Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

dem3ntor

Membru activ
 • Content Count

  1,010
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Se poate si mai bine

1 Follower

About dem3ntor

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Galati

Contact Methods

 • Yahoo
  puricemarius2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca subsolul este intretinut, fara scurgeri si nu este inundabill de la ploi, de ce nu tragi 220? eventual pus un diferential? La subsol (eventual daca sunt boxe) - mai dai o baura, mai tai un fier, sau altele, care implica ceva utilaje la 220v. Eu sunt la al 3-lea apartament si la toate instalatia era pe 220v de cel putin 20 de ani Dar, la toate, puteai pune covoare pe jos. Tevi schimbate si aerisite.
 2. Cauta sa te angajezi (depinde de timpul disponibil) pe salariul minim la vre-un atelier. Legea nu permite sa te angajeze degeaba Asta pana capeti experienta si adaugi valoare la timpul pierdut pe acolo!
 3. Buna ziua! Mi-a adus cineva o placa pentru controlul unui motor cu integratul IRAMS06UP60B rupt. toti pinii retezati. Am cautat IC-ul dar nu se mai fabrica, iar sa-l comand in china dureaza cam mult. Stie cineva cu ce pot inlocui acest IC? Sau daca are cineva vreunul pe undeva.... Multumesc!
 4. boxe JVC, carcasa lemn - pret 160ron cu transport prin PR si plata in cont.
 5. Salut! Am schimbat radio-CD playerul de la masina. Radio actual nu are alimentare pentru antena, antena avand in baza ei amplificator. Vreau sa confectionez un adaptor cu alimentare, este suficient un condensator de 100nf pentru separare?
 6. Salut! CU 220nF se aude cel mai Ok! Multumesc pentru ajutor!
 7. Buna ziua! Am un subwoofer de la un sistem 2.1 care era cuplat la o combina. Amplificarea este in subwoofer, combina trimetea doar semnal mic catre woofer. Am modificat wooferul sa-l pot folosi ca si 2.1 la PC. Problema este ca basul are o frecventa prea mare si se aude cam aiurea. As vrea sa modific frecventa, sa o cobor, dar nu-mi dau semana care este filtrul. Atasez o poza cu partea de amplificare din woofer sa-mi indice cineva pe la ce componente sa umblu. Multumesc!
 8. boxa bluetooth vanduta. consola dj scade la 150 camera time lapse scade la 150
 9. da, are mufe europene. dar are 2 butoane, plasticul, lispsa.
 10. consola DJ Numark Dj2GO - 200ron camera time-lapse: se alimenteaza de la 4 baterii aaa sau alimentator, are slot pentru card sd si iesire USB. poate face poze/filme poze face la interval de la 10sec la 1zi. - pret 200ron
 11. l-am realizat. Multumesc pentru ajutor!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.