Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

FLORIN IORDACHE

Membru activ
 • Content count

  9,650
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

184 Excellent

1 Follower

About FLORIN IORDACHE

 • Rank
  Membru avansat in Documentatie.
 • Birthday April 15

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.elforum.info
 • Yahoo
  florin iordache...@yahoo.com (doar pt cine are nevoie de mine si de ajutorul meu).

Profile Information

 • Locatie
  TARGOVISTE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Ramane incontinuare valabile urmatoarele componente : Cumpar sursa Tv LG model : 32LH500D. Modelul sursei este : 715G7801-P01-W03-0H2S. Display 15,6" pentru un laptop - Toshiba Satellite Pro L450D-12X,Model display : LP156WH1 (TL)(C2),conector 30 pini. O sa va atasez si vreo 2-3 fotografi ca sa vedeti mai clar despre ce este vorba . Astept vreo oferta buna de la dvs ! O seara minunata va doresc !
 2. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Buna ziua ! Va anunt ca am gasit placa de baza pentru laptop - Compaq CQ58-252SQ ,dar nu e chiar,chiar pentru acelasi model..dar se potriveste. Adica am meu este 252SQ, iar pe care l-am gasit este 250SQ, dar asa sant identice ele....nu cred ca ar fi vreo problema sa nu mearga ceva la el . Iar restul anunturilor mele care se gasesc aici : raman incontinuare valabile . Va multumesc ff ff mult !
 3. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Sant incontinuare valabile . Astept vesti de la dvs !
 4. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  O zi minunata va doresc !
 5. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Tv-u este un LG model : 32LH500D . Uitati aceasta este sursa .
 6. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Ramane incontinuare valabile urmatoarele componente : Sursa tv LG ..... Modelul sursei este : 715G7801-P01-W03-0H2S.
 7. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Va anunt ca am gasit acest : backlight invertor : V144-001 pentru Tv FUNAI NLC-3004 . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Acum vreau sa mai cumpar un Display 15,6" pentru un laptop - Toshiba Satellite Pro L450D-12X,Model display : LP156WH1 (TL)(C2),conector 30 pini. O sa va atasez si vreo 2-3 fotografi ca sa vedeti mai clar despre ce este vorba . Mai cumpar o placa de baza pentru laptop - Compaq CQ58-252SQ , functionala . O sa va atasez si cate-va fotografi cu laptop-ul ca sa vedeti despre ce este vorba . Astept vreo oferta buna de la dvs !
 8. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Buna ziua ! Va anunt ca am gasit Touch screen pentru acest : Spectrophotometer DR 2700 / DR 2800 . Am gasit si procesorul de mai sus : R2J10192GA-A00DD. Am gasit si tastatura pentru calculator de mai sus. Deci aceste trei articole nu mai sunt valabile.... ................................................................................................................................................................. Dar ramane incontinuare in cautare acestui : backlight invertor : V144-001 pentru Tv FUNAI NLC-3004 . Si mai mi-ar trebui o sursa pentru un tv LG ..... Modelul sursei este : 715G7801-P01-W03-0H2S. Cine are aceste module,il rog sa ma contacteze,adica sa-mi lase un mesaj aici . Va multumesc fff fff mult ! Astept vesti bune de la dvs !
 9. FLORIN IORDACHE

  UPS APC Back-ups CS 350

  Calculatorul meu cu monitor cu tot sa zic ca se duce la vreo 350W-370W maxim .
 10. FLORIN IORDACHE

  UPS APC Back-ups CS 350

  Salut ! Am si eu o mica intrebare,cam cate min...tane acesdt ups pe bateria,dar sa fie un calculator + un monitor conectat la el . Astept raspuns ! Multumesc !
 11. FLORIN IORDACHE

  Telecomenzi TV

  Telecomanda : RC1683701/01H
 12. FLORIN IORDACHE

  Vand sau dezmembrez 3 laptopuri

  HDD-UL de 500 Gb de la acest laptop Dell Inspiron 1750 este sata,nu ? Daca da atunci,spuneti-mi va rog ce marca este, daca e complet functional si la ce pret il aveti la vanzare . Va multumesc foarte mult ! Astept raspuns !
 13. FLORIN IORDACHE

  Defect convergenta Megavision DMQ 2057 txt

  Buna ziua, Eu unul nu prea a-si crede ca este vorba despre o doamna electronista,eu cred ca este sotul dansei electronist .
 14. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Haideti ca ma tinut cu vorba acel baiat ca o sa-mi trimeata placa si numai mi-a trimis-o nici pana acum... Asa ca anuntul este incontiunare valabil ! Dar totusi sa fie o placa functionala,nu tot defecta pentru ca asa nu se stie daca se poate sau nu se poate repara . Iar de procesor pentru tv-ul acela china numai am nevoie pentru ca nu a fost defect procesorul,a fost defecta memoria + softul . -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Acum a-si mai avea nevoie de acest : Touch screen pentru acest : Spectrophotometer DR 2700 / DR 2800 . O sa va pun si niste imagini cu acest Touch screen cu masuratorile + priza lui . Va multumesc foarte mult ! Astept vesti bune de la dvs !
 15. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Va multumesc foarte mult pentru ajutorul oferit ! Dar din pacate am gasit in alta parte functional,dar o sa mi-l puna la posta sau la curier luni.
×