Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Onkyo 8850 vs Kenwood 7020


Vizitator Depecher

Postări Recomandate

Vizitator Depecher

Se dau 2 amplificatoareOnkyo Integra 8850 pret 600 ron si KENWOOD 7020 500 ronEu nu le-am ascultat pe nici unele,dar din cate vad si citesc se discuta foarte mult despre aceste doua amplifuri.Dar voi, cei care le-ati ascultat, ati putea spune care este mai buna in auditieAm inteles ca statiile adevarate nu au neapart nevoie de loudness.Miemi-ar placea ca basul sa fie mai profund cum este cel de subwoofer.Credeti ca l-as putea obtine cu vreuna din statiile de mai mentionate ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Loudness nu e superbas, ci o corecţie a spectrului în funcţie de poziţia volumului.

Cu scopul de a efidentia frecventele joase la volum mic.Stiut fiind faptul ca sensibilitatea urechi umane scade odata cu intensitatea sonora in ceea ce priveste zona frecventelor joase.Deci nu este vorba de SUPERBAS :nebun: Daca imi dati voie sa complectez.
Link spre comentariu
Vizitator Depecher

Din pacate eu nu ascult manele,iar daca m-ati caracterizat asa imi pare rau sa va dezamagesc.V-am cerut parerea, deoarece pe acest forum cred ca exista oameni cu ceva cunostiinte in privinta constructiei unui amplificator. :da Vreau sa cumpar una dintre cele doua mai sus ,dar din pacate nu le-am ascultat si nici nu am unde.Cu alte cuvinte, doresc sa imi construiesc o linie stereo ceva a anilor 90.Pana acum am cumparat un tuner ONKYO Integra 4650 si un cd player ONKYO INTEGRA DX-6750(ambele second-hand bineintes).Nu tin neaparat sa fie si amplificatorul tot ONKYO. Urmeaza sa imi cumpar :*** deck ,mi-as dori un kenwood 7030s ,dar cred ca m-as multumi si cu un 5060s(mai mult de decor cred ca va fi) si un *** pick-up(dar nici aici, nu stiu ce model sa aleg-doar mi s-a recomandat, sa sa iau direct drive-din cate am inteles nu are curea),iar la urma vor fi piesele cele mai scumpe BOXELE.(dar pana acolo mai sunt cel putin 4-5 luni) Detin in prezent un ampituner YAMAHA RX-V767 (in poza ) de care nu sunt 100% multumit,dar isi face treaba bine pe multimedia (ps3,media player,dvd toate conectate prin hdmi).Poate din cauza ca nu am boxe calitative.(sony MF600)vezi poza.Pe partea de muzica insa :cry: nu cred ca este genul meu.

post-32122-139829748269_thumb.jpg

post-32122-139829748273_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cam astea sînt şi singurele firme cunoscute prin România: Onkyo-Denon, Yamaha, Sony, Kenwood şi evident Technics. Despre restul, se poate spune că nu există ptr băştinaşi..................Acuma, o linie completă de la o firmă va suna echilibrat (sau aşa ar trebui), dar cum nici una din firme nu e constantă în calitate la toată gama de produse, prin combinarea de scule diverse se poate ajunge la rezultate bune sau mediocre. Nu degeaba unele firme sînt cunoscute ptr un ''sunet aparte''. În realitate caută să păcălească urechile şi buzunarele clienţilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări