Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

flomar60

Membru activ
 • Content count

  1,697
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

353 Excellent

About flomar60

Contact Methods

 • MSN
  flomar60@yahoo.com

Profile Information

 • Locatie
  Segarcea Dolj

Recent Profile Visitors

2,258 profile views
 1. flomar60

  Poze haioase

  Daca se mai si apleaca...e perfect!
 2. flomar60

  Dirijabil, necesită sârmă

  Domnii de acolo va dau exact cata cantitate doriti!...daca vreti 150 grame ,atata va dau....atentie ,diametrul conductorului este fara izolatie...de exemplu conductorul care are diametrul cu izolatie de 0,5mm,este specificat la ei cu diametrul de 0,45mm....aveti,aici,un tabel cu greutatea unui conductor functie de lungime si diametru:
 3. flomar60

  Dirijabil, necesită sârmă

  La ei ,kilogramul de sarma,indiferent de diametru,este 55 lei....
 4. flomar60

  Intalnirea constructorilor audiofili-Ungaria

  Ne-am expus parerea amandoi....tot respectul d-le Toader!
 5. flomar60

  Intalnirea constructorilor audiofili-Ungaria

  Cu tot respectul d-leToader!.... deja taberele pro și contra d-lui Dyscus s-au precizat foarte clar....foarte clar este și faptul ca domnia sa își face reclama în scop comercial...nimic rau în asta doar ca trebuia făcută respectiva reclama la secțiunea dedicata... nu aici unde se prezintă proiecte bine documentate cu măsurători și toate cele... cu regret trebuie sa spun ca d-l Dyscus nu a fost/este interesat sa prezinte proiectul dumnealui de o maniera transparenta și documentata... mai spuneți ca nu ați găsit în tara meseriași care sa va execute transformatoarele.... cred ca nu ați cautat dvs suficient de atent pe acest forum pentru ca sunt mulți specialiști aici capabili sa facă trafuri de calitate... iar despre conaționalii mei care au ales sa facă o pasiune din construcția de amplifuri pe lămpi.... numai cuvinte de lauda!... o parte din ele înglobează și trafuri de rețea făcute de mine...discutia și contrele pot continua la nesfârșit dacă d-l Dyscus nu prezintă datele tehnice și măsurători detaliate... oricum, scopul a fost atins, reclama gratis pentru dumnealui... repet,nimic rău în asta! Felicitări pentru aceasta construcție!
 6. flomar60

  Intalnirea constructorilor audiofili-Ungaria

  Cu tot respectul d-le Popa Marius cred ca ati folosit si dvs. in tinerete un generator pentru depanarea radioreceptoarelor! L-am pus pe osciloscop si asa arata formele de unda.... Iar aici ,un test audio pe un radio Gloria....chiar se aude!....https://www.youtube.com/watch?v=GLbENQuFdoo&t=292s.....
 7. flomar60

  Fake News

  Sunt jandarmi....gradul-2 trese(asa vad eu!)->locotenent -colonel...
 8. flomar60

  Un nou tip de autotransformator?

  Da!....Tineti cont si de faptul ca acest autotraf a fost conceput pentru 220V tensiune de intrare....si cum reteaua a crescut la 230V...chiar 240V....e normal sa se incalzeasca putin in gol!...spor!
 9. flomar60

  punte seleniu

  Cu tot respectul, nu este suficienta!....daca ne referim la acel amper specificat....din cate stiu eu ,conductorul de bobinaj utilizat pentru bobinajele de excitatie la respectiva triodina-model vechi!- este de aprox. 1,5mm diametru...rezulta implicit o punte de minim 10A/400V....
 10. flomar60

  Dumitru Farcas

  Dumnezeu sa-l odihneasca!....un artist care canta...dumnezeieste!...unic!
 11. flomar60

  ,,Libraria,, mea cu de toate

  ..............up.............
 12. flomar60

  Tube Weekend

  Am scris si dincolo...scriu si aici!....eu vin sigur doar ca sunt cazat la Bistrita Bargaului...am rezervari din aprilie!
 13. flomar60

  Poze de-ale userilor

  Tot un Cannon vechi am si eu...un PowerShot A3200 IS.... Poze la cascada Valul miresei din Rachitele....si un melc ratacit pe acolo!
 14. flomar60

  multimetru ht326/327

  Am eu un DT9205 defect....se aprinde afisajul si parca una din scale lucreaza....restul nu....daca corespunde, pot sa vi-l dau....
 15. Giuseppe,frate, cand mai faci asa ceva,lanseaza si tu o invitatie pe forum...zau!...sunt gata sa risc 300lei pe benzina ca sa ajung la tine...numai ca sa vad asa ceva,nu neaparat ca sa mananc....imbolnavesti omul de pofta!...nici nu mai urmaresc topicul asta!...bine ca nu sunt gravid ca avortam instant!
×