Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Maxim 5 ani şi LA REVEDERE!

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a propus omologilor săi din Uniunea Europeană limitarea la 5 ani a dreptului de muncă al unui muncitor străin, într-o încercare de a reechilibra diferenţele de pe piaţa muncii dintre estul şi vestul continentului.

 

 Maxim cinci ani şi «La revedere», după aceea te duci în altă ţară şi îţi cauţi loc de muncă”, a afirmat Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, în cadrul conferinţei ”Criza forţei de muncă - Corelarea sistemului de învăţământ universitar cu piaţa muncii”.

 

https://www.gandul.info/financiar/ministrul-finantelor-publice-propune-limitare-drept-de-munca-muncitori-straini-la-5-ani-17712343?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCitesteSi+200&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul

 

Cum regreta unii puterea totalitara a vechiului regims ceausit!

Cu dedicatie pentru domnul tăntălovici (teodorovici):

nu-stii-cand-esti-mort-sau-prost.jpg?w=5

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Libera circulaţie - cetăţenii UE

Libera circulaţie a lucrătorilor este un principiu fundamental înscris la articolul 45 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene. Ulterior, legislaţia secundară a UE şi jurisprudenţa Curţii de Justiţie au dezvoltat acest principiu, în baza căruia cetăţenii UE au dreptul:

  • să-şi caute un loc de muncă într-o altă ţară din UE
  • să lucreze în ţara respectivă, fără a avea nevoie de un permis de muncă
  • să locuiască în ţara respectivă în acest scop
  • să rămână în ţara respectivă după expirarea perioadei de angajare
  • să beneficieze de acelaşi tratament ca şi cetăţenii ţării respective în ceea ce priveşte accesul la piaţa muncii, condiţiile de muncă şi toate celelalte avantaje sociale şi fiscale.

Deci domnul tăntălovici habar nu are ca un principiu fundamental nu-l poti abroga din pix cum fac unii pe la noi prin RO. 

Link spre comentariu
5 minutes ago, Giuseppe Bagarella said:

Ce ne-am face noi fara baiatul cu stiri din ziare... Poate reprofileaza Vasile forumul pana la urma, face un fel de Gazeta Presei.info.

Ce sa fac daca nu avem pasiuni comune? Tu cu:

Quote

Doar incepatorii se mai uita in ziua de azi la filme prono facute de marile studiouri cu actrite de lux ! Unu ca mine, care a avut pron pe calc de cand s-au invetat calculatoarele e satul de aceleasi tipare ale filmelor de lux, gen Marc Dorcel. Pe mine, singurul pron care mai ma impresioneaza e ala de amatori, facut acasa de d-astia ca noi cu o camera foto obisnuita. 

eu cu problemele si gandurile legate de viitor (nu esti parinte deci .... nu stii cu ce se mananca astfel de ganduri).

Link spre comentariu

Pe acelasi principiu ministresa sanatatii vrea sa restrictioneze dreptul medicilor rezidenti de a pleca afara, cica "noi ii scolim, deci ne sunt datori, sa ramana aici".

La fel si indivizii aia 2 cu proiectul lor cu 45 de puncte in 6 luni pentru suspendarea permisului pentru ca ii prinsesera pe ei radarul de cateva ori...

Astia sigur n-au inteles nimic din ce inseamna democratia, cu asemenea masuri vrei nu vrei iti amintesti de o perioada neagra din istoria noastra, pentru ca astia acolo ne duc incet da sigur.

 

Noaptea mintii la noi in guvern...

Link spre comentariu
Acum 15 ore, icar a spus:

..................................................

Nu vor fi de acord, au si ei interesul lor!

Sint mai mult ca sigur ca nu vor fi de acord!

Atita timp, cit cetateni din estul Europei, pleaca sa munceasca in tarile vestice,pentru un salariu  mult mai  bun decit in tara de origine ,dar mai mic decit  primesc bastinasii,cei din tarile vestice  nu vor fi de acord cu ineptiile  lui Teodorovici si ale  ''coanei''  Andronescu. Ce-i maninca-n cur mai tare, e ca romanii plecati la munca in vest,nu platesc,dări statului roman. Statu' roman a mai incercat o figura ,nu cu multa vreme in urma cind,au incercat sa impoziteze banii trimisi(celor din tara) de romanii plecati la munca in strainatate. Romanii plecati, n-au mai trimis bani,trimitindu-le doar bunuri. 

Atunci, ai nostri  guvernanti, au crezut ca s-a intilnit hotu' cu prostu'. Noroc ca romanu',nu-i prost!  S-a ''reorientat'' automat!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

U.E. are alte probleme ... , deja nu stie cum vor fi tratati cei din tarile cu " viteza intaia " in Marea Britanie , si ce sa faca cu surplusul africano - arabo - asiatic , adus cu atata generozitate de frau Merkel , care s - a retras in plina glorie . Nu ia aminte la ce zice penultimul loc din clasament , chit c - ar fi ceva bun ( nu e cazul momentan ) .

Link spre comentariu
Acum 5 minute, elm a spus:

Bună sau proastă propunerea lui Teodorovici, ideea e că ne depopulăm, rămînem fără valori și "nu e bine, domnule chestor"...

Toți pleacă și in locul lor rămîn chinezii și africanii. O fi bine?

Oricum Romania se depopuleaza! Tiganii ce mai tin ''steagu'' sus!

Sincer, sa am acum 40 de ani,m-as duce sa muncesc in vest, fara sa ma mai gindesc.

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări