Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

FLORIN IORDACHE

Membru activ
 • Content Count

  9,667
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

184 Excellent

About FLORIN IORDACHE

 • Rank
  Membru avansat in Documentatie.
 • Birthday April 15

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.elforum.info
 • Yahoo
  florin iordache...@yahoo.com (doar pt cine are nevoie de mine si de ajutorul meu).

Profile Information

 • Locatie
  TARGOVISTE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Buna seara ! Chiar nu are nimeni o panglica cu 60 de pinii pentru un tv-u LG....modelul tv-ului + modelul t-con-ului le aveti mai sus.... Astept vesti bune de la dvs ! Multumesc ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Acum mai am o mica intrebare la dvs,cine are vreun monitor lcd mai ieftin,adica nu conteaza diagonala lui, poate sa fie si de 15'' ,17''' , 19'' , conteaza doar sa fie functional,atat. Pentru ca vreau sa-i fac un cadou la un baiat care are si el probleme de sanatate tot ca si mine....si vreau sa-i fac o mica surpriza ! Multumesc ! Astept vesti de la dvs ! O seara minunata va doresc !
 2. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Buna seara ! Are care-va un t-con pentru un tv LG model : 32LV375S , t-con-ul este : 19-100299 ? Dar atentie,mie nu imi trebuie t-con-ul in sine, imi trebuie doar o panglica cu 60 pinii ,atat. Uitati asa arata t-con-ul meu . Asa ca cine are asa ceva,chiar il rog sa ma contacteze ! Mii de multumiri ! Astept vesti bune de la dvs !
 3. FLORIN IORDACHE

  Akai model : TVL327

  Buna seara ! Da, tv-ul a fost rezolvat . Iar problema a fost urmatoarea .. O seara minunata va doresc !
 4. FLORIN IORDACHE

  Telecomenzi TV

  De ce,nu merge aceasta telecomanda tip Pilot 1692 la Grundig , eu unul stiu ca totusi merge...
 5. FLORIN IORDACHE

  Telecomenzi TV

  Telecomanda tip Pilot 1692 .
 6. FLORIN IORDACHE

  Fludor Balver Zinn LF2220nc

  Buna ziua, Aduceti si fludor de 0.5 mm Sn 60 -Pb 40 ? Astept raspuns ! Mersi !
 7. FLORIN IORDACHE

  vand Fludor / Cositor cu plumb sau fara plumb

  Buna seara, Aduceti si fludor de 0.5 mm Sn 60 -Pb 40 ? Astept raspuns ! Mersi !
 8. FLORIN IORDACHE

  Telecomenzi TV

  Exact ! Asa si este....este fff fff bine sa-i ajuti si pe alti care au nevoie, daca sti, daca vrei si mai ales daca ai si timp pentru asa ceva,atunci este chiar pacat sa nu ii ajuti ! Iar cu asta am terminat si euuuu ! O seara minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Sa auzim numai de bine !
 9. FLORIN IORDACHE

  Telecomenzi TV

  Buna seara, Da,da asa este,are perfecta dreptate domnul,geoky.....adica ca are un service.....si ca are ff ff mult de lucru. Stiu asta pentru ca a mai fost tatal meu pe la el.....pe la service....adica asa in vizita, nu cu ceva la reparat. Va spun ca suntem destul de aproape unul de altul....la o aruncatura de bat.....adica la vreo 5-6 km . O seara minunata va doresc !
 10. FLORIN IORDACHE

  Telecomenzi TV

  Scuze ca intervin si eu ! Dar nu m-am mai putut abtine ! Cuvantul acesta big inseamna ca e prea mareeee...adica fisierul pe care il are domnul,geoky este prea mareee si nu il poate atasa aici . Dar oricum domnul,geoky poate sa-l incarce pe acest siteu.... http://www.filehost.ro sau pe un alt siteu....si sa ne ofere link-ul catre fisierul respectiv .
 11. FLORIN IORDACHE

  Laptop : Toshiba Satellite Pro L450D-12X

  Gata,va anunt ca am aflat ce este de vina la acest laptop...defectul vine de la tastatura pentru ca am deconectat tastatura si numai sant probleme..functioneaza fff fff bine fara tastatura conectata . Dar acum am facut altceva, i-am conectat tastatura inapoi....si am batut putin in tastatura cu degetele...si vad ca acum numai face nimic,adica functioneaza ff ff bine,dar pana cand,nu stiu . Va multumesc ff ff mult pentru ajutorul oferit ! O zi minunata va doresc !
 12. FLORIN IORDACHE

  Laptop : Toshiba Satellite Pro L450D-12X

  Start laptop. Va anunt ca asa ramane laptop-ul pana apas eu pe orice buton de pe tastatura . O sa va mai adaug si niste imagini cu setarile din bios. Sectiunea : Main Sectiunea : Advanced Sectiunea : Display Sectiunea : Security Sectiunea : Boot Sectiunea : Exit Astept incontinuare un raspuns in legatura cu acest mic defect ! Va multumesc ff ff mult !
 13. FLORIN IORDACHE

  Laptop : Toshiba Satellite Pro L450D-12X

  Da,da am incercat si cun resetare a bios-ului....dar tot fara succes ! Nu prea am vazut aceasta optiune prin bios-ul lui...dar totusi o sa mai ma uit prin bios.
 14. FLORIN IORDACHE

  Laptop : Toshiba Satellite Pro L450D-12X

  Buna ziua, Am si eu o mica problema cu acest laptop : Toshiba Satellite Pro L450D-12X, cand il aprind ramane ca si blocat la sigla Toshiba fara sa mearga mai departe....dar daca apas eu pe orice buton de pe tastatura laptop-ul functioneaza fara nicio problema....doar pana la urmatoarea repornire sau restart....deci la fiecare repornire sau restart a laptop-ului.....trebuie sa apas pe orice tasta ca sa treaca la urmatori pasii . Va anunt ca i-am deconectat hdd-ul, i-am deconectat dvd-rw-ul....i-am schimbat si memoria ram, i-am schimbat si bateria (Acumulatorul).... Nu stiu ce sa-i mai schimb sa nu mai faca chestia asta....nu prea mai am idee. Asa ca va rog sa-mi dati dvs un mic raspuns ce poate sa aiba acest laptop . Va multumesc fff fff mult ! Astept vesti de la dvs !
 15. FLORIN IORDACHE

  Topicul meu de cumparaturi.

  Buna seara, Va anunt ca acest laptop - Toshiba Satellite Pro L450D-12X a fost rezolvat . Asa ca ii multumesc pe aceasta cale tot colegului, @iuliantv pentru ajutorul oferit ! O seara minunata va doresc !
×