Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poliţia tunisiană a scos roboţi pe străzi pentru impunerea măsurilor de carantină

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

Acum 48 minute, adrian_pic a spus:

O drona te fugareste de nu te vezi. Daca nici la somatia acelei drone nu te opresti .... urmeaza artileria grea: drone inarmate :rade:. Ce zici? Cine iese invingator? 

 

  Eu vorbeam de robotul pe roti, cu drona e altceva, dar si acolo dau cu ea de pamant cu un aparat de bruiaj, gen pistol dronegun varianta DIY, m-as simti ca la vanatoare de curcani.

Se stie foarte bine ca un aparat militar poate fi pus jos de o arma de 1000 de ori mai ieftina (gen elicopter vs AG-u), in conditii de lupta urbana exista prea multe locuri se poate ascunde inamicul. Pun pariu ca acel robot din imagine e pazit de 2-3 agenti aflati in campul vizual, altfel cu un ciorap pus pe camera foto si un dispozitiv de bruiaj, va fi repede carat de bastinasi si ferul lor. E din fer greu?

 

Editat de marius75
Link spre comentariu

De fapt în Ro e mama democrației, autorităților le e frică să impună măsuri ce implică duba și bastonul că se trezesc cu dosare după ce trece criza. Precedent există, deci cei care s-au fript cu ciorbă suflă si-n iaurt.

Unii mai cu c_aie au reușit performanța de a da niște amenzi și ... cam atât. 

Drone? :d ... care drone (la noi)?

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări