Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

flomar60

Membru activ
 • Content Count

  1,873
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

605 Excellent

About flomar60

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 06/05/1960

Contact Methods

 • MSN
  flomar60@yahoo.com

Profile Information

 • Locatie
  Segarcea Dolj

Recent Profile Visitors

2,784 profile views
 1. flomar60

  Donatii

  Ok! Toate cele bune!
 2. flomar60

  Donatii

  Donez: -difuzoare 4...16 ohmi / 2...10W ...in poza 2 cele puse unele peste altele sunt pereche ,iar restul, singure.... ....de asemenea ,donez aceste radiatoare:
 3. De acelasi autor: -Potopul -Prin foc si sabie -Pan Wolodijoswski Toate citite si prezente in biblioteca mea ,inclusiv cea mentionata in postul de mai sus!
 4. D-le George,am impresia ca va uitati urat la mine!...v-am suparat cu ceva?...am glumit ,zau!!
 5. Salutari tuturor! Eu am la avatar planeta Saturn...pentru ca imi pace tare mult ansamblul planeta-inele,este spectaculos! In realitate eu arat asa: ...poza facuta in 2014....nu m-am schimbat prea tare,doar am parul ceva mai alb! Confirm ca poza colegului validae este reala! Am schimbat impresii face-too-face acum o luna! PS. Cine doreste ,poate posta aici poza reala! Toate cele bune!
 6. Daca e sa fim cinstiti, si rubrica "Diverse" de pe forum poate fi considerata platforma de socializare!... Daca cade netul definitiv ne spunem 'La revedere' pe termen nelimitat...
 7. Tare ma mananca pielea sa-i dau comanda pentru o masina de bobinat!...daca imi iese o afacere luna asta,poate fac lucrul asta!...sa vedem, sunt multi bani ,totusi!
 8. flomar60

  Gunoaie

  Domnilor, la cei 20 si ceva de ani de depanare, eu sunt patit si cu D... si cu Q... si cu A.... din Craiova! In decursul timpului fiecare din magazinele mentionate au dat rasol la greu! Abia dupa cativa ani, fiind client fidel-cel putin un milion pe saptamana cumparaturi! - eram atentionat-asa, la ureche! - de provenienta dubioasa a componentei... si nu de patron ci de fetele care vindeau!... ca, de, o floare de 1Martie,primeau fiecare... asa erau vremurile, ce sa-i faci! da' macar fetele erau simpatice, meritau cu prisosinta floarea!
 9. In tabelele cu conductor de bobinaj de care ma folosesc eu , conductorul de 0,25mm fara izolatie are,cu izolatie, 0,285mm diametru...ar fi 3,5 sutimi grosime totala deci grosimea fizica a stratului de email ar fi de 1,75 sutimi...
 10. Un tabel util:https://www.elforum.info/topic/6171-detalii-transformatoare-de-iesire/?do=findComment&comment=1348039
 11. Odiseea 2001 si 2010 le am si eu!....le-am "vanat " si pe celelalte dar...fara succes pana acum!
 12. Ce am citit de la Craciun si pana acum...doua dintre ele recitite: ...minunatii!...toate!
 13. flomar60

  Transformatoare

  Salutari! Va rog, un traf de la punctul 17, Soltec pentru mine! Daca sunteti de acord,detalii pe PM... Multumesc!
×
×
 • Create New...