Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle - versiuni diferite


Vizitator tico

Postări Recomandate

Există jumper ca simbol în schematic, dar e cam peste mînă utilizarea. Cel mai simplu e să treci traseul pe top cu clic pe scroll în timp ce rutezi. Ţii minte că traseele de pe top sînt fire şi asta e tot.Mai detaliat: presupunem că ai două terminale care trebuie legate între ele cu un strap (sau jumper). Porneşti cu traseul dintr-un terminal, dai clic stînga unde vrei să înceapă jumperul, clic pe scroll ca să treacă traseul pe top, clic stînga unde se termină jumperul, click pe scroll, click stînga pe celălalt terminal.

Problema este ca nu pot trece pe top, cand apas scrolul mousului nu se intampla nimik, innainte selectam mirror si apasaam pe trasu si automat il punea automat in top, acum nu vrea deloc, :cry: ,am si reinstalat eagle, si tot aceiasi problema.Am rezolvat cat de cat problema, dau clic dreapta pe traseu, selectez proprietati acolo mut pe top, dau amply, ok, si merge, Multumesc pentru ajutor.
Link spre comentariu
Vizitator zoliman

Salutare am rezolvat cu eagle si merge am realizat schema si vreau sa vizualizez si sa imprim circuitele, problema e ca imi arata si ce piesa unde vine de exemplu imi arata si forma la o rezistenta si nu vreau vreau doar circuitele (liniutele si punctele) intrebarea mea e de unde fac asta?

Link spre comentariu
Vizitator zoliman

Ok si layerele de top, bottom dimension si pads de unde fac sa fie vizibile?in afara de view->display/hide layers nu am nimic de genu astacea ce vreau eu sa fac acuma e sa imprim pe foaie toate liniile si punctele unde se monteaza piese adica fara sa imprim formele pieselor de rezistente, tranzistoare etcma intereseaza doar circuitele si punctele (true hole) atata totMersi mult ptr timpul acordat si imi cer scuzele de rigoare ptr greselile de scriere si/sau exprimare

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Silkul se scoate debifînd tPlace, tNames, tValues, tOrigins şi tDocu. Poţi afişa orice layer separat sau împreună cu altul. Pentru printat cablajul trebuie lăsat: top sau bottom, dimension, pads. Dacă foloseşti două straturi laşi şi vias, iar top se printează cu opţiunea de mirror.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări