Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tic tac tic tac

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

Adica ce vrei sa zici, ca e parasuta ? E foarte asemanator cu cele 4 de le-ai selectat, dar din pacate, ca de obicei, banul face diferenta. Rolex submarinu e atat de copiat incat nici nu merita sa-l mai iei in considerare. Probabil ca nici macar nu sunt copiate. Marile firme la fac in China in acelasi loc. Cred ca ar trebui sa ma uit dupa ceasuri rusesti. Am vreo 2 colegi care calatoresc des. Vechiul Raketa mi-a lasat amintiri mult mai placute decat Casio.

Link spre comentariu

Oh , nu .

Nu rusesti .

Am avut , stiu ce le poate pielea , nu imi mai trebuie niciodata ceasuri rusesti .

Am un  ceas  elvetian quart  , cronograf low cost entry level , foarte multumit : precizie , fiabilitate , raportul pret calitate : corect .

Acum as dori sa trec la un ceas japonez  , diver low cost entry level , cu mecanism automatic ( calibru Orient F6922 sau calibrul Miyota 8200 ) ...

Exclud orice  variante rusesti sau chinezesti ...

 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, eugenbt a spus:

Vostok-urile prezentate nu mai sunt rusesti de multa vreme. nunai numele le-a ramas, productia este tot prin China. 

Și suportul din titan, pe care este asamblat mecanismul, la ceasurile Breitling ghici de unde vine..... din Rusia, știu asta de la băiatul care are grija de ceasurile mele (de cel puțin două ori pe an merge în Elveția la fabrica)  vin gata prelucrate. 

Pentru mine ceasul este o bijuterie bărbătească, atit, îmi pace să le am, ora.... este foarte exacta pe telefon. 

Curelele din piele sunt "daună", scumpe ca dracu și nu țin mai mult de doi ani. 

Editat de BibanuBibi
Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări