Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

petreelectronic

Membru activ
 • Content count

  1,165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Se poate si mai bine

About petreelectronic

Profile Information

 • Locatie
  ialomita

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. petreelectronic

  Samsung sasiu K55A

  In gol exista un semnal dreptunghiular de 0,5V pe care eu il consider interferenta cu deflexia H, judeacand dupa perioada aproximativa afisata pe batranul osciloscop Nu este pericol pentru tub pentru ca dunga a aparut dupa ce am marit UG2 si este f putin vizibila. Suspectez jungla CXA2165 care la pinii 52, 53 nu furnizeaza nici un semnal. Dar la cate protectii are acest tv nu m-ar mira sa existe si alte cauze. Faza cu semnalul dreptunghiular la iesire BV in gol este o verificare noua pentru mine dupa mii de tv-uri reparate.
 2. petreelectronic

  Samsung sasiu K55A

  Am pus rezistenta, nici un rezultat. Daca ating cu degetul intrarea in BV (in cele trei secunde) apar distorsiuni pe linia orizontala....inseamna ca etajul BV este bun.
 3. petreelectronic

  Samsung sasiu K55A

  se repeta la infinit
 4. petreelectronic

  Samsung sasiu K55A

  Acest tv sta 3 secunde in ON si o secunda OFF Se alimenteaza perfect, In starea ON apare dunga orizontala. Cadrele se alimenteaza perfect, am pus final cadre nou, inlocuit c-u boostrap care era uzat si dioda aferenta. Daca are cineva idei si s-a confruntat mai mult cu acest sasiu. Mai mentionez ca am rescris memoria, am incalzit modulul vertical (cel pozitionat in picioare) fara rezultat
 5. petreelectronic

  Realizez cablaje imprimate (PCB) la urgenta

  Realizez cablaje imprimate la 0,25 lei/cm patrat Metoda tranfer toner la superlativ! Fara trasee "mancate" sau micropori, cu nimic mai prejos de metoda foto. Daca nu-ti place cum au iesit iti dau banii inapoi! Orice cablaj de pana in 1dm patrat (ex.10x10cm) costa 25 lei. Fac oferta pentru comenzi gen zece cablaje. Ce depaseste 1dm patrat se calculeaza la centimetru. La dublu placat pretul se dubleaza. Silkscreen +0,1 lei/cm patrat sau livrat gratuit pe o foaie A4. Trasee protejate cu lac transparent special (sacaz dizolvat in alcool), ajuta la lipirea rapida a componentelor. Gaurit de la 0,5mm pana la 3mm, gratuit. Trasee minime/distanta intre trasee 0,3mm Suport FR4, 1,5mm, grosime laminat 30 microni Este necesar desenul in format pdf la scara, alb/negru. Plata anticipata in cont la ING sau prin mandat postal. Cere oferta la petreelectronic@yahoo.com trimitand desenul in atasament...spune si cate bucati doresti pentru a primi o oferta reciproc avantajoasa. Livrarea 5 lei cu posta sau 25 lei cu curierul. NU REALIZEZ DUPA SCHEMA!! Spor la lipit!
 6. petreelectronic

  Realizez cablaje imprimate (PCB) la urgenta

  UP... Mai multe imagini aici: https://postimg.cc/gallery/f2se6sae/
 7. petreelectronic

  Cum sunt vazuti electronistii in zona voastra?

  si eu care credeam ca numai la mine-i nasoala treaba....cumpara astia tv-uri de 400 lei in draci ce sa mai repari la o astfel de panarama.....
 8. petreelectronic

  Realizez cablaje imprimate (PCB) la urgenta

  UP...
 9. petreelectronic

  Realizez cablaje imprimate (PCB) la urgenta

  UP....
 10. petreelectronic

  Realizez cablaje imprimate (PCB) la urgenta

  Realizez cablaje imprimate la 0,25 lei/cm patrat Metoda tranfer toner la superlativ! Fara trasee "mancate" sau micropori, cu nimic mai prejos de metoda foto. Daca nu-ti place cum au iesit iti dau banii inapoi! Orice cablaj de pana in 1dm patrat (ex.10x10cm) costa 25 lei. Fac oferta pentru comenzi gen zece cablaje. Ce depaseste ca marime se calculeaza la centimetru. La dublu placat pretul se dubleaza. Comanda minima 50 lei (nu ma duc la posta pentru un cablaj cat o cutie de chibrituri). Silkscreen +0,1 lei/cm patrat sau livrat gratuit pe o foaie A4. Trasee protejate cu lac transparent special (sacaz dizolvat in alcool), ajuta la lipirea rapida a componentelor. Gaurit de la 0,5mm pana la 3mm, gratuit. Trasee minime/distanta intre trasee 0,3mm Suport FR4, 1,5mm, grosime laminat 30 microni Este necesar desenul in format pdf la scara, alb/negru. Plata anticipata in cont la ING sau prin mandat postal. Cere oferta la petreelectronic@yahoo.com trimitand desenul in atasament...spune si cate bucati doresti pentru a primi o oferta reciproc avantajoasa. Livrarea 5 lei cu posta sau 25 lei cu curierul. NU REALIZEZ DUPA SCHEMA!! Spor la lipit!
 11. petreelectronic

  Realizez cablaje imprimate (PCB) la urgenta

  UP
 12. petreelectronic

  Realizez cablaje imprimate (PCB) la urgenta

  fac pcb-uri si dupa Pasti....
 13. petreelectronic

  Tv arctic

  exista aici un dump testat: https://powerforum.ro/viewtopic.php?t=2589
 14. petreelectronic

  Realizez cablaje imprimate (PCB) la urgenta

  up............
 15. petreelectronic

  cumpar imprimanta termica

  Am una Lexmark E360D perfect functionala.
×