Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

cipri_mury

Membru activ
 • Content Count

  1,445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

378 Excellent

About cipri_mury

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  -

Recent Profile Visitors

9,564 profile views
 1. cipri_mury

  Poze haioase

 2. Asta vroiam sa zic si eu,ca imprimanta din videoclip pare a fi de tip inkjet.
 3. Dar de metoda asta ce ziceti?
 4. cipri_mury

  ''STELE CAZATOARE''

  S-a stins din viata Ilie Balaci. Odihneasca-se in pace!
 5. cipri_mury

  Poze haioase

 6. cipri_mury

  Doar bancuri ...

  Un copil isi intreaba parintele: -Taticule,ce-i aia Politica? Taica-su ii explica: -Eu aduc bani in casa, deci sunt Finantele;maicata scoate banii,deci ea e Guvernul;bunicul are grija ca toate sa fie in ordine, deci el e Sindicatul;servitoarea face tot ce trebuie prin casa,deci ea e Clasa Muncitoare,si toti au grija sa-ti fie tie bine,tu fiind Poporul iar fratiorul tau care e in scutece Viitorul. Copilul nu prea pricepu dar ramase cugetand la asta.In timpul noptii fratiorul cel mic i-si facu nevoile in scutece. Se duce sa-si cheme parintii,dar maica-sa dormea dusa, taica-su se calarea cu servitoarea,bunicul ii urmarea,toata lumea era ocupata. Dimineata taica-su il intreaba daca a inteles ce este Politica. -Da,raspunse copilul: Finantele calaresc Clasa Muncitoare ,Sindicatul ii urmareste, Guvernul doarme,nimeni nu ia in seama Poporul,iar Viitorul e in rahat pana la gat.
 7. cipri_mury

  Doar bancuri ...

  Wikipedia: Eu stiu totul! Google: Eu am de toate! Facebook: Eu stiu pe toata lumea! Internet: Fara mine nu aveti valoare! Enel: Serios?
 8. cipri_mury

  Poze haioase

 9. cipri_mury

  Poze haioase

 10. cipri_mury

  Doar bancuri ...

  Bula si Bubulina erau casatoriti de 25 de ani.Intr-o zi Bula gaseste o valiza ascunsa sub pat si o intreaba pe Bubulina: - Ce este cu aceasta valiza? - O sa-ti explic imediat dar mai intai deschide-o. Deschide Bula valiza in care se aflau 3 cartofi si 50.000 de euro. - Ce este cu acesti 3 cartofi? - Pai sa vezi,de cand ne-am casatorit am pus de o parte cate un cartof de fiecare data cand te-am inselat. - Nu-i chiar asa de rau.Dar ce este cu acesti 50.000 de euro? - Pai de fiecare data cand s-a adunat cate un kg de cartofi l-am vandut.
 11. cipri_mury

  Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

  Recomand pe userul @misuraelectronic.Tocmai am comandat de la dansul o telecomanda care a ajuns la mine repede,foarte bine ambalata si functioneaza perfect.
 12. cipri_mury

  Doar bancuri ...

  La pescuit: - Da-mi te rog painea pentru nada. - Am mancat-o tata. - Atunci da-mi mamaliga. - Nu mai e,am mancat-o si pe aceea. - Hai mananca si ramele,apoi mergem acasa.
 13. cipri_mury

  Poze haioase

 14. cipri_mury

  Poze haioase

 15. cipri_mury

  Doar bancuri ...

  Maica stareata intreaba a calugarita novice: - Daca un barbat ar vrea sa abuzeze de tine,ce ai face? - Mi-as ridica vesmintele. - Da? Si mai ce? - I-as zice sa-si coboare pantalonii. - De ce? - Fiindca eu as putea fugi mai repede cu fusta ridicata decat el cu pantalonii la genunchi.
×