Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

woodyteo

Membru activ
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 core_reputation_level_4

About woodyteo

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday July 29

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Tg. Neamț

Recent Profile Visitors

908 profile views
 1. Vă salut! Dacă mai este disponibil, vreau eu pct.- placa video gtx560 1gbddr5/256bit -Pret 70lei și pct.tastatura gaming.Pret 40lei. Numai împreună.
 2. Aishwarya Rai e membru activ elforum...

 3. Nu are probleme de panel sau mai știu eu ce, nu e defect, așa vine el cu setările de culoare care nu îmi plac deloc. La un moment dat am reușit sa-l aduc în parametrii normali cât de cât, dar i-am dat reset la setările din fabrică și acum nu mai reușesc. Am televizor de generație nouă, un smart Samsung de 32” model N5302 dar este prea mare nu-l pot folosi și pe post de monitor.
 4. Până la urmă am rezolvat problema și dezlegat misterul funcției PIP, prin achiziția unui monitor TV, SH, că noi nu am găsit, marca LG, de 32,” model M2352. Sunt mulțumit de el dar nu în totalitate și asta din cauză că nu știu să-i calibrez culorile cu toate că l-am chinuit o zi întreagă și tot nu i-am dat de capăt și că funcția PIP nu este așa cum am crezut eu și anume să poți muta și dimensiona fereastra secundară unde vrei și cât vrei. Într-adevăr se poate muta această fereastră dar doar în unul din colțurile ecranului și se poate dimensiona la o mărime prestabilita ( sunt vreo patru posibilități) și astea doar din setările TV-ului. Acum vin la voi cu o altă rugăminte și anume, cine are un astfel de model de TV să-mi dea și mie niște print screen-uri cu aceste setări de culoare, contrast, luminozitate, și tot ce ma e pe acolo, sau să-mi spună cum a procedat. Presetările din fabrică cu care vine el nu îmi plac deloc. Mai am televizoare și chiar de la LG, dar nu am avut astfel de probleme. Vă mulțumesc!
 5. Între timp m-am mai documentat, dar am găsit numai SH . Una dintre variante de la LG ar fi https://www.emag.ro/televizor-led-lg-61-cm-24mt46d-pz-full-hd-24mt46d-pz-aeu/pd/DFZXLBBBM/ și de la Samsung https://www.emag.ro/televizor-led-samsung-59-cm-lt24e390ew-full-hd-lt24e390ew-en/pd/D07PMYBBM/ care am văzut ca au această funcție. Dar se pare că nu este așa cum am crezut eu, urmărești programul TV preferat într-o fereastra secundară în timp ce navighezi pe internet, această fereastră secundară nu se poate dimensiona cât vrei și așeza unde vrei așa după cum am crezut eu ci se poate dimensiona la 1/2 sau 1/4 din mărime ecranului și așeza în unul dintre colțurile ecranului în funcție de setări. Acum nu sunt sigur de lucru ăsta , poate cineva care un astfel de TV mă poate lămuri. Am observat că în ultimul timp, nu prea mai găsești TV-uri FHD la o diagonală a ecranului mai mică de 32”, Eu de exemplu am un monitor TV de la LG de 22” cu rezoluție FHD ( M2280D).
 6. Felicitări! Frumos lucrat și îngrijit, plăcut ochiului. Ca să realizezi așa ceva trebuie să ai ceva calități și nu în ultimul rând răbdare cât încape. Cu ce program ați făcut panoul frontal, cumva cu Front Designer?
 7. Va salut! Sunt în căutarea în vederea achiziționării unui monitor TV cu funcția PIP (picture en picture), în timp ce-l folosesc pe post de monitor sa pot urmări concomitent și un post TV într-o fereastră, într-un colț al ecranului. Îmi poate recomanda cineva un monitor TV de la LG sau Samsung cu rezoluția FHD diagonala ecranului între 23”-27” pentru ca vreau sa-l folosesc pe post de monitor așezat pe un birou. Poate fi și smart dar sa aibă aceasta funcție PIP și prețul sa nu fie sa cad de pe scaun. Am găsit eu ceva pe sit-urile magazinelor de specialitate, dar ori nu sunt la rezoluție FHD ori nu au aceasta funcție, sau dacă o au nu este specificat acest lucru sau este specificat eronat, ori eu nu ma pricep. De aceea apelez la voi, poate e cineva mai priceput sau care are asa ceva pentru a mă îndruma în acest sens, sa-mi dea un link sau un magazin din țară unde îl pot găsi. Vă mulțumesc anticipat!
 8. Vă mulțumesc pentru răspunsul prompt „scurt”și la „obiect”, dar să știți că nu era necesară acea căutare pe internet. ma descurcam și singur. Era mult mai elegant să răspundeți la ceea ce v-am solicitat cu da sau nu dacă nu vă ceream prea mult. Eu vă urez în continuare spor la vânzare! Nu ironic așa cum cred că ați făcut-o dvs.
 9. Va salut. La acest sistem, mai bine zis la aceasta carcasă, aveți șinele de ghidaj pentru HDD-uri și cheițele pentru blocare DVD,CD, sau numai ce apare în fotografii? Puteți pune o fotografie mai în detaliu cu partea frontala a carcasei sau ce model de carcasă, un link ceva, dimensiuni ? Aștept un răspuns, funcție de aceste chestii pot fi interesat de acest sistem. Vă mulțumesc!
 10. woodyteo

  Donatii

  Încă de ieri am ridicat coletul ambalat cu simț de răspundere. Nu l-am testat, nu am avut timp și până nu se încălzește nu cred că o să-l pun în funcțiune. Vă mulțumesc pentru amabilitate și colaborare! User serios-recomand.
 11. Astăzi am ridicat coletul de la poștă care a fost ambalat impecabil . Totul a decurs normal, marfă de calitate conformă cu descrierea. Mulțumesc mult pentru bonusul consistent și binevenit! User super serios din toate punctele de vedere și colaborare excelentă.
 12. woodyteo

  Donatii

  Va salut. Daca trimiteti in tara, sunt interesat de ncălzitorul de apă "instant" .Suport transportul si deranjul, anticipat, cu plata in cont. Va multumesc!
 13. Dacă vreți să extrageți numai partea de audio din acel video folosiți - https://www.mediahuman.com/?mh_product=youtubetomp3%5E&mh_version=3.9.9.30%5E&mh_source=app-home. Eu asta folosesc, merge foarte bine și este și free , cei drept nu am încercat la un video de 3 ore , dar nu cred că are limitare. PS. a nu se înțelege că vreau să fac reclamă sau că încurajez ceva - exclus așa ceva, vreau doar să ajut.
 14. Va salut. Va rog adaugati la mine pct.112. Va multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.