Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

woodyteo

Membru activ
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About woodyteo

 • Rank
  Membru
 • Birthday July 29

Profile Information

 • Locatie
  Tg. Neamț

Recent Profile Visitors

1,226 profile views
 1. Placa de bază nu e scumpă, am găsit-o undeva la un super preț. Nu sunt nebun să dau 2000 lei pe o asemenea placă, cât am văzut că este pe la unele magazine, și de ce să nu recunoaștem este totuși învechită. Găsești la banii ăștia ceva de ultimă generație cu aceleași dotări, numai că astea mai noi nu mai au suport pentru Windows7.
 2. Sunt perfect de acord cu dvs. numai că eu anume am ales această placă de bază, pentru că are suport pentru windows 7, care este esențial pentru mine. Am mai găsit eu ceva dar tot așa suportau maxim I7 generația a VII a, dar erau mult mai slab dotate. Aceasta cel puțin a fost un vârf de gamă la vremea ei. Am înțeles că cele de la AMD încă au suport pentru windows 7, dar pe acest segment sunt paralel. Poate mă poate ajuta cineva în acest sens. Bugetul ar fi în jur de 2000 lei placă de bază în format ATX ,care să aibă WI-FI integrat și bineînțeles suport pentru win.7+ procesor.
 3. Am văzut asta, am văzut și în alte videoclipuri și m-am și gândit la așa ceva, să renunț la acel bloc de răcire și să pun ceva pe aer dar nu știu cum să răcesc VRM-urile. Dacă vă uitați într-un videoclip unde se prezintă și montarea acelui bloc de răcire veți observa că acesta răcește și VRM-urile. Acum nu știu, dacă le las fără răcire se poate întâmpla ceva atât timp cât nu fac overclock.
 4. Păi dacă renunț la răcirea pe lichid, pe ce să o fac, ce sistem să folosesc pentru răcirea procesorului, pe aer nu cred că merge că trebuie răcite și VRM-urile. Placa care este montată peste procesor și care are rolul de răcire al acestuia și al VRM-urilor este goală prin interior. Răcirea se face cu un lichid propulsat de o pompă exterioară prin interiorul acelei plăci. Inițial am crezut că acea placă are și pompa inclusă în interior, dar nu este așa, palele care se rotesc în interior sunt defapt ale unui senzor care detectează circuitul lichidului. Cel puțin așa am înțeles eu de la c
 5. Intre timp m-am mai documentat și am ajuns la concluzia că nu se merită o astfel de placă motivul fiind costul unei soluții de răcire a procesorului. Din ce am înțeles nu ar exista un cooler dedicat pentru așa ceva ci o soluție custom, pompă, conducte, fitinguri, care costă foarte mult, motiv pentru care renunț la ideea de a o achiziționa.
 6. Vă salut. Întreb pe cei pasionați care au intrat în contact, care au avut, sau au o asemenea placă de bază,https://www.asus.com/ro/Motherboards/ROG-MAXIMUS-IX-EXTREME/overview/ ce fel de cooler poate fi montat la blocul de răcire al procesorului, are cooler dedicat pentru așa ceva, sau merge orice cooler pe lichid. Poate îmi puteți da un link de magazin cu un model anume de cooler,de unde se poate cumpăra, sau ce se urmărește în cazul de față, o montură specială, un anume tip de cooler. Intenționez să cumpăr placa din titlu dar m-am lovit de această problemă , nu știu ce fel de co
 7. Astăzi am ridicat coletul ajuns în cele mai bune condiții. Marfă de marfă, bonus consistent care a picat la fix și care îmi prinde bine. Mulțumesc mult și totodată vă recomand, dacă mai e nevoie!
 8. Vorbesc de Sirtec de acu 10-12 ani care m-a ținut până nu demult fiind foarte mulțumit de ea și în comparație cu Super Flower mi se pare mai bine construită, cablurile sunt mult mai trainice. La super Flower primul lucru ce mi-a atras atenția după ce am desfăcut cutia au fost cablurile, care după cum v-am spus mi se par foarte firave în comparație cu cele de la Sirtec. Am vrut inițial să iau una semi modulară, dar nu erau pe stoc și am luat-o pe aceasta. Și eu am văzut că în review-uri Super Flower este văzută foarte bine de aceea am și cumpărat-o. Pentru un I5 9600K și un GT
 9. O sursă Super Flower de 550W cea din link https://www.emag.ro/sursa-super-flower-leadex-iii-gold-80-gold-550w-sf-550f14hg/pd/D9MLLBMBM/ ar face față la un astfel de sistem?
 10. Vă salut. Vreau eu trusa Kronus.
 11. Săptămâna aceasta am primit și eu un microfon la o cameră ce am luat-o de pe Aliexpress , după o dispută deschisă pe situl magazinului Boavision, întrucât camera înregistra cu un zgomot de fond deranjant. În urma disputei s-a ajuns la concluzia că de vină ar fi microfonul camerei urmând ca cei de la magazin să-mi trimită pe cheltuiala lor, un alt microfon cu care să-l înlocuiesc. Aceste discuții au rămas cumva în aer, că între timp am descoperit că acest zgomot de fond provenea de undeva din setările camerei (camera era setată să înregistreze cu sensibilitatea microfonului la 100%) i-am an
 12. Ieri am ridicat coletul de la poștă care a ajuns în cele mai bune condiții. Mulțumesc mult pentru colaborare și totodată vă recomand.
 13. Mulțumesc foarte mult pentru amabilitate, dar mai aștept poate găsesc pe cineva dispus sa-mi facă unul. Dacă nu găsesc și nu găsesc o să încerc eu și atunci o să apelez la dvs. Mulțumesc încă o dată!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines