Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Valori culturale ale românilor


Postări Recomandate

5 hours ago, Vasile said:

...englezii au iesit de prosti ? eu cred ca li sa acrit de politicile de 2 lei ale germaniei musulmane si ale altora

Englezii au jucat la cacealma si nu le-a iesit. Iar cel care a orchestrat votul, dupa origini este orice, numai englez nu. Oare de ce n-a stat la conducere sa-si savureze din plin "victoria"? Poate ca, printre altele, Anglia va pierde impozitele încasate de la sutele de mii de firme europene ce-si au sediul fictiv în Anglia? Si tot pentru ca li s-a acrit, au ales primar musulman la Londra?

 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Sharky a spus:

mai usor ca amesteci borcanele.

 

La faza cu borcanele esti campion , faza pe judet  !

Probabil ca tu nu ai inteles sau eu nu m-am exprimat suficient de clar , eu ma refer doar la neuronul #rezistent de la Uniunea soros Romania , aia promoveaza diversitatea sub CURcubeu :rade: , multiculturalismul ( Califatul francez , Germanistan ) si samponul pentru netezit creierasii  utilizatorilor de feisbuci si TV .

Evident , aici e bodega , deci totul este la misto .

Pe mine nu ma intereseaza ce o sa fie pe aici peste 25 de ani , probabil o sa fiu pamant de flori .

Pe vremea comunismului , poponareala era pedepsita , imediat dupa revolutie a fost tolerata , UsR ( Uniunea soros Romania ) o incurajeaza ...

Noroc ca sunt destul de in varsta , nu o sa apuc vremurile in care poponareala va fi obligatorie :ewryt45w , conform miresmelor emanate dispre Bruxelles .

Ma bucur de faptul ca esti mai tanar decat mine , probabil ca vei avea parte de vremuri pentru care George Michael , Elton John , Freddy Mercury ar plati bani grei .

Link spre comentariu

Poponareala, nepoponareala, aia 3 enumerati au adus un aport in bine mai mult decat ai adus tu.

Faptul ca unii gaozari pot sa adopte un copil ABANDONAT intr-o casa de copii unde a fost abandonat de parinit normali. Mda, traiasca normalitatea!

Nu vine vreun gaozar sa iti ia copilul din brate sa il creasca el.

Sa imi spui tu ca e un lucru rau, terbuie sa fii in cale de afara de pornit impotriva lor ca sa vezi ca un cuplu instarit si bine intentionat ii poate oferi un viitor mai bun decat in casele de copii romanesti. Hai bre, ca esti in sistem, stii si tu cum sta treaba acolo. Orice e mai bine decat acolo! Sau intr-o familie traditionala in care barbatul is bea salariul si isi bate nevasta.


Si vorbim de soros si creiere netezite. Man, tarile care o duc bine, in care legea e lege ii accepta, nicidecum nu ii incurajeaza, stiu ei ce stiu.

Da, si mie mi se face greata cand ma gandesc ca doi se saruta, dar nu ma pune nimeni sa ma uit.

Totusi, daca e vorba de doua care se saruta, starneste amintiri placute.

 

Probabil apropierea de pamantul de flori te face mai intolerant.

Link spre comentariu

Boss , intotdeauna doar tu ai dreptate :27 .

Pe termen lung , la majoritatea oamenilor suma calitatilor si defectelor este nula .

De aia au avut Freddy Mercury , Elton John , George Michael si restul pârțarilor , o asa  mare recunostiinta din partea populimii pe partea cu arta  , ca aveau ei grija ca faptele culturale incantatoare sa se compenseze 100% cu abuzurile de pe usa din dos .

 

 

 

Link spre comentariu

Doi gaozari daca vor o sa stea impreuna, si ce fac ei in casa nu e treaba cuiva.

Nu vad care e problema sa recunosti asta dpdv legal. PRactica e veche de cand lumea, nu s-a descperit acum, cu "ororile" vestului. N-ai ce face, asa sunt unii oameni. Oricat o sa ii asupresti nu scapi de ei.

 

Si ma rog ce abuzuri au facut aia? Au abuzat pe careva? Oare nu cumva abuzuri de genul au facut si alte staruri normale? Abuz de substante? Nene, daca e sa numeri cati dintre drogalai is gaozari, o sa vezi ca e nu iese.

Nu au avut oamenii aia nici o grija. Au fost niste oameni realizati. Au facut cel e place si i-a durut fix in spitz de parerile altora despre ei. Cand traiesti ca un rege, canti ca iti place, ai milioane de fani, chiar nu te intereseaza ca o sa fie cate un hater care singurul lucru care il poate zice despre tine ca esti poponar. Freddy mercury a recunoscut si pe vremea aia ca asta ii place lui sa faca si asta e. Lumea tot l-a iubit pt muzica, un caracter adevarat!

Nu s-a ascuns dupa deget!

Toata chestia asta cu antigaozareala e ca sa obtina putere de lupta pt cu totul alte interese. Invrajbesti lumea impotriva lor, de aparat nu are cine sa le tina partea, ca ei nu sunt organizati intr-un partid politic cu influente peste tot. Apoi cand strangi destui sustinatori dai o lege impotriva gaozarilor si mai stercori pe acolo 2-3 aliniate la niste legi care ti-ar conveni sa se modifice.

Ultimele sunt tinta, prima e doar deruta!

 

Cat despre imigranti, sa imi spui tu ca nu pe spinarea lor merge economia bine in DE, deocamdata. Ca intre timp a aparut noua generatie de turcaleti in acte nemti, e alta poveste.

Link spre comentariu

Ha ha .

Întâmplător , valorile poponarelii si lesbianismului nu sunt si nu pot deveni valorile tradiționale ale românilor .

Subiectul ăsta se referă fix la asta .

Cât despre valorile tradiționale ale  harăpeților din Germanistan  și Califatul Francez , aferim .

Acolo au voie orice :ewryt45w

Link spre comentariu
7 hours ago, Victor said:

Ha ha .

Întâmplător , valorile poponarelii si lesbianismului nu sunt si nu pot deveni valorile tradiționale ale românilor .

Subiectul ăsta se referă fix la asta .

Cât despre valorile tradiționale ale  harăpeților din Germanistan  și Califatul Francez , aferim .

Acolo au voie orice :ewryt45w

Acolo au voie orice :ewryt45w

Link spre comentariu

Neah, nu cred ca e cazul sa fac propaganda.

Eu doar spun fapte verificabile. In rest faca fiecare cum crede. nu imi iese nimic, cu cati is mai multi prosti in jur, cu atat aia destepti o duc mai bine.

Nu ca as fi eu destept, dar incerc sa evit sa ma amestec cu cei din prima categorie.

 

Doar atata ganditi cu capul vostru, cand va cheama cate unu la un miting anti gaozari sau sa cantati un imn in timpul unei piese de teatru sa va ganditi doar ca cine va mana din spate are cu totul alte interese si va vinde pe 2 arginti, daca are ocazia!

Asta sunteti pt conducatori, prosti, DAR MULTI! Asa ca ori va desteptati, ori ramaneti multi.

Link spre comentariu

Valori!

Avem  valori cum nu avem: Eminescu , Creanga , Hagi , Halep…

Dar il mai avem si pe guta si pe salam , mai avem si propagandisti bransati direct la buget,

 „avem di tati „

Prin „Germanistan si alte califate“ avem doctori, ingineri, constuctori …

insa  din pacate  si predominant, avem si  scuipatori de seminte pe asfalt  , curve , hoti si proxeneti .

Mai avem si o stofa de „Jmecher latino-balcanica“  care daca a donat ceva  si nu-l vede lumea ..  Pardon ! dar trebuie sa o arate .

S-apoi mai e ceva , sa-l fereasca sfantul pe cel ce-o vedea Vestul, sau Europa ca-i orgie , in urma propagandei fatarnicilor astora de pe aici ,sau dat toti  pe invers deja , vezi mergand de mana, doar perechi de barbati sau femei . "Pe bune " .

 DACA TOT A-TI AJUNS ATAT DE MIZERABILI PROPAGANDISTI  , FA BINE IN TROMPETA MEA BA VASILE SI EXCLUDE-MA DIN CACATUL ASTA DE FORUM COMUNIST .STERGE-MI SI POSTARILE . MULTUMESC !

 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Pui un buton pe-un forum  sa doneze lumea ca mai peste tot , si se apuca cocalari majoritatea propagandisti  sa-si puna donatia pe frunte . Ba esti nebun ! 

iar dupa tin lectii de patriotism,  moralitate si mai arunca cate-un topic de intimidare in frunte . Nu va vine BAAA  sa borati cand va uitati in oglinda ?

Din pacate e tare  mult pana la civilizatie .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări