Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

vijelie02

Membru activ
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Se poate si mai bine

About vijelie02

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Brasov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pe viitor incercati sa scrieti si cu semne de punctuatie. Este foarte greu citibil cel putin pentru mine. Tot e bine ca ati folosit spatiul.
 2. Nici prin cap nu mi-a trecut ca ai o sursa in comutatie. Daca mai ai loc de inca 4 spire rezolvi problema elegant. Pe o placuta de test faci redresarea. doua diode, patru condensatori, un LM7812 respectiv LM7912.
 3. Salut. - Daca ai traf toroidal mai pui cateva spire pe el si obtii usor si imediat cei 12V - Sau mai montezi inca un traf mic. Cam greu cu cei 48V. O sa disipi cam multa caldura.
 4. Presimt ca ne pierdem timpul si pentru aceasta solicitare.
 5. Vezi aici: ultima schema din prima postare a colegului @Marian
 6. Pana la urma acea discutie legata de conexiunea gigabit a ajuns sa fie convertita spre gluma de catre un coleg moderator:
 7. Capul plecat sabia nu-l taie nu e valabil aici. A fi umil inseamna sa ti-o iei si mai rau. Poate e ales gresit cuvantul umil. Imi aduc aminte de pe forum : un coleg ceruse ceva informatii despre o conexiune gigabit. Unul dintre raspunsuri a fost: urmeaza nu stiu ce curs. Jenant dar adevarat.
 8. Le-am vazut si eu(shunt-urile lui alcon). Editare ulterioara: acum au aparut. O fi problema la mine.
 9. Asta a spus si colegul @Faust2018 pe pagina anterioara, probabil o fi gresita doar schema nu si fizic.
 10. Pune si o sarcina de 500-1K 5W
 11. Nu este suficient sa ai doar curaj...
 12. Amplificatorul Sara 2016 trebuie sa-l construiesti tu de la zero, adica pcb, lipirea componentelor, etc. Daca vrei sa cumperi module gata facute si tu doar sa le interconectezi atunci trebuie sa cauti in seciunea vanzari. sunt colegi care construiesc amplificatoare, preamplificatoare cu sau fara corectoare de ton.
 13. Daca ar fi un filtru de retea, trebuia sa mai existe in imediata lui apropiere ceva condensatoare neelectrolitice. Cred ca e un traf al unei surse in comutatie. Acel lnk304 imi spune asta.
 14. Din 27V ca sa obtineti 140V... 1. Nu o sa aveti loc in traf 2. Redresarea din secundar inlocuita integral. Urmati sfatul colegului maxente
×
×
 • Create New...