Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

petreelectronic

Membru activ
 • Content Count

  1,159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

148 Excellent

1 Follower

About petreelectronic

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  ialomita

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am comandat acest filtru: https://www.ebay.com/itm/NEW-Multi-Band-Pass-Filter-HF-6m-Upgraded-version-RTL-SDR-HAM-Transceiver/184264474234?hash=item2ae704be7a:g:kEAAAOSwxw5d9l70 Vad ca nu mai vine....ma asteptam ca din Ungaria sa vina foarte repede. Astazi, pe canicula, am dat de acest material: https://www.kitsandparts.com/bpf2.php Neavand de lucru si avand toate materialele, am incropit repede unul pe o placa de test doar pentru banda de 80m. Succes deplin, posturile AM au fost eliminate.
 2. Salut, Cumpar un traf invertor QGAH02107 https://www.electronicservice.ro/cumpara/qgah02107-samsung-302460
 3. O sa fac totusi un fitru pe intrare....revin.
 4. da, sunt statii diferite in patru locuri in imagine la ora asta (fix 22) au mai ramas doar una pe 3685khz care se aude foarte incet....nu cred ca receptorul face figuri doar ziua si seara isi revine in schimb cele de peste 7200khz sunt la locul lor asa cum ar trebui
 5. De o bucata de vreme apar la mine aceste statii pe timpul zilei extrem de puternic. Ce ma intriga, este de ce de axemplu pe SDR-ul lui YO3YUL nu apar, nici pe alte SDR-uri, precum nici la alti radioamatori cu care am discutat. Nu cred ca se pune problema de interferente. De exemplu pe 3710Khz prind un post in limba araba. Se pare ca chiar se emite pe acea frecventa http://www.freqspotter.com/search.php?search_for=&search=frequency&limit=10&q=3710&freq_type=khz si inceteaza emisia fix la ora 21.
 6. Realizez pcb-uri de calitate, pentru hobby-sti si profesionisti, serii mici sau prototipuri, la 30 bani/cm patrat! -Metoda tranfer toner la superlativ! Fara trasee "mancate" sau micropori, fara fier de calcat, cu nimic mai prejos de metoda foto. Daca nu-ti place cum au iesit iti dau banii inapoi! -Orice cablaj de pana in 1dm patrat (ex.10x10cm) costa 30 lei. Fac oferta pentru comenzi care merita, iar pretul final va fi stabilit si in functie de complexitate. -Ce depaseste ca marime se calculeaza la centimetru. -Silkscreen +0,1 lei/cm patrat sau livrat gratuit pe o foaie A4. -Traseele de cupru protejate cu lac transparent special (sacaz dizolvat in alcool) aplicat prin pulverizare, gratuit. Ajuta la lipirea rapida a componentelor si protejeaza impotriva oxidarii traseelor, aspect deosebit home made. -Gaurit de la 0,5mm pana la 3mm gratuit, ralizat cu burghie prifesionale perfect drept. -Trasee minime/distanta intre trasee 0,2mm -Suport FR4 1,5mm, grosime laminat intre 18-36 microni -Este necesar desenul cablajului in format pdf la scara, alb/negru. -NU REALIZEZ DUBLU PLACAT -Plata anticipata in cont la ING sau prin mandat postal. -Cere pret si vei primi primi o oferta reciproc avantajoasa. Ataseaza pdf-ul in mesaj si spune cate bucati doresti, daca doresti silkscreen! -Se realizeaza in regim de urgenta (poate chiar in aceeasi zi cu confirmarea platii) comenzile peste 100 lei. Pentru celelalte termenul maxim este de 4-5 zile. Livrarea 6 lei cu posta sau prin curier pe cheltuiala clientului. -COMANDA MINIMA 50 LEI. CONTACT: [email protected] NU REALIZEZ DUPA SCHEMA, DOAR DUPA DESENUL IN FORMAT PDF!!
 7. Baieti, singura metoda de a reduce semnificativ (spre S1) zgomotul este receptia cu antena cat mai aproape de sol. Testat de mine cu o antena rezonanta multiband la diferite inaltimi. Pana la urma am lasat-o la 2m de sol, asfel incat sa nu ma impiedic de ea prin curte. La mine receptorul sta pornit toata ziua in atelier fara a avea acel zgomot de fond, iar statiile se aud tare si clar. Nu am descoperit nimic, m-am inspirat de pe net, altii au facut antene de receptie in iarba gazonului din curte: http://www.kk5jy.net/LoG/ Este adevarat, controalele date nu mai reflecta realitatea, castigul fiind mai mic. Dar din cauza linistii la receptie, pot fi auzite si cele mai slabe statii in coditii lejere. Cand o sa pot emite o sa-mi fac alta antena doar pentru emisie, receptia la mine va ramane asa. "Ca sa poti lucra o statie, mai intai trebuie sa o auzi"....eu aud tot spre deosebire de altiii.
 8. YO9-1046/IL nu am de gand sa emit deocamdata, nici macar cu 10mW (care oricum nu ajung nici pana la antena)...doar am pus problema ca chestie de perspectiva o sa dau cat de curand pentru licenta
 9. ceva tocmai bun pentru o prima amplificare: https://www.banggood.com/2-700M-3W-HF-FM-VHF-UHF-FM-Transmitter-Broadband-RF-Power-Amplifier-Short-Wave-Amplifier-p-1382213.html?akmClientCountry=RO&rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=UK
 10. Nici prin cap nu-mi trece sa umblu in el.....oricum, nici nu cred ca se poate face ceva acolo.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.