Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

flomar60

Membru activ
 • Content Count

  1,759
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

436 Excellent

About flomar60

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 06/05/1960

Contact Methods

 • MSN
  flomar60@yahoo.com

Profile Information

 • Locatie
  Segarcea Dolj

Recent Profile Visitors

2,395 profile views
 1. flomar60

  Doar bancuri ...

  Efectul se produce doar la consumul de bere...??....sau merge si cu ...vin...tarie...??
 2. Iertati-mi nepriceperea dar...n-am inteles ce solutie foloseste domnul din video....scrie ceva in engleza dar...poate imi traduce cineva si mie in romaneste ce solutie e aia!...multumesc!
 3. Multifilarul din care ti-am trimis ,a facut si face fata cu succes in loc de fire leonice... PS. Pentru Marian!
 4. flomar60

  Casti TA 56M

  Eu dispun de setul de mufe mama/tata de la statiile de emisie/receptie de tip RTF/RTM....la dvs ce diametru are zona cu filet exterior?
 5. Un motor cu reductor potrivit pentru aplictia dvs. este cel de la uscatoarele cu perie pe care le folosesc doamnele noastre la uscat/intins parul... atentie, nu ventilatorul ci motorul care invarte peria.... functioneaza la 12V si se poate aplica tensiune variabila incepand de la 6V cc, inclusiv cu inversarea sensului... un alimentator potrivit, motorul, limitatoare de cursa si... ati rezolvat problema! .... spor!
 6. Doamne, Giuseppe, daca asi tine cont de toate prostiile astea, n-asi mai manca nimic!... zau! 100 grame de nuci kaju cu 1-2 pahare de vin intr-o seara la o discutie interesanta alaturi de un prieten... un adevarat festin gastronomic si intelectual!
 7. Chiar daca ingrasa, nucile Kaju sunt grozave!
 8. flomar60

  Reglare amperaj pentru pirogravură

  D-le adryan_g78 ,trimiteti transformatorul la mine si va rezolv eu...trebuie doar sa trimiteti si o ansa gata construita si adaptam tensiunea din secundar la ansa respectiva...daca sunteti de acord , ar fi bine sa va puneti localitatea de domiciliu la profil ca sa vedem cum stam cu distantele...spor!
 9. D-le miticamy....ăsta e de speriat!
 10. Eu imi faceam rachete!.... Cred ca eram prin clasa 1-a sau a 2-a,nu mai stiu exact....tata avea ,printre alte activitati,si ceva lucrari de tamplarie...astfel gaseam in atelierul lui bețe din lemn de esenta tare cu diametrul de 12-13mm si lungime aprox. 40cm....taiam din tija respectiva o bucata de 18-20cm....luam un cui de șiță ( era un cui de 2mm diametru si 40mm lungime!),si il bateam intr-un capat al tijei de lemn cam 20mm...apoi taiam gămălia si ascuțeam cu pila capatul ramas....in celalat capat al tijei,faceam 2 taieturi in cruce cu fierastraul de metal( bomfaier îi zice pe aici!) cu o panza speciala la care se piliseră la polizor acei rizuri necesari pentru degajarea de resturi a tăieturii...astfel tăietura rezultata era foarte subtire (sub 1,5mm )....făceam din hartie mai groasa cele 4 stabilizatoare (aripi) ale rachetei si le lipeam cu lipici pentru hartie in decuparile din tija....apoi treceam la teste!....poarta cea mare a locuintei mele (pe vremea respectiva!) era construita din stinghii de brad verticale(lănteți) si era tinta ideala in care poposea racheta!....ajunsesem să lansez racheta din mana de la 25-30m si se înfigea cu precizie in stinghiile de lemn ale porții....înainte de asta,in ultimul an de grădinița,ciopleam vapoare!...din bare de lemn de aprox 10cm latime și 6cm grosime iar lungimea după trebuință....o multime de taieturi,julituri,unghii cazute-de la loviturile cu ciocanul!-am avut....dar ,nu conta,barca plutea,racheta zbura!...doamne,ce vremuri!
 11. flomar60

  Intrebare despre o incuietoare

  Am gasit una prin fierotaniile pastrate de la vechea Dacie....aveti si dimensiunile pe poza....daca nu gasiti in alta parte ,o aveti pe aceasta cadou!
 12. flomar60

  ,,Libraria,, mea cu de toate

  ....... Up........
 13. Salutari! 31-autotraf de 500VA 44- Ampermetru mare de 40A ...le vreau eu! Aveti PM...
 14. flomar60

  ,,Libraria,, mea cu de toate

  .... Up..... Produsele aflate la vanzare se gasesc la pagina 2.....
×