Zilele astea ziceam sa-l fac si pe el ptr ca vreau sa emit din prima zi dupa licenta. Ampliful e usor de facut, o mica retinere am in ce priveste modulatorul SSB, care e mult mai complex decat ampliful. In mare parte mi-am imaginat  schema lui, dar nu stiu inca ce solutie de VFO sa aleg. 

Chiar daca il fac pana atunci, nu trag de el dupa mine....dar daca vrea cineva neaparat sa il vada fizic, se poate rezolva in timp...nu-i la secret. Va fi in trafic oricum. 

 

O sa aduc acum numai Waxiba, stickul SDR si eventual 1 Magicbon....dar numai daca se ofera cineva la un test, altfel nu trag aiurea de ele. 

Editat de RST
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări