Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bogdan546

Membru activ
 • Content Count

  1,695
 • Joined

 • Last visited

About bogdan546

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. daca te referi la baterii sa stii ca este o practica uzuala. de exemplu la o sursa reglabila(0-10A) pentru a o calibra se foloseste multimetrul pe functia CC 20A in paralel cu iesirea
 2. da, cu programatorul la care ati reproiectat pcb-ul am reusit sa resuscitez doua atmega328p
 3. Daca nu era recunoscut nu era bifat "check id " (folosesc adaptor 32 to 28). In datasheet nu scrie ca ar functiona cu cristal/rezonator extern la frecventa maxima fara sa fie cksel3 bifat(programat) . Am intrebat aici deoarece mi-era frica sa nu il blochez daca nu setez corect fusebitii, dar pana la urma am incercat cu alt microcontroler si functioneaza cu setarile citite de la arduino(poza de la inceput) la frecventa maxima de 20Mhz.
 4. Eu stiu ca CKSEL3 trebuie sa fie bifat pentru a functiona cu clock extern mai mare de 8Mhz si aici nu este bifat, adica este 1 .
 5. Am scos un atmega328P dintr-un arduino nano si l-am citit cu progrmatorul TL866 si am observat ceva ciudat la setarea fusebit-ilor . Arduino nano are 16Mhz rezonator ceramic extern si aici nu sunt bifati bitii corespunzatori . Este ca si cum ar fi folosit generator de clock extern . Stie cineva care este problema ?
 6. Poti alege de aici se adauga costul transportului
 7. Poti lua unul din cele pana in 100 EUR de aici, chiar daca are 3 1/2 digits este peste unit.
 8. La cutiile de conserva se aplica un lac peste pentru a nu oxida
 9. inginerie si management asta ... Nu cred ca o sa inteleg scopul lui in Romania
 10. Am si eu o nelamurire : La fusebit doctor sunt firmware-uri pentru mai multe tipuri de microcontrolere Se refera la tipul de microcontroler utilizat ca master ? Si inca o intrebare este pentru cei care au reusit sa deblocheze cu programatorul TL866A cum se procedeaza ?
 11. Eu nu cred deloc in softuri de genul (AI este prea la inceput). Doctorul care da diagnosticul este cel mai important doctor din toata lumea. De el depinde intregul parcurs al pacientului . In Romania nu prea mai avem astfel de doctori in cel mai bun caz sunt doar buni memoratori ai cartilor de medicina .
 12. Merci. Acum functioneaza . Nu mai stiu daca era ledOn sau ledpin deoarece lasesem si linia de cod in setup.
 13. da, dar da alta eroare si anume ca variabila ledon nu este folosita in acest scop
 14. daca modific denumirea buclei imi da eroarea : 'loop' does not name a type
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines