Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

FLORIN IORDACHE

Membru activ
 • Content Count

  9,788
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

189 Excellent

About FLORIN IORDACHE

 • Rank
  Membru avansat in Documentatie.
 • Birthday April 15

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.elforum.info
 • Yahoo
  florin iordache...@yahoo.com (doar pt cine are nevoie de mine si de ajutorul meu).

Profile Information

 • Locatie
  TARGOVISTE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna seara, Va anunt ca am incercat varianta asta ca sa-i schimb acest spi-u.....dar surpriza tot asa face,nu este nicio schimbare nici in bine, dar nici in mai rau nu este . Daca am vazut ca nu s-a rezolvat cu acest spi-u schimbat,m-am ocupat sa-i schimb si a doua memorie...dar tot degeaba, adica tot la fel face . Asa ca parerea mea este urmatoarea,eu cred ca are si t-con-ul trasnit,adica cand a trasnit placa,a trasnit si t-con-u,asa ca pe acest tv-u o sa scrie gunoi . Va multumesc ff ff mult pentru ajutor !
 2. Da,s-ar putea asa sa fie pentru ca placa veche nu avea mufa pentru satelit, avea doar mufa pentru antena / cablu . Uitati vedeti ca la asta nici nu m-am gandit si cam trebuia sa ma gandesc si la asta..ca am vazut mufa pentru satelit ca o are in tuner,dar am crezut ca functioneaza cu aer . Va multumesc ff ff mult pentru raspunsul oferit !
 3. Buna ziua, Am mai observat o mica diferenta la placa mea pe care am luat-o...tot pe langa tuner...mai are cate-va piese in plus....iar placa mea originala nu are aceste piese... Asa ca o sa va adaug inca odata amandoua placile ca sa vedeti si dvs mai bine diferentele intre ele mai clar...si sa-mi spuneti si mie daca are vreo legatura aceste piese care sunt in plus cu problema care mi-o face mie . Dar va spun ca nu am avut timp pana acuma sa-i montez acel spi-u de pe placa veche pe placa doua pentru ca am avut altceva de rezolvat...poate pana diseara sau daca nu maine seara, o sa-l montez si sa o probez din nou placa pe tv. Asa se intampla cand te grabesti....si nu te uiti atent la toate detaliile...sau mai bine la toate piesele de pe placa digitala. Cred ca stiti si dvs acest proverb Ro... : graba strica treaba,deci nu a gresit acel om care a zis-o. Uitati,aceasta este placa pe care am luat-o : Tv : LG model : 32LH510U Iar aceasta este placa lui originala : Tv : LG model : 32LH510B Astept un raspuns de la un specialist ! Va multumesc !
 4. Salut ! Daca nu ma insel eu, asa ceva....se gasesc la laptop-urile Dell...de exemplu : Dell Latitude D500, D510, D520, D530 etc,etc.... Puteti ca sa verificati daca este asa,dar parca pe la laptop-urile acestea am vazut asa ceva sau poate ceva de genul acesta. O zi minunata va doresc !
 5. Ok,am sa incerc si cu aceasta varianta si o sa va tin la curent... Dar totusi asta vream sa incerc si eu, adica sa incerc sa-i schimb acest spi-u de pe placa veche pe placa noua...si sa vad ce se intampla, adica daca iti revine la normal sau face tot la fel . Va multumesc fff fff mult pentru ajutorul oferit !
 6. Buna ziua, Va anunt ca mi-a sosit placa de ieri,dar azi am avut timp ca sa o montez,dar surpriaza,nu se potriveste pe partea de t-con. Face doar lini pe ecran, adica pe display atat,nimic altceva,dar am probat placa pe un alt tv-u si este functionala placa,dar este imaginea invers,adica cu susul in jos. Dar asta o sa se rezolve cu rescrierea memoriilor...sau poate o fi avand prin service meniu vreo optiune pentru asta,dar deocamdata nu ma intereseaza...pentru ca am facut doar o proba scurta ca sa stiu daca este ok placa pe care am luat-o, atat nimic mai mult . Asa ca va anunt ca nu este compatibila 100% aceasta placa de la acest tv-u : LG 32LH510U cu placa lui originala de la acest tv-u : LG 32LH510B,iar motivele sunt urmatoarele,nu sunt compatibile t-con-urile intre ele,chiar daca placile par identice,in afara de tuner,eu unul singer nu prea ma asteptam la asa ceva. Da asta e, dar oricum imi trebuia placa si la acel tv-u...la care i-am facut proba cu placa asta...si care se vede cu susul in jos, dar deocamdata ramane un pic in standby pentru ca nu prea este omul croit sa-l mai faca. Va multumesc fff fff mult !
 7. Buna seara, A-si mai avea si eu nevoie de inca o placa de baza pentru un tv-u : LG model : 32LH530V-ZH Placa de baza este : LD68T / LD67T, EAX66748005(1.0) , 16.03.10. C.J.H . O sa va pun si niste imagini mai clare..cu ce scrie pe placa : Model display : Model tv : Va multumesc ! Astept un raspuns de la dvs ! O seara minunata va doresc !
 8. Eu iau leduri de la magazinul Miva....sau mai iau de la domnul,Vasile Badila . O seara minunata va doresc !
 9. Va anunt ca am comandat placa...si s-ar putea pe luni sa mi-o puna la curierat...iar pe miercuri sa ajunga la mine. Asa ca o sa va anunt imediat dupa ce o primesc si dupa ce o montez in tv-u. Va multumesc ff ff mult pentru ajutorul oferit ! O zi frumoasa va doresc ! Sanatate maxima !
 10. Da,tot la asta ma gandeam si eu sa fac,adica daca nu o sa functioneze bine,asa cum scrie la carte,dar am zis ca sa va intreb si un specialist mai okk de cat mine. Va multumesc pentru raspunsul oferit !
×
×
 • Create New...