Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
cipri_mury

Micsorare poze

Recommended Posts

De fiecare data cand fac o poza cu camera foto sau cu telefonul mobil si vreau sa o postez aici sunt informat ca poza este prea mare(peste 500 kb) motiv din care nu imi reuseste acest lucru.Cum pot sa rezolv aceasta problema?Stiu ca exista programe cu ajutorul carora se pot redimensiona pozele.Imi poate recomanda cineva ceva?

Edited by cipri_mury
Link to post
Share on other sites

Deschide poza în Paint și salveaz-o într-un format redus ca rezoluție (Gif de exemplu) sau mai bine încarc-o pe site-ul Imgur gif  apoi copiază adresa BB Code (Forums) aici.Nu e nevoie de cont acolo, pur și simplu dai Upload la imaginea de pe PC-ul tău și copiezi adresa generată de acolo pe forum....Posted Image

Link to post
Share on other sites

De ce nu încerci varianta cu postarea pe Imgur ?  Nu e cu nimic mai complicată și nu îți comsumă cota de upload pe forum. E posibil să ai prea multe fișiere (atașamente) încărcate pe forum de-a lungul timpului și de aceea trebuie să ștergi din atașamentele mai vechi.Dacă postezi pe Imgur sau alte site-uri de profil, nu te vei mai lovi de limitarea cantității de date din atașamente.....dar cred că scriu pentru mine, că nu citește nimeni.

Link to post
Share on other sites

Ai încercat până la urmă ceva ? Că o să ajungă și topicul la dimensiuni epice, pe măsură ce vine fiecare cu alte idei ... probabil ai setat camera la rezoluția maximă, unele camere au și rezoluție VGA.... deci schimbă setările camerie la rezoluție minimă.

Link to post
Share on other sites

S-a rezolvat caci pozele se pot redimensiona din meniul camerei in felul urmator:M2(1600x1200) ; S(640x480) ; XS(320x240)

Era setata camera pe prima varianta  :41  si atunci se intelege de ce nu a functionat incarcarea fisierelor aici.Oricum va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat.Toate cele bune!

Link to post
Share on other sites

Deschizi poza cu " Microsoft Office Picture Manager" apoi "Edit Pictures". In caseta care se deschide (in dreapta) apare butonul "Compress Pictures". Dupa ce l-ai accesat iti alegi cat de tare vrei sa fie compresata poza. 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines