Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
mesterica

Elite TV-21EF31SLX- Service Mode

Recommended Posts

Buna seara.Eu intru destul de rar pe acest forum;acum am mai intrat si va solicit ajutorul dvs,daca se poate,cu o varianta corecta,ptr.a avea acces in meniul Service Mode,la un tv Elite;model TV-21EF31SLX,pe sasiu scrie undeva mare urmatoarea serie: HD-PH9361A-A02 ver-1.1-8;are pe sasiu integratul principal multifunctions-"jungle" TDA9351PS/N3/3 1997.Atasez aici si doua poze,una cu sasiul si cealalta cu telecomanda lui,originala.Aparatul a fost reparat,si acuma as vrea sa-i fac cateva reglaje de geometrie,ale imaginii.Tin sa va spun ca mai incercat numeroase variante,metode(gasite pe net,pe diferite site-uri,forumuri)de a intra in meniu service,dar fara nici un rezultat(inclusiv cele cateva expuse si aici,pe acest forum!).Va rog frumos,daca vreti sa-mi dati si mie o varianta potrivita,cu secventa de intrare in meniul service,al acestui aparat.Va multumesc tuturor anticipat.

Link to comment
Share on other sites

nop.nu are.toate butoanele de pe fata corespund cu contactele de cablaj,intern(si scrie si pe cablaj aceleasi functii ca pe butoanele frontale).

 

 

Atasez inca o poza(sper ca ajuta) cu microprocesorul "jungla" TDA9351... Poza cu telecomanda este pusa.Are un buton ciudat pe ea,care inca nu stiu ce rol are!(butonul,tasta ""-apas pe el si nu se intampla nimic;e singurul buton care nu "face" nimic,din toate.

Link to comment
Share on other sites

Dap.Domnul Zvasile are dreptate. :jytuiyu Nu am observat acel "M" rosu.Acum am vazut.Am mai incercat eu si inainte,dar... :rade: Apare in coltul din stanga sus.Eu nu vazusem inainte acel M.Intra cu varianta Menu>6483.Daca nu sunt atent.... :rade: :scarpin Toate cele bune d-le Zvasile.Raman dator de cinste.Va multumesc ptr.raspunsul complet si corect.Va salut.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines