Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

FLORIN IORDACHE

Membru activ
 • Content Count

  9,934
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

198 Excellent

About FLORIN IORDACHE

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.elforum.info
 • Yahoo
  florin [email protected] (doar pt cine are nevoie de mine si de ajutorul meu).

Profile Information

 • Locatie
  TARGOVISTE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna ziua, Mii de scuze pentru intarziere, dar oricum va dau o veste buna dump-ul trimis de dvs este okkk . Va multumesc foarte,foarte mult ! O zi minunata va doresc !
 2. Ok,va multumesc ! Pe parcursul zilei de maine va dau un rezultat . O seara minunata va doresc !
 3. Buna seara, Are careva dump-ul de la acest laptop : Asus X552CL-SX032D, iar paca de baza este : X550CL , Rev. 2.1 . Astept ! Va multumesc !
 4. Anuntul cu placa de baza pentru laptop ramane in continuare valabil . Astept vesti de la dvs !
 5. Mii de scuze pentru eroarea facuta ! Modelul laptop-ului corect este : Asus X552CL-SX032D, dar oricum nu prea ar conta modelul laptop-ului prea mult...ca tot cam aia e...adica : X550CL sau X552CL. Dar oricum aveati pozele cu placa de baza. Asa ca astept in continuare ofertele dvs ! Va multumesc foarte mult !
 6. Eu totusi as crede ca acest laptop a fost trasnit, asa ca eu as zice ca cel mai bine,ar fi daca as gasi pe undeva vreo placa ok, adica de la un laptop cu display-ul spart...sa-i schimb placa cu totul...de cat sa i-o mai repar pe asta ! Asa ca astept ofertele dvs...cu vreo placa de baza functionala 100% ! Va multumesc ff ff mult !
 7. Nu,nu porneste deloc...Adica cand se apasa pe butonul power...da doar un flash ledul de la power si cam atat . L-am desfacut, i-am gasit un smd ars..l-am schimbat acest smd, dar tot asa face, nu este nicio schimbare, adica nici in mai bine, dar nici in mai rau !
 8. Buna seara, As avea nevoie de o placa mainboard pentru acest laptop : Asus X550CL . Placa arata ca in pozele atasate mai jos : Asa ca daca are careva asa ceva, chiar il rog sa ma contacteze ! Va multumesc fff fff mult !
 9. Buna ziua, Ce model de laptop este Hp-ul...si nu in ultimul rand, vreau sa stiu starea lui de functionare . Multumesc,astept raspuns !
 10. Am uitat sa va trimit pozele cu sursa mea , aceasta este sursa mea !
 11. Buna ziua , Inca mai am nevoie de aceasta schema,dar m-ar interesa sa fie si cu notatiile pieselor...+ valorile lor . Eu am schema aceasta: ...dar din pacate nu prea ma ajuta ! Multumesc, astept in continuare ! dps-182bp_a_205.pdf
 12. Buna ziua, Ne puteti spune si noua ce an de fabricatie au aceste doua telefoane, J3 si J4+, adica cum ar fii : J3 (2016) - (2017) si J4+ (2017) - (2018) etc... Asteptam !
 13. Va anunt ca mai are inca o mica buba, a mers doar 10-20 min...si sa oprit, iar daca il scoatem din priza, apoi mai merge 5-10 min...si iar se inchide. Dar oricum lucreaza tata in continuare la el ! Asteptam un raspuns de la dvs !
 14. Ok,nu este nicio problema,stati linistit ca s-a rezolvat. Functioneaza perfect ! Va multumesc ff ff mult !
 15. Va salut ! Va anunt ca sa rezolvat intre timp, a fost o punte facuta gresit pe placa de baza si de asta nu mergea. Acuma este totul okk,tv rezolvat . Va multumesc ff ff mult !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.