Jump to content

bogdan546

Membru activ
 • Content count

  1,625
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About bogdan546

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  iasi
 1. push button 12f675

  Cum as putea sa il modific pentru al putea compila in Mikroc ? Microcontrolerul este 12f675 void main(void) { ansel = 0x00; adcon0 = 0x00; cmcon = 0x07; vrcon = 0x00; trisio = 0x08; gpio = 0x00; InitExternal_INT(); while(1) { } } void IntExternal_INT(void) { trisio2 = 1; INTCON |= 0x90; OPTION_REG |= 0x40; } void interrupt ISR(void) { if(INTF) { GP5=~GP5; INTF=0; } }
 2. Cumpar DSO pe USB (PC)

  picoscope eu cred ca este cel mai de incredere . https://www.picotech.com/oscilloscope/2000/picoscope-2000-overview
 3. Sennheiser in Romania

  http://incont.stirileprotv.ro/companii/sennheiser-producator-de-casti-microfoane-si-sisteme-wireless-construiec-te-in-romania-a-patra-fabrica.html
 4. conector

  este de la o statie weller pu81
 5. conector

  nu este acela
 6. stiti unde as putea gasi acest conector ?
 7. Achizitie osciloscop digital

  https://www.siglent.eu/oscilloscopes/sds1000x-e-serie.html Sau varinata sds1000x. Siglentul se comporta la fel de bine ca si rigoul sunt catava review-uri pe youtube. Sau rigol, instek, dar nu din Europa pentru ca o sa coste mult si degeaba. Atentie la hantek ca s-ar putea sa aiba problema aceasta https://www.youtube.com/watch?v=-uSku1G4M6w cel putin variantele mai vechi asa se comportau Eu am luat in 2010 de aici instek https://www.tequipment.net/ si a fost mai ieftin decat la farnell sau tme . A ajuns in Romania dupa 26 de zile si transportul a fost $53 nu se plateste vama, doar tva.
 8. Senzatii tari, chinezesti!

  Nu dupa 30 de ani, dar nici dupa 5-7ani la peste 40K euro un ecograf nu cred ca ar trebui sa se strice si reparatia sa coste de la 5K euro in sus . De aceea chinezii produc de mai bine de 10 ani aparatura medicala care se poate intalni si la spitalele din Franta si poate fi achizitionata la jumatate din pretul unui aparat brand.
 9. Senzatii tari, chinezesti!

  De ce credeti ca nu sunt greseli de proiectare la aparatura medicala ? Adica nu in sensul ca nu functioneaza in parametrii stricti ci in sensul ca nu au o fiabilitate destul de mare in comparatie cu pretul. In ceea ce priveste titlul discutiei sa stiti ca sunt destule produse chinezesti la jumatate din pretul unui produs similar occidental care au aceeasi fiabilitate si performante. Cel putin in domeniul medical sunt destule
 10. Senzatii tari, chinezesti!

  Mie denonul mi se pare in regula si amplificatorul probabil ca este intr-o clasa D de aceea nu necesita radiatore mari .Nu stiu cat costa aceste scule, dar sunt foarte bine lucrate avand in vedrere pretul. Pacat ca nu ati vazut aparatura medicala care coasta mii, zeci de mii de euro sa vedeti cum este realizata. Ecografe, monitore de pacient produse de GE, Drager, Philips etc care au calculatoate cu surse de 100 lei, dar vandute la preturi colosale . Si ceva greseli de proiectare gen racire pasiva la motherboard, tensiuni pentru telecomanda de 30v 50-100mA si tot felul de "scapari" din soft .
 11. Nu stiu cum se cheama melodia, ajutor!

  https://www.youtube.com/watch?v=v4Za061pQac se poate folosi midomi pentru a identifica o melodie.
 12. Megger TPT320 Voltage tester

  http://www.eamc.ro/tester_de_tensiune_fluke_t130.html https://www.tme.eu/ro/details/flk-t130/indicatoare-testere-de-tens-si-contin/fluke/fluke-t130/ http://www.vitacom.ro/piese-de-schimb-scule/echipamente-de-masura/testere/aparat-masura---tester-de-tensiune-si-continuitate-uni-t-volttest-ut18c-unit.html http://emasters.ro/aparat_masura_tester_de_tensiune_si_continuitate_uni_t_68712 Nu vad nicio diferenta fata de alte marci de aceea am pus link-uri cu fluke si unit.
 13. la fiecare sectiune dupa ce o deschizi este un exemplu http://www.linear.com/solutions/ltspice
 14. o porcarie care respecta doar esantionarea minima data de teorema Nyquist
 15. Eu de prin 2011 m-am gandit ca se poate implemeta, dar tuturor li se parea prea SF. Acum am vazut ca a inceput sa se extinda si in Romania, dar ca de obicei cu ajustari specifice. Daca de exemplu ai scanat un produs de doua ori nu poti sa il stergi ci trebuie sa astepti un anagajat care poate sa faca asta. Mi se pare o prostie sa nu ai dreptul sa faci respectiva modificare atat timp cat nu este finalizata comanda. Ce parere aveti despre acest serviciu ?
×