Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

dem3ntor

Membru activ
 • Content Count

  1,009
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Se poate si mai bine

1 Follower

About dem3ntor

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Galati

Contact Methods

 • Yahoo
  puricemarius2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna ziua! Mi-a adus cineva o placa pentru controlul unui motor cu integratul IRAMS06UP60B rupt. toti pinii retezati. Am cautat IC-ul dar nu se mai fabrica, iar sa-l comand in china dureaza cam mult. Stie cineva cu ce pot inlocui acest IC? Sau daca are cineva vreunul pe undeva.... Multumesc!
 2. boxe JVC, carcasa lemn - pret 160ron cu transport prin PR si plata in cont.
 3. Salut! Am schimbat radio-CD playerul de la masina. Radio actual nu are alimentare pentru antena, antena avand in baza ei amplificator. Vreau sa confectionez un adaptor cu alimentare, este suficient un condensator de 100nf pentru separare?
 4. Salut! CU 220nF se aude cel mai Ok! Multumesc pentru ajutor!
 5. Buna ziua! Am un subwoofer de la un sistem 2.1 care era cuplat la o combina. Amplificarea este in subwoofer, combina trimetea doar semnal mic catre woofer. Am modificat wooferul sa-l pot folosi ca si 2.1 la PC. Problema este ca basul are o frecventa prea mare si se aude cam aiurea. As vrea sa modific frecventa, sa o cobor, dar nu-mi dau semana care este filtrul. Atasez o poza cu partea de amplificare din woofer sa-mi indice cineva pe la ce componente sa umblu. Multumesc!
 6. boxa bluetooth vanduta. consola dj scade la 150 camera time lapse scade la 150
 7. da, are mufe europene. dar are 2 butoane, plasticul, lispsa.
 8. consola DJ Numark Dj2GO - 200ron camera time-lapse: se alimenteaza de la 4 baterii aaa sau alimentator, are slot pentru card sd si iesire USB. poate face poze/filme poze face la interval de la 10sec la 1zi. - pret 200ron
 9. l-am realizat. Multumesc pentru ajutor!
 10. nu, traful il montez separat. multumesc pt ajutor. il voi realiza prin metoda press and peel.
 11. Salut. Ma poate ajuta cineva cu un PCB dupa chema atasata? il voi executa pe o placa dreptungiulara de 6x9cm Poate fi mai 'aerisit' potentiometrul il montez pe cutie, iar rezistenta inseriata pe anodul ledurilor va fi de 0.5w diodele sunt 1n4001 iar condensatorul de filtraj 2200/35v. Multumesc!
×
×
 • Create New...