Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

zal

Membru activ
 • Content Count

  17,432
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

710 Excellent

2 Followers

About zal

Profile Information

 • Locatie
  România independentă

Recent Profile Visitors

4,049 profile views
 1. Lipiturile sînt în regulă la pini privite cu lupa, iar balonul nu are joc în baza metalică. E bine lipit. Pot să suspectez o întrerupere între catod şi pinul propriu, la două dintre lămpile finale rez din catozi au fost arse şi schimbate cu unele bobinate, semn că a trecut curent mare pe acolo, posibil să fie cele două cu probleme în prezent, iar necazul să fi fost provocat de circuitul de negativare simplist.
 2. Pînă una alta am rezolvat cu lămpile finale. KT100 sînt obosite două dintre ele, una nu are emisie şi încă una are scurtcircuit intern.
 3. Recunosc că nu sînt la curent cine-i guru. Schema desenată de mine e cu valorile corecte, presupunînd că s-au mai modificat faţă de prima schemă neclară găsită pe net (unica).
 4. Aşa, deci nu prezintă interes precum schemuţele de pe net cu 2-3 piese şi 1000Wpmpo. Mă aşteptam să văd simulări şi analize FFT, expertize cu îmbunătăţiri... etc. Unde ne specialiştii? Cred că mîine şterg subiectul.
 5. La care postare? Vumetrele nu se compară, se reglează cu generator şi voltmetru audio. La Studer, după calibrare, pot fi folosite şi ca aparate de măsură mutînd nişte călăreţi ptr a activa cîte o rez de 600 Ohmi ca sarcină ptr un generator extern.
 6. Asta e singura de pe net, dar am scos-o eu cu pixul pe hîrtie direct din amplif.
 7. Schema trafo e simbolică, drepturi de autor.
 8. Studer B-67 MKII Syncro (1982).
 9. zal

  Donatii

  Donez o sacoşă de piese vechi recuperate şi plăci, exclusiv ptr experimente. Majoritatea sînt condensatori. Cine doreşte trebuie să vină după ele, detalii în privat.
 10. Ce o fi aşa de greu să cumpăraţi rezistenţe dedicate ptr sarcină şi să le montaţi pe radiator?
 11. Desigur că injinerii de la nişte firme de renume sînt idioţi, trebuie să ia meditaţii. Cu asta sînt absolut de acord, e o mîndrie naţională, trebuie doar să se întîmple. ................. Am o bănuială că nu toţi înţeleg limba engleză, de germană ce să mai zic.
 12. Şi tensiunea de pe rez dintre emitoarele trz prefinali, respectiv dintre bazele trz finali ce reprezintă? Uite aici e mai simplu, fiecare trz final sau pereche cu rez lui b-e:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines