Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

eugenbt

Membru activ
 • Content Count

  521
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Se poate si mai bine

About eugenbt

Profile Information

 • Locatie
  Botosani

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. eugenbt

  Schimbare pozitie priza

  Foloseste un prelungitor. estetic, nu-i mare lucru o bucata de cablu, ca manopera, e ok. Si ai si mai multe prize.
 2. eugenbt

  Mufa alimentare radio

  o chestie asemanatoare gasesti la canile electrice cu apa care se incalzesc la 220V. de la chinezi. un fel de inox si cu postament de ebonita (sau plastic mai gros).
 3. eugenbt

  Gaura in butuc de lemn.

  baga doar sticla, sa poata sa puna dulia pe exterior. on topic, ai grija la puterea becului, la cat se incalzeste. sa nu inceapa la un moment dat sa fumege lemnul. este o situatie destul de rara, dar m-am izbit la un moment dat de ea (lemn uscat, dat cu lac nitro, bec de 100W...).
 4. Logan 1.5 dci. Eu am MCV cu motorul asta. la drum intins, 2 persoane , ceva bagaj, un caine si o pisica, mi-a luat 3.8. Consumul de pe computer. E adevarat, am avut si coborasuri. Pentru o persoana, n-ar trebui sa urce peste 4,5l/100km. Depinde si de talpa. In oras, e alta problema, oricum, e aproape jumatate cat consuma Passatul baiatului. Cat despre Toyota Hybrid, te-ai uitat la preturi?
 5. am cca 80mp. vreau sa schimb centrala si nu stiu ce sa aleg, o centrala clasica, ARCA Pocket sau una in condensare HABITAT. dati-mi va rog un sfat. multumesc!
×