Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

flomar60

Membru activ
 • Content count

  1,670
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

300 Excellent

About flomar60

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 06/05/1960

Contact Methods

 • MSN
  flomar60@yahoo.com

Profile Information

 • Locatie
  Segarcea Dolj

Recent Profile Visitors

2,159 profile views
 1. flomar60

  ,,Libraria,, mea cu de toate

  ...........up............. ...vad ca doar prima poza mai este vizibila... ...din pacate nu stiu ce a intamplat cu celelalte poze......!?
 2. flomar60

  Pensie.......

  D-le Dan, va doresc sanatate maxima si multa liniste!...necazuri cat mai putine si cumpatare in toate...va trebui sa reanalizati la sange aceasta noua viata de pensionar si sa faceti multe schimbari in rutina zilnica si in prioritatile pe care le aveti...toate aceste modificari trebuie sa aiba un singur scop-respectul de sine!....asta daca vreti sa va bucurati ani multi de pensia asta asa mica cum este!...daca aveti posibilitatea sa practicati vreo activitate oarecare sau chiar o slujba cu jumatate de norma ,eventual sezoniera,nu ezitati sa faceti acest lucru daca starea de sanatate va permite!...va va mentine in forma din toate punctele de vedere!...toate cele bune!
 3. flomar60

  Strung sn 400

  Daca nu ai piulite, atunci pune tabla infasurata in jurul filetului...dar ,foloseste tabla de aluminiu de cel putin 2mm grosime!...tabla de aluminiu se deformeaza peste filet si acesta nu se strica...
 4. flomar60

  Leacuri homemade pentru raceala.

  Vin rosu,fiert,cu o lingurita sau doua de zahar-dupa gust!- si baut fierbinte,cat de fierbinte se poate!...in timp ce beti vinul ,picioarele puse intr-un lighean cu apa fierbinte-se introduc picioarele in apa progresiv!- si se tin in apa pana apa devine calda...apoi o patura/plapuma pe pacient,functie de vremea de afara!- pentru a transpira puternic...bineinteles,haine de schimb si apoi somn de frumusete...se face tratamentul in 2 seri consecutive...asta pentru raceala,pentru gripa este nevoie de mai multe sedinte....de multi ani este tratamentul pe care-l folosesc pe propria persoana cu rata de succes 100/100....doar la gripa, mai intervine cateodata paracetamolul...dar nu intotdeauna!...spor!
 5. flomar60

  Doar bancuri ...

 6. flomar60

  Recomandare cablu pentru exterior

  Ca rezistenta in timp,in mediu exterior, MCG-ul este mai bun decat alte variante....asta am constatat personal,un cablu MCG de 7 x 4mm2 pe care il folosesc in mod curent intre 2 dependinte-aerian- din 1986 se prezinta excelent si actualmente...puterea instalata pe acest cablu-15kw....spor!
 7. Tare frumoasa zona de la Râpa Rosie!...Am vizitat zona dupa ce am trecut Transalpina dinspre Oltenia spre Transilvania...prin 2011....ma trage ața să ma vizitez o dată zona...poate vara asta! PS. Poate au reparat si șoseaua de la ieșirea din Sebes spre zona respectiva....
 8. flomar60

  Single ended 5K

  Va recomand un amplif din cartea"Construiti un televizor" a lui G.D. Oprescu cu tubul 6N1P -dubla trioda de medie putere-cu puterea de iesire de 1W....din data-sheet-ul tubului ,impedanta anodica la fiecare trioda este de 4400 0hmi...cred ca s-ar potrivi trafurile dvs....eu am incercat aceasta schema cu multi ani in urma cu un traf de iesire din Rubin 102 si suna excelent!...spor!
 9. flomar60

  ,,Libraria,, mea cu de toate

  ..........UP...........
 10. flomar60

  Sa pun banii la banca ?

  Sunt multe banci care au valoare zero la administrare cont....pune banii la o banca cu facilitatea asta,solicita un card aferent contului-nu stii cand ai nevoie de bani!- si ,foarte important!, inainte de a pune banii la respectiva banca,cere toate detaliile de la angajatul cu care ai intrat in contact....fiecare banca are propria politica de atragere clienti....de exemplu eu , am ales sa-mi vina pensia pe card,am-printre alte facilitati- administrare zero plus posibilitatea de a face plati on-line fara comision pentru utilitati si la alte banci pentru ca am optat pentru tokken atasat contului....imi administrez singur sumele din cont...
 11. flomar60

  Scheme Amplificatoare

  Nu este adevarat!....aplicati logica simpla: -npn-ul trebuie sa aiba emitorul mai negativ decat baza -pnp-ul trebuie sa aiba emitorul mai pozitiv decat baza ....in schema de mai sus T2 este repetor pe emitor-adaptor de impedanta pentru etajul pilot cu T3...de asemenea T3 este obligatoriu pnp,obliga la acest lucru configuratia schemei... ....despre schema-in teorie ,etajul cu T2 poate lipsi-vezi schema de ex.escu un pic mai sus-dar,proiectantul, a dorit o adaptare de impedanta intre etajul de intrare si etajul pilot cu multiple beneficii pentru functionarea schemei...stabilitate,randament superior,fuga de faza mica.... ...analizati ,la modul ideal, faza semnalului de la intrare pana la iesire....colector T1 ,faza schimbata la 180gr....emitor T2 , se pastreaza faza...colector T3 faza schimbata la 180gr-identica cu faza la intrare!....emitor T5 respectiv iesire-faza neschimbata,identica cu intrarea....bine,se pot spune multe despre avantaje/dezavantaje la o schema data...toata poliloghia mea s-a referit la faptul ca T3 este bine figurat in schema...scuze de off-topic! PS. Singura greseala de desenare a schemei, in opinia mea, este acea punte intre colector-emitor T1....spor!
 12. flomar60

  ,,Libraria,, mea cu de toate

  ...........UP...........
 13. https://www.elforum.info/topic/22807-din-atx-in-sursa-reglabila-modificare-sursa-atx/?page=2.... ....functioneaza d-le miticamy!...dar ,trebuie deschise 2 tab-uri ,unul aici unde doriti sa postati si altul cu pagina respectiva....
 14. flomar60

  Autotransformatorul

  Tastati cu google Autotransformatorul si ,printre altele,va aparea atasamentul de mai jos....aveti acolo tot ce va trebuie!
 15. flomar60

  ,,Libraria,, mea cu de toate

  ...........up!..............
×