Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

petreelectronic

Membru activ
 • Content Count

  1,199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

131 core_reputation_level_5

1 Follower

About petreelectronic

 • Rank
  core_member_rank_4

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  ialomita

core_pfieldgroups_1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A lui Gratian este mai lunga (vreo 40m), nu are trap si este foarte sus intre doua blocuri. Eu am montat-o la sol in curtea mea, o tentativa de Inverted V cu 2m la capete si 6m la jumatate. Sper pana da frigul sa o fac de 12 m la jumatate. Treaba cu zgomotul este relativa dupa parerea mea, eu am doua lampi cu led de cate 35W chiar deasupra receptorului. Pana sa fac antena asta ascultam si eu cum circula miliamperii prin leduri si multe alte surse de zgomot de prin gospodarie. Incercati si aduceti antenele la rezonanta in banda (eu initial am folosit un dip-metru) si o sa ramaneti surprinsi de disparitia zgomotului. Maine o sa mai lucrez la ea. Ma nemultumeste ca in 10m SWR-ul este intre 2-3. In 40m de exemplu, SWR-ul este 1 in toata banda, la fel si in 80m cu o acoperire de cam 100khz...in restul benzii nu depaseste 1,5. Gata, nu mai intervin, scuze pentru devierea subiectului. A, cam asa aud eu QRP-istii in 80m. Concluzie: antena rezonanta este cel mai bun fitru din lantul de receptie si cel mai bun amplificator la emisie.
 2. intri aici: https://www.qrzcq.com/ si folosesti functia cautare in stanga sus
 3. O antena End Fed cu trap, are 23m total, rezonanta multiband....80, 40, 20, 15, 10m
 4. Realizez pcb-uri ieftine, de calitate, pentru hobby-sti si profesionisti, serii mici sau prototipuri, la 30 bani/cm patrat! -Metoda tranfer toner la superlativ! Fara trasee "mancate" sau micropori, fara fier de calcat, cu nimic mai prejos de metoda foto. Daca nu-ti place cum au iesit iti dau banii inapoi! -Orice cablaj de pana in 1dm patrat (ex.10x10cm) costa 30 lei. Fac oferta pentru comenzi care merita, iar pretul final va fi stabilit si in functie de complexitate. -Ce depaseste ca marime se calculeaza la centimetru. -Silkscreen +0,1 lei/cm patrat sau livrat gratuit pe o foaie A4. -Traseele de cupru protejate cu lac transparent special (sacaz dizolvat in alcool) aplicat prin pulverizare, gratuit. Ajuta la lipirea rapida a componentelor si protejeaza impotriva oxidarii traseelor, aspect deosebit home made. -Gaurit de la 0,5mm pana la 3mm gratuit, ralizat cu burghie prifesionale perfect drept. -Trasee minime/distanta intre trasee 0,2mm -Suport FR4 1,5mm, grosime laminat intre 18-36 microni -Este necesar desenul cablajului in format pdf la scara, alb/negru. -Plata anticipata in cont la ING sau prin mandat postal. -Cere pret si vei primi primi o oferta reciproc avantajoasa. Ataseaza pdf-ul in mesaj si spune cate bucati doresti, daca doresti silkscreen! -Se realizeaza in regim de urgenta (poate chiar in aceeasi zi cu confirmarea platii) comenzile peste 100 lei. Pentru celelalte termenul maxim este de 4-5 zile. Livrarea 6 lei cu posta sau prin curier pe cheltuiala clientului. CONTACT: [email protected] NU REALIZEZ DUPA SCHEMA, DOAR DUPA DESENUL IN FORMAT PDF!! Citează
 5. Realizez pcb-uri ieftine, de calitate, pentru hobby-sti si profesionisti, serii mici sau prototipuri, la 30 bani/cm patrat! -Metoda tranfer toner la superlativ! Fara trasee "mancate" sau micropori, fara fier de calcat, cu nimic mai prejos de metoda foto. Daca nu-ti place cum au iesit iti dau banii inapoi! -Orice cablaj de pana in 1dm patrat (ex.10x10cm) costa 30 lei. Fac oferta pentru comenzi care merita, iar pretul final va fi stabilit si in functie de complexitate. -Ce depaseste ca marime se calculeaza la centimetru. -Silkscreen +0,1 lei/cm patrat sau livrat gratuit pe o foaie A4. -Traseele de cupru protejate cu lac transparent special (sacaz dizolvat in alcool) aplicat prin pulverizare, gratuit. Ajuta la lipirea rapida a componentelor si protejeaza impotriva oxidarii traseelor, aspect deosebit home made. -Gaurit de la 0,5mm pana la 3mm gratuit, ralizat cu burghie prifesionale perfect drept. -Trasee minime/distanta intre trasee 0,2mm -Suport FR4 1,5mm, grosime laminat intre 18-36 microni -Este necesar desenul cablajului in format pdf la scara, alb/negru. -Plata anticipata in cont la ING sau prin mandat postal. -Cere pret si vei primi primi o oferta reciproc avantajoasa. Ataseaza pdf-ul in mesaj si spune cate bucati doresti, daca doresti silkscreen! -Se realizeaza in regim de urgenta (poate chiar in aceeasi zi cu confirmarea platii) comenzile peste 100 lei. Pentru celelalte termenul maxim este de 4-5 zile. Livrarea 6 lei cu posta sau prin curier pe cheltuiala clientului. CONTACT: [email protected] NU REALIZEZ DUPA SCHEMA, DOAR DUPA DESENUL IN FORMAT PDF!!
 6. alea sunt site-uri carora le-ai acordat permisiuni pentru a afisa reclame le poti opri de la setarile browser-ului > permisiuni pentru site asa-i cand nu prea le ai si dai voie tuturor sa-si bata joc de linistea ta
 7. Si eu am avut nevoie, de mai multe ori in ultimul timp, tot ce s-a pus pana acum au fost puse pe niste site-uri de tot rahatul. Nici nu prea mai raspunde nimeni dintre meseriasi pe aici. Vezi daca ajuta la ceva: http://www.filehost.ro/cauta.file?q=17MB82-1a&video=on&audio=on&pic=on&zip=on&doc=on
 8. Ar trebui sa mearga si cu cel de Hitachi 50HYT62U
 9. Am gasit continutul pentru flash la rusi.....degeaba. Am resoftat cu stick-ul cu softul Pilot pentru MB95, porneste backlight-ul, face on/off din telecomanda si cam atat....pentru scurt timp a fost o sigla mare pe ecran dar nu am apucat sa o vad bine si nu o mai arata la alte restarturi. Deci sigur este din soft.
 10. am rescris dumpul...nici o modificare, ledul licare continuu am verificat toti ceramicii ...nu am gasit in scurt o resoftare cu stick-ul dar cu ce si cum?
 11. M-am luat dupa titlul de aici: https://elektrotanya.com/panasonic_tx-32a300_tx-39a300_tx-50a300_tx-32aw304_tx-39aw304_tx-50aw304_chassis_17mb95m.pdf/download.html Pun o poza.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.