Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Elite TV-21EF31SLX- Service Mode


Postări Recomandate

Buna seara.Eu intru destul de rar pe acest forum;acum am mai intrat si va solicit ajutorul dvs,daca se poate,cu o varianta corecta,ptr.a avea acces in meniul Service Mode,la un tv Elite;model TV-21EF31SLX,pe sasiu scrie undeva mare urmatoarea serie: HD-PH9361A-A02 ver-1.1-8;are pe sasiu integratul principal multifunctions-"jungle" TDA9351PS/N3/3 1997.Atasez aici si doua poze,una cu sasiul si cealalta cu telecomanda lui,originala.Aparatul a fost reparat,si acuma as vrea sa-i fac cateva reglaje de geometrie,ale imaginii.Tin sa va spun ca mai incercat numeroase variante,metode(gasite pe net,pe diferite site-uri,forumuri)de a intra in meniu service,dar fara nici un rezultat(inclusiv cele cateva expuse si aici,pe acest forum!).Va rog frumos,daca vreti sa-mi dati si mie o varianta potrivita,cu secventa de intrare in meniul service,al acestui aparat.Va multumesc tuturor anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

nop.nu are.toate butoanele de pe fata corespund cu contactele de cablaj,intern(si scrie si pe cablaj aceleasi functii ca pe butoanele frontale).

 

 

Atasez inca o poza(sper ca ajuta) cu microprocesorul "jungla" TDA9351... Poza cu telecomanda este pusa.Are un buton ciudat pe ea,care inca nu stiu ce rol are!(butonul,tasta ""-apas pe el si nu se intampla nimic;e singurul buton care nu "face" nimic,din toate.

Link spre comentariu

Dap.Domnul Zvasile are dreptate. :jytuiyu Nu am observat acel "M" rosu.Acum am vazut.Am mai incercat eu si inainte,dar... :rade: Apare in coltul din stanga sus.Eu nu vazusem inainte acel M.Intra cu varianta Menu>6483.Daca nu sunt atent.... :rade: :scarpin Toate cele bune d-le Zvasile.Raman dator de cinste.Va multumesc ptr.raspunsul complet si corect.Va salut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări