Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

eugenbt

Membru activ
 • Content Count

  528
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 Se poate si mai bine

About eugenbt

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Botosani

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. n-ar trebui sa fie 16 ohmi? parca asa era regula.
 2. multumesc pentru explicatie, acum se mai limpezeste putin.
 3. scuze, in serie. ma luptam cu pisica. voia sa posteze si n-am recitit.
 4. multumesc! deci, voi scoate mufa DIN si voi pune o mufa de iesire difuzor. doua difuzoare de 8 ohmi puse in paralel, fac 16 ohmi, deci se va auzi mai incet. scot cele doua fire care ies din traf. ma nedumereste marimea 16,2 v/20W. ce-i asta? si inca ceva: statia este pentru chitara electrica sau se aude bine si o electroacustica? pentru asa ceva am nevoie, de fapt, baiatul. eu inca n-am gasit o chitara la care sa poti canta cu doua maini stangi.
 5. intreb din nou, poate vede cineva postarea si-mi da un sfat: care fire din mufa DIN de iesire le leg la difuzor? cele 2 negre care ies din traful de iesire? va rog, ajutati-ma!
 6. iesirea difuzorului este pe mufa DIN? ce impedanta trebuie sa aiba difuzorul? are cineva un manual de utilizare de la Doina Delta? cu stima, eugen
 7. Foloseste un prelungitor. estetic, nu-i mare lucru o bucata de cablu, ca manopera, e ok. Si ai si mai multe prize.
 8. o chestie asemanatoare gasesti la canile electrice cu apa care se incalzesc la 220V. de la chinezi. un fel de inox si cu postament de ebonita (sau plastic mai gros).
 9. baga doar sticla, sa poata sa puna dulia pe exterior. on topic, ai grija la puterea becului, la cat se incalzeste. sa nu inceapa la un moment dat sa fumege lemnul. este o situatie destul de rara, dar m-am izbit la un moment dat de ea (lemn uscat, dat cu lac nitro, bec de 100W...).
 10. Logan 1.5 dci. Eu am MCV cu motorul asta. la drum intins, 2 persoane , ceva bagaj, un caine si o pisica, mi-a luat 3.8. Consumul de pe computer. E adevarat, am avut si coborasuri. Pentru o persoana, n-ar trebui sa urce peste 4,5l/100km. Depinde si de talpa. In oras, e alta problema, oricum, e aproape jumatate cat consuma Passatul baiatului. Cat despre Toyota Hybrid, te-ai uitat la preturi?
×
×
 • Create New...