Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

woodyteo

Membru activ
 • Content Count

  321
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 core_reputation_level_4

About woodyteo

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Tg. Neamț

Recent Profile Visitors

947 profile views
 1. Recomand userul @Toni Marginean pentru colaborarea exemplară, expediere rapidă, pachet ambalat antitanc și pe deasupra bonus consistent trimis. Vă mulțumesc și să vă dea Dumnezeu sănătate!
 2. Astăzi (am riscat un pic) și am mers la poștă de unde am ridicat coletul care a ajuns încă de ieri. Totul a ajuns în cele mai bune condiții și toate sunt conform descrierii. Mulțumesc foarte mult pentru bonus-ul consistent trimis care mi-a prins foarte bine și vă recomand dacă ma e nevoie, pentru colaborarea exemplară, expedierea rapidă, pachet ambalat antitanc.
 3. Este un forum dedicat mărcii VW, caută pe google vwforum ( nu vreau să fac reclamă sau altceva vreau doar să ajut). Acolo poți primi mai multe informații.
 4. Vă salut! Dacă ma e disponibil, ași dori și eu un asemenea pachet. Vă pot trimite banii anticipat în cont bancar. Vă rog sa-mi confirmați disponibilitatea pentru a vă da datele de contact pe MP.
 5. Ce scrie în certificatul de înmatriculare al mașinii sau cartea de identitate, de alea trebuie să pui. Dacă pui de alt fel și te găsește poliția îți poate reține certificatul de înmatriculare și bineînțeles sancționa.
 6. Încă de ieri am ridicat coletul care a ajuns în condiții perfecte. Am și făcut joncțiunea display-ului de la telefonul dvs. cu placa de baza de la mine. Totul a decurs normal și acum telefonul funcționează excelent din toate punctele de vedere. Vă mulțumesc pentru colaborarea excelentă și vă recomand și pentru alții ca fiind de încredere.
 7. Vă salut. Dacă display-ul la Samsung Galaxy S4 este bun îl doresc eu. Am unul cu display-ul crăpat și poate din două fac unul bun. Vă mulțumesc
 8. Vă salut! Caut meseriaș care sa-mi repare unul din două televizoare pe care le dețin și care au următoarele probleme: 1. TV Samsung model LE26C452 care nu se aprinde, led-ul la butonul de power ON pâlpâie și doar atât – nu s-a intervenit asupra lui decât că s-a deschis capacul din spate și s-a inspectat vizual , nu se văd piese arse . La acesta nu dețin telecomandă și nici piciorul de susținere. 2. TV JVC model LT32C675 care are ecranul spart, pe o parte din ecran se vede, execută toate comenzile, nu s-a intervenit asupra lui. Pentru reparația unuia dintre ele, îl dau pe celălalt în contul reparației sau achit contravaloare dacă nu e pre mult. Prefer pe cineva din zona Tg. Neamț, dar nu e exclus să trimit și mai departe dacă am convingerea că se rezolvă ceva. Vă mulțumesc!
 9. Pe timpul răposatului, țin minte că taică-meu făcea prenadez din cauciuc natural peste care punea neofalină. Cu această soluție lipeam camerele de bicicletă.
 10. Astăzi am ridicat coletul de la poștă, care a ajuns în cele mai bune condiții. Am verificat tot ce mi-ați trimis și sunt în regulă, conform descrierii din anunț. Vă mulțumesc pentru colaborare și vă recomand ca user de încredere, extrem de serios și corect!
 11. Vă salut! Dacă mai este disponibil, vreau eu pct.- placa video gtx560 1gbddr5/256bit -Pret 70lei și pct.tastatura gaming.Pret 40lei. Numai împreună.
 12. Aishwarya Rai e membru activ elforum...

 13. Nu are probleme de panel sau mai știu eu ce, nu e defect, așa vine el cu setările de culoare care nu îmi plac deloc. La un moment dat am reușit sa-l aduc în parametrii normali cât de cât, dar i-am dat reset la setările din fabrică și acum nu mai reușesc. Am televizor de generație nouă, un smart Samsung de 32” model N5302 dar este prea mare nu-l pot folosi și pe post de monitor.
 14. Până la urmă am rezolvat problema și dezlegat misterul funcției PIP, prin achiziția unui monitor TV, SH, că noi nu am găsit, marca LG, de 32,” model M2352. Sunt mulțumit de el dar nu în totalitate și asta din cauză că nu știu să-i calibrez culorile cu toate că l-am chinuit o zi întreagă și tot nu i-am dat de capăt și că funcția PIP nu este așa cum am crezut eu și anume să poți muta și dimensiona fereastra secundară unde vrei și cât vrei. Într-adevăr se poate muta această fereastră dar doar în unul din colțurile ecranului și se poate dimensiona la o mărime prestabilita ( sunt vreo patru posibilități) și astea doar din setările TV-ului. Acum vin la voi cu o altă rugăminte și anume, cine are un astfel de model de TV să-mi dea și mie niște print screen-uri cu aceste setări de culoare, contrast, luminozitate, și tot ce ma e pe acolo, sau să-mi spună cum a procedat. Presetările din fabrică cu care vine el nu îmi plac deloc. Mai am televizoare și chiar de la LG, dar nu am avut astfel de probleme. Vă mulțumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.