Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

dem3ntor

Membru activ
 • Content Count

  1,085
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Se poate si mai bine

1 Follower

About dem3ntor

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Galati

Contact Methods

 • Yahoo
  puricemarius2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vand 2 umidometre modelele se vad in poze. pret: 120bucata. Bani in cont si livrare gratuita prin curier.
 2. Am cautat IC-ul dar nu-l gasesc decat ebay ...
 3. Rezistenta - galben, violet, auriu, auriu, violet. Nu am impuls la pin 7
 4. La pinul 8 am 0.76v Am un osciloscop. (ma rog, daca se poate numi, un DSO JEYTech ..) Am inlocuit dioda 1n4184, dar si cea inlaturata este Ok pe aparat. Nu am oscilatii. Tranzistorul este ok, l-am masurat in afara circuitului. Am testat cu impuls pe Grila si conduce, iar la atingerea cu degetul intrerupe conductia. Ce am observat, ciudat, ca la inlaturarea tensiunii de alimentare, tensiunea de 306v scade foarte repede. Fara integrat, nu mai scade. Sa fie IC-ul, avand in vedere cele scrise?
 5. Nu functioneaza. Am scris in titlu Si am luat schema sa vad pe unde curge curentul. Si nu curge!
 6. Salut. Am un subwoofer cu o sursa in comutatie care foloseste NCP 1205 ca si generator de impulsuri. Am gasit schema din foaia de catalog, doar ca, ceva nu se leaga. IC-ul se alimenteaza in pinul 1 printr-o rezistenta de 15k conform catalog. In montaj, in pinul 1 are o rezistenta de 4,7ohmi, iar pin 5 la masa. Rezistenta din montaj nu este arsa, conform cod al culorilor iese 4,7ohmi. IC-ul de alimenteaza intre 8 - 30v. Dati-mi un sfat, de ce asa mare diferenta intre schema de catalog si implementarea fizica? Mu;tumesc!
 7. Centralele Motan par sa aiba senzor NTC pentru detectia curgerii apei. Cel putin asa gasesc pe google. De verificat.
 8. Salut. Am o centrala motan sigma 24 si nu mai da apa calda. Caldura functioneaza ok. Nu are eroare, are presiune 1.3bar. Am resetat-o, intors stecher in priza ... Aveti idee ce sa fie defect?
 9. Dar, cand un agregat nu se opreste, in afara de termostat defect, mai poate fi si lipsa agentului de racire? Asta in cazul in care raceste si face gheata in frigider.
 10. am comandat! Multumesc pt sfaturi!
 11. Nu are pot. Are doar 2 rezistente si un quart si o bulina neagra :) m-am jucat cu folia. Este dreptunghiulara deci nu o pot monta gresit. Iar pe dos se vede foarte intunecat. bateriile sunt noi, masurate.
 12. Salut! Am gasit la un talciocat un joc 3in1 tetris. Problema este ca nu are contrast, trebuie tinut destul de inclinat pentru a distinge pe ecran. L-am desfacut, am curatat elastomerii, dar tot nu are contrast. Am ce sa ii fac sa il salvez? Imi aduce aminte de copilarie
 13. Pai asa voi face! Multumesc pentru sfat! UPS-ul asta este curier rapid, gen Fan?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.