Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am nevoie sa pun sistemul potrivit de sonorizare


Vizitator bobo_bogu

Postări Recomandate

Vizitator bobo_bogu

am rugamintea sa ma ajute cineva si sa imi dea parametrii cei mai potriviti pentru a realiza o sonorizare corecta a unui spatiu de aproximativ 210mp.Va rog mult ajutati-ma sa imi aleg un sistem cu o putere pe masura spatiului.Va Multumesc Mult !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

In primul rand, trebuie sa ne oferi un plan, precum si destinatia spatiului. 210mp pot sa insemne: magazin de haine, bar, mic restaurant, un apartament de mansarda, discoteca comunala, etc.

Poate cand spui sonorizare, tu ai ceva clar in cap, ceva punctual, dar "sonorizare" reprezinta un termen mai generic de atat...

Pe langa asta, mai multe detalii, legate de intentii si asteptari, in general...

 

P.S. Ca o paranteza, trebuie sa stii ca "sonorizare corecta" implica si alegerea unor materiale anume, aici ma refer la finisajele suprafetelor sau structura inchiderilor... de exemplu, acustica unui cinematograf, sta nu atat in sistemul audio, cat in tratamentele acustice, alea pe care de obicei nu prea le vedem, decat superficial.

 

As propune o sectiune separata cu subiectul Acustica (spatiilor/arhitecturala), dar ma-ndoiesc ca ar fi foarte multi interesati. Desi mai toti visam la un Home Cinema adevarat, la un mini Recording Studio, la o camera anechoica, s.a.m.d.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări