Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

monitor lcd lenovo 9417 nu porneste


Postări Recomandate

Salut!Am un astfel de monitor care de vre-o 2 ziele nu mai porneste. Nu se aprinde nici led0ul de power, numic!am incercat pe alt sistem, cu alt cablu de alimentare/vga, aceeasi problema!Am desfacut monitorul dar nu am gasit nimic inneregula: nu cond, umflate, sau siguranta arsa!Ma poate ajuta cineva cu un sfat?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Inseamna ca totusi o parte din sursa este buna.Cate trafuri chopper are?2 sau unul singur?(teoretic ar trebui sa fie doar unul)si atunci trebuie masurat in zona si vazut de ce pe alimentare invertor nu este tensiune.Daca cumva este chopper separat pe alimentare invertor atunci probabil nu primeste sursa asta comanda de on din placa digitala.Intre timp am vazut poza sursei deci un singur chopper.Concluzi defect de sursa.Ar trebui sa fie simplu de rezolvat mai ales ca pe acelasi traf chopper am o iesire si una nu.In zona aia trebuie verificat(iesirea din traf chopper alimentare invertor)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări