Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HIV si Ebola


alcon

Postări Recomandate

Acum 29 minute, Traian B a spus:

 

Nici in Romania nu se intampla nimic rau inainte de '89.

Istoria ne arata ca asta este valabil pentru toate statele totalitare sau conduse de dictatori, acolo niciodata nu se intampla nimic rau, totul e bine, e linisite si pace, nu este stres si dezastru precum este in tarile alea dujmane nenorocite pline de vesti nasoale prin ziare si la TV. Probabil ca de aceea unii dintre noi doresc asa de mult azi o reintoarcere la "liniste", sa apara cineva hotarat care cu "mana de fier" sa "rezolve" dom'le "probelemele" p'aici, sa faca "ordine"...

 

Caracteristic acestui tip de conducatori este faptul ca de cele mai multe ori ei nu pot iesi din scena decat cu picioarele inainte si implicit in urma unor perioade lungi de dictatura, in timpul conducerii lor "linistite" (inclusiv faptul ca insasi conducerea nu se schimba este un factor de... "liniste", stii mereu cine si cum o sa fie maine si la anul la conducere!) acumuleaza atatea probleme in spate incat daca ar ajunge in fata unui tribunal democratic n-ar avea sanse si de aceea ajung sa se agate cu disperare de putere fiind in stare de orice ca sa se mentina la puterea absoluta care le asigura insasi supravietuirea, devin periculosi pentru tara si pentru lume deoarece pentru a scapa sunt capabili de multe.

Lenin, Hitler, Stalin, Ceausescu, Sadam, Gadafi, Castro nu prea aveau sanse sa plece de la putere pe picioarele lor si de aceea si-au intins conducerile in mod direct sau mai putin direct pana la... sfarsit. Limitarea stricta a numarului de mandate in societatile democratice a fost tocmai o solutie pentru aceasta problema, atunci cand ajungand la putere stii ca peste 4, 5 sau 8 ani oricum ajungi pensionar nu prea iti mai vine sa risti sa-ti faci de cap si sa faci sa se acumuleze ani si ani ura in popor. Nu din intamplare conducatori pe viata au fost si sunt cu mare preponderenta in anumite parti ale lumii si mai putin sau deloc in altele, si nu degeaba tarile din lagarul comunist au avut in general conducatori pe viata si foarte putine preluari de stafeta...

 

 

Exact pe acelasi sistem trage cu dintii si nenorocitul ala din Siria (sustinut de Putinică) care si-a gazat in repetate randuri populatia, pe langa multe alte atrocitati. In iran la fel. Astia daca ar renunta intr-o zi la totalitarismu practicat, vor fi mancati, la propriu, de popor cum bine ati spus mai sus.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, +_Florin_+ a spus:

Și eu cred că HIV a fost creeat printr-un laborator. Prea a apărut brusc (inițial în SUA) și până prin anii '70 nu auzise nimeni de el.

Presupun că laboratoarele din arealele cu multă zăpadă au creeat destui crocobauri microscopici. Cu antidotul aferent, sau fără. 

 

Există in mod natural o mulțime de viruși cu efecte grave asupra organismului uman, dacă-i și "updatezi puțin" capătă puteri nebănuite...

 

 

Poate in laboratorul...extraterestrilor, fiindca virusul HIV exista si in Antichitate...si se manifesta!

Link spre comentariu

De unde știi matale că și-a gazat populația ? Iar vă luați după după mass media controlata in mare parte de evrei ? Ce a rezolvat războaiele din Irak, Kosovo, "revoluțiile" din Egipt, Libia, războiul din Afganistan, Yemen etc ? Care e soluția ONU ptr 8 ani jumate de război în Siria și vreo 580.000 de morți oficial ? Cum poate fi lăsată ISIS de capul ei sa decapiteze copii, femei, iar ipocriții din UE să se scandalizeze doar când sunt executați niste gunoaie de caricaturiști ? Dupa Venezuela, Iranul e ultima țară care mai trebuie pusă cu botul pe labe, înaintea noii Ordini Mondiale. Numai că va fi puțin mai greu. Nu-s de acord cu nici un fel de regim totalitar, dar "democrația" americana nu funcționează în lumea Arabă !

 

Editat de cmariuss
Link spre comentariu
Acum 17 minute, Spitfire a spus:

Poate in laboratorul...extraterestrilor, fiindca virusul HIV exista si in Antichitate...si se manifesta!

 

Fără a fi vreun specialist în domeniu, presupun că dacă acest virus ar fi existat din antichitate omenirea n-ar mai fi apucat nici evul mediu, ar fi murit toți de sida.

În antichitate și în perioada medievală nu se foloseau mijloace "de protectie", boala (mortală) s-ar fi extins rapid in toată lumea.

Probabil au existat dintotdeauna boli ce afectează în anumită măsură sistemul imunitar, dar nu erau totuna cu virusul HIV.

 

Link spre comentariu
Acum 29 minute, Spitfire a spus:

Poate in laboratorul...extraterestrilor, fiindca virusul HIV exista si in Antichitate...si se manifesta!

Virusul ăsta a fost creat pentru ca nu se mai vindea nu știu ce medicament pentru cancer care era scump și nu își mai facea efectul, au scos un,, virus" la care medicamentul ăsta ( nu mai stiu cum se cheamă) era eficient apoi,, s-a adaptat "virusul" și au scos pe bandă rulantă medicamente scumpe, tratamentul "care e vital", deci trebuie să cumperi,  costă pe an cam 1 miliard de lei vechi. 

Așa se zice... 

Link spre comentariu

Cred ca ceva referiri documentate stiintific ar lamuri problema . Are cineva ? ... Eu stiu ca e un virus contemporan ( in acceptiunea istorica a termenului )  , asupra genezei caruia nu exista unanimitate , ci teorii foarte diferite . Ceea ce ma face sa cred ( am scris mai sus ) ca e o " inventie " stiintifica umana si deliberata . N - am auzit pana acum sa fi " functionat " in antichitate , s - ar fi gasit la analiza mumiilor , cele programatice sau de facto . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Tot asa . Cred ca sunt cele mai raspandite pravalii . Pana acu' ceva timp erau concurate numeric de filialele de banci , dar acestea au pierdut " batalia " , se inchid in ritm accelerat . In Ploiesti sunt mai dese ca bancomatele , daca se inchide vreun magazin de ceva , 90 % se va redeschide ( rapid ) ca farmacie . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

In Ploiesti pana si second - urile bat in retragere . Pariurile se cam mentin , doar farmaciile prolifereaza . O fi lumea mai bolnava p' aici ...

 

P.S. - referire stiintifica la HIV si alte alea :

 

https://www.wiley.com/en-ro/Infectious+Diseases:+A+Geographic+Guide,+2nd+Edition-p-9781119085744

 

Are si capitol istoric , cine e curios poate sa  - l consulte . Poate chiar toata cartea ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări