Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

FLORIN IORDACHE

Membru activ
 • Content Count

  9,700
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

186 Excellent

About FLORIN IORDACHE

 • Rank
  Membru avansat in Documentatie.
 • Birthday April 15

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.elforum.info
 • Yahoo
  florin iordache...@yahoo.com (doar pt cine are nevoie de mine si de ajutorul meu).

Profile Information

 • Locatie
  TARGOVISTE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aaaa,gata mi-am amintit ! Parca este vorba despre Pilot P830 . Dar totusi eu a-si zice ca mai asteptati si alte pareri de la altii useri.... O zi superba va doresc !
 2. Eu unul cred ca ar merge aceasta telecomanda domnule,geoky la tv-ul dvs.... Dar imi scapa nr iei de pilot...acum,nu imi vine in minte.
 3. Da numai domnul Misura ar fi cel care va poate ajuta la aceasta problema ! Dar numai daca o fi pe linie la aceasta ora....si numai daca are timp ! O zi minunata va doresc !
 4. Va salut, Informati despre acest tv-u gasiti aici : O zi minunata va doresc !
 5. Daca e perfect funtional acumulatorul...sa-mi spuneti cam ce autonomie are...si cam cat vreti pe el. Va multumesc fff fff mult !
 6. Ok,va multumesc ff ff mult pentru informatie !
 7. Ok,va multumesc foarte,foarte mult pentru ajutoarele oferite ! Acum ramane sa vad cum o rezolv,adica cred ca trebuie sa-mi iau si eu un programator mai peformant...care sa mearga si la tv-urile astea mai noi....adica cum ar fi lcd-uri, led-uri, plasme etc.... O zi minunata va doresc tuturor ! O sa va tin la curent in cel mai scurt timp !
 8. Iar dupa data de 15 Septembrie 2017 de pe acest site-u : de cand a rezolvat colegul nostru domnul @Florin Tomescu tv-ul la fel ca si al meu....ma gandesc sa nu cumva sa fi fost o alta versiune de soft care aceia a functionat la fix...dar acum a ajuns la versiunea : 1129.1 , asa ca nu stiu de loc ce sa fac...
 9. Am gasit aceasta pe site-ul lor : Upgrade File(USB type) ver 1129.1 , dar am vazut ca are vreo 620 Mb , dar acum intrebarea mea este urmatoarea, dvs ce ziceti sa incerc cu asa ceva sau sa nu incerc ....adica dvs ce imi recomandati ... ? Asa ca astept un raspuns sigur de la dvs ! Mii de multumiri !
 10. Da stiu asta...dar dupa cum am observat eu pe net...suporta doar pana la 24C64. Adica : 24C01, 24C02, 24C04, 24C08, 24C16, 24C32, 24C64 . Iar adaptor pentru smd-uri nu am...din pacate .
 11. Pai am un programator,dar este pentru tv-uri clasice,adica pentru crt-uri.... Uitati pe acesta il am.... Adica cum ar fi memoriile : 24C08, 24C16 etc, etc.....
 12. Pai daca trebuie asa cum ati zis dvs aici, atunci nu prea am cum sa rezolv problema pentru ca nu am programator.... Datele mele despre acest tv sunt urmatoarele.... Daca ar merge cu ajutorului stick-ul,atunci ar fi super,daca nu atunci e destul de naspa...pentru ca nu am cu ce sa fac treaba....asa cum v-am spus nu am programator. Va multumesc ff ff mult !
 13. Ok,mii de multumiri ! Luni o sa incerc cu softul dat de la domnul,@megabit .
 14. L-am verificat si pare ar fi ok OSD-ul !
 15. Mai am inca o mica intrebare la dvs domnule @megabit...este vreo chestie daca unul face defectul pe fond rosu si unul pe fond verde ? Pentru ca am observat pe link-ul dat de dvs...am observat ca se vede pe un fond rosu asa....si nu tot pe fond verde.... Astept raspunsul dvs ! Mii de multumiri !
×
×
 • Create New...