Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

woodyteo

Membru activ
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Se poate si mai bine

1 Follower

About woodyteo

Profile Information

 • Locatie
  Tg. Neamț

Recent Profile Visitors

1,070 profile views
 1. woodyteo

  electro-diverse

  Bună dimineața. Vreau eu tableta Samsung dacă e pe 10” , acumulatorul Bosch și cei pe Li-Ion ( Trotec și cel rosu).
 2. Vă salut. Vă rog adăugați la mine și primul transformator -necunoscut,nu mai stiu de unde este/pret 25lei.
 3. Vă salut. Doresc să rețineți pentru mine câteva zile- pct. 30.Statie emisie/receptie pentru auto Hoffman H225 (se aprinde, se aude....nu am antena ca sa o probez) - 40lei; poate între timp mai postați ceva să pot face baremul de minim de 50 lei . Vă mulțumesc!
 4. Despre produse electronice, electrice, electromecanice și nu numai și branduri de top, noi și vechi , cu marcă, model și alte elemente de identificare pentru a fi găsite ușor. Produse ce au trecut prin mână și sunt de excepție ca și calitate și mod de execuție.
 5. Vă salut! Vă rog adăugați și cooler-ul la mine.
 6. Chiar mă gândeam la un power bank.
 7. Varianta cu display de 7” este disponibilă din Cehiahttps://www.aliexpress.com/item/4000709907607.html?spm=a2g0o.detail.1000023.3.13485bceXRY9Gd dar după cum am mai spus, este varianta fără acumulator, cu acumulator inclus, numai din China. Această variantă cu display de 7” nu ar fi mai bună, sau fiind mai mare mai rău încurcă ?
 8. Dacă vin din depozitele din UE nu se plătesc taxe vamale și coletul este adus la domiciliu, cel puțin așa știu.
 9. Vă salut. După părerea dvs. se merită un astfel de microscop, te poți folosi de el, poți vedea bine la o rezoluție cât de cât bună și o distanță de lucru acceptabilă, sau e o jucărie chinezească? Cam cât este distanța de lucru ( de la obiectul mărit până la ocular). Parcă am văzut că are auto focus continuu și poți mări distanța de lucru dar se pierde din rezoluție. Vreau să iau și eu unul dar am zis că mai întâi să mă documentez. Pe situl lor am văzut că sunt și cu display de 7” dar în depozitul din Cehia au varianta fără acumulator inclus, numai din China au, și parcă nu aș lua de acolo că vine la poșta vamală și m-ii groază să aștept la rând. Care credeți că ar fi mai bun, de 4,3” sau de 7”?
 10. În cazul ăsta există vreo victimă? S-a prezentat cineva la spital pentru îngrijiri medicale și pentru a i se stabili un diagnostic? Dacă da care este diagnosticul victimei? Chiar dacă s-ar fi prezentat la spital și medicul de garda nu i-a stabilit nici un diagnostic, nu este accident rutier. Trebuie să verificați dacă în acea perioada presupusa victima sa prezentat la spital și ce diagnostic i s-a stabilit.
 11. Vă salut! Vă rog rețineți pentru mine- imprimanta laser Brother la 60 lei și statie incarcare 5v cu protectie,functionala,fara cabluri de incarcare/alimentare, pret 20lei. Mă uit, poate mai găsesc ceva și în celălalt anunț. Vă mulțumesc!
 12. Cu scuzele de rigoare, cred că renunț la reperele reținute întrucât tot am așteptat să-mi dați răspuns la solicitările de pe MP. în special pentru pct. 4 -tester alcoolemie dacă este funcțional, carcasă de HDD ați spus că nu mai aveți, plus că ce a mai rămas nu prea se justifică cu transportul. Așadar cine este interesat poate să le solicite. Mulțumesc pentru înțelegere și spor la vânzare!
 13. Spuneți-ne și nouă, ce scrie polițistul pe dovada înlocuitoare a permisului de conducere la motivul reținerii? Trebuie să motiveze cumva reținerea permisului. Ați văzut certificatul medico-legal, câte zile de îngrijiri medicale i-a dat medicul legist?
 14. Ok. Nu e nici o problemă. Aveam o tabletă Vonino cu display-ul spart și voiam să i-l schimb. Poate mai apare vreo oportunitate pe la cineva.
 15. Mă scuzați, am observat că pct. 150.aparat foto sony -20 lei. a fost deja rezervat, il doresc doar dacă este disponibil, nu vreau să mă bag peste altcineva. adaug- pct4. Tester alcoolemie ceas alarma si termometru SKF-30lei doar dacă este funcțional pct. 166.ascutitoare creioane-8 lei pct. 179.cititor de carduri universal -5 lei
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.