Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

dumitrumy

Membru activ
 • Posts

  373
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

794 profile views

dumitrumy's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Dedicated
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Tensiunile de pe pinii 8 si 9 decid ce face iesirea. Trebuiesc puse aici valorile.
 2. Ma gandesc daca nu este mai bine sa mutati baza de timp cu inca o pozitie dreapta si din sincronizare sa centrati oscilograma.
 3. Asta inseamna bucurestean? As vrea sa-mi incerc si eu norocul cu ea si sa pun si detalii pe forum. La surse am pret fix de cand m-am pensionat, 2 beri Stella...
 4. Ar fi util un set de 3 masuratori in 4 puncte: iesire, (+, -, out) 741. In gol, cu baterie descarcata, cu baterie incarcata. 220k la iesire 741 pare exagerat de mare.
 5. Dupa ce am vazut facturile recente le voi trece intai la vanzari. Daca nu au succes trec la donatii. Trebuie sa le masor tensiunile celor care nu au etichete, va mai dura ceva ca iarasi nu sunt in forma.
 6. Au lenevit destul, poate ajung la electronisti mai harnici:
 7. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> EDIT: fata de unul facut "in casa"...
 8. Ar fi interesanta o masuratoare ca in poza, dar in loc de a pune o sonda de temp. in varf cred ca ar merge si oscul sau voltmetrul pe secundarul trafului pt a vedea cat de repede raspunde alimentarea rezistentei functie de pierderea/ scaderea temp. varfului la lipire.
 9. Cu PFC poate functioneaza mai bine la frecventa fixa, ca ale lui Leco sau Maxente. Nu prea se fac masuratori suficiente pe acest forum, cred ca ar fi util sa vedem raspunsul sursei asa cum este, cu stabilizare, la sarcina dinamica data de muzica rock (sa zicem). Ca la un moment dat se vehicula ideea ca nu este indicata sursa cu stabilizare in audio. Turcii, indienii, cehii, vietnamezii au umplut YT cu filmari, noi mai usurel. Si daca zgomul de comutatie al sursei se simtea la auditie (sursa rezonanta fiind laudata ca are comutare soft), ma intreb cum o sa se simta la comutarea hard a mos-ului din PFC.
 10. Ce treaba are PFC-ul cu functionarea sursei de forta? Daca cea de stby functioneaza, sursa principala merge si fara PFC.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines