Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Munitie

Evaluează acest subiect


icar

Postări Recomandate

Mai cu ceva saptamâni in urma, rusii/Putin au fost acuzati ca au folosit, in Ukraina,  munitie termobarica. Cica, interzisa. Acuze si aratat cu deștiu din toate partile.

Siiii... ce sa vezi, azi se da o stire: Romania fabrica, ce altceva, decit ...munitie termobarica! Care, bine inteles, va fi exportata. Unde? Nu spui persoana insemnata.

Intreb doar, fara pic de iz politic si chiar nu vreau o discutie pe  tema politica, chiar nu vede nimeni asta? Cit de lipsit de tact trebuie sa fii, ca sa dai o asemenea stire? Ori se bazeaza pe faptul ca românul e...uituc?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

International law

International law does not prohibit the use of thermobaric munitions, fuel-air explosive devices, or vacuum bombs against military targets.[87][88] Their use against civilian populations may be banned by the United Nations (UN) Convention on Certain Conventional Weapons (CCW).[89] As of February 2022, all past attempts to regulate or restrict thermobaric weapons have failed.[90][91]

Link spre comentariu

Ce am inteles eu pana acum:

romanii fac munitie termobarica pt. zmeii din Ucraina, astia ii parlesc pe rusnaci iar noi urlam ca rusii dau cu termobarice in civili.

explicatia: rusii s-au hotarat sa traga o fuga in vacanta pe la verii lor, acestia ii parlesc cu termobarice facute de urmasii dacilor ce sunt slugile americanilor , rusnacii de ciuda riposteaza dar cum soldatii ucrainieni nu au sange'n boașe fug ca potarnichile iar rusilor cu m nu le place sa ramana datori  platesc cu aceiasi moneda civililor. 

Daca dacii ii aprovizioanau cu lasere pe ucrainieni beleau cardanu (de la tanc) rusii ca ei nu au lasere smechere ca ale noastre sa riposteze la fel.:rade:

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

Cu diferenta minuscula si evidenta ca unii arunca cu ele in soldatii invadatori, iar invadatorii arunca cu ele unde se poate (dupa soldatii care-si apara tara, dupa copii, dupa femei, dupa batrani, dupa animale, etc).

 

Sa stiti ca slujitul e stare de spirit, nu te simti sluga decat daca te comportai ca atare.

Link spre comentariu

Pentru cei care se simt ,,slugile,, americanilor, le pun o întrebare simplă.Ați vrea să trăiți ca-n Rusia sau ca-n America ?  

Iar despre muniția făcută la noi, să știți că înainte de 90 alimentam masiv țările arabe utilizatoare de AK47.....acum doar dăm peste gard.

Link spre comentariu

Efectul termobaric este folosit la multe tipuri de munitie in functie de utilizarea ei . Una este sa o folosesti impotriva unui blindat/tanc si alta impotriva unei cladiri administrative/bloc de locuinte/birouri  . E o oarecare diferenta .

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 4 ore, validae a spus:

Ați vrea să trăiți ca-n Rusia sau ca-n America ?  

 

Degeaba ii pupam in fund ca nici macar vize turistice nu vor sa ne dea... iar tu visezi sa traiesti in hamerica, ma rog ca acolo 

ca in america traiesc sirienii, irakienii, libienii mai precis toti cei care au beneficiat la greu de democratia americana. 

 

Pe americani i-am asteptat 50 de ani si pana la urma au venit si ne-au facut autostrazi, ne-au dat avioane de lupta, ne-au aratat cum se extrage aurul de la rosia montana si gazul de sist, ne-au securizat granitele sa fim primiti in shengzen si multe alte lucruri utile pentru noi. Era sa uit, ne-au primit in NATO. Nu zic ca e rau sa fi in NATO, au spatele asigurat, ops... avem spatele asigurat.

 

 

Nu sunt pro rus dar nici pro american, sunt un observator neutru 100%

 

Ca sa nu o dam in politica mai bine inchid subiectul ca e mai bine pentru toti, nici usturoi nu am mancat... 

 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări