Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Nikk

Membru activ
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 core_reputation_level_3

About Nikk

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Rm.Valcea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Weller foloseste termorezistenta de platina ca traductor ...
 2. Cred ca este fabricat pana in '85 . Arata bine , interiorul nu are probleme, garnitura am curatat-o si am uns-o cu krytox .L-am umplut transferand din alt congelator si ciclul functionare/repaos este 1.5/1 . Se pare ca functioneaza relativ Ok . Vine Craciunul si o sa dea un test . Ramane asa , deocamdata .
 3. -18*C e temperatura de alarma semnalizata printr-un bec rosu si care , cred eu , e comandat de un termostat separat fix . Termostatul care regleaza temperatura in interior la MIN face -25*C si scade spre -30*C rotit spre MAX . Nu l-am pus pe MAX sa vad pana la cat poate scadea temperatura . Eu as vrea la MIN -20*C ...
 4. Ma gandeam ca are ceva uzura si o temperatura mai mare (-20*C) l-ar menaja si poate ar schimba raportul functionare/repaos spre 1/1 . Dupa manual ar trebui sa fie 1/2,2 (desigur nou) , la mine e invers spre 3/1 . Garnitura etansare use e buna . Cateva congelatoare mai noi pe care le am/avut , individuale sau combine cu compresor separat , reglajul incepe la -17 ,18 *C ...
 5. E modelul 4216 cu 5 sertare . Primit recent si repus in functiune dupa cca 12 ani . Nu cunosc cum functiona anterior . Stinge becul de alarma la -18 grdC si face -25 grdC cu termostatul reglat la MIN . Are un ciclu de functionare/repaus de aproximativ 3/1 la MIN si 2 sonde de preluarea temperaturii prinse cu o brida de cca 7 cm in primul compartiment de sus al congelatorului . Fiecare sonda ajunge in una din cele doua "cutii" atasate in spate . Intrebarea ar fi : are doua termostate , unul fix pentru alarma si unul reglabil ? Se poate face ceva ca reglajul sa inceapa de la - 20 grdC , sau trebuie inlocuit termostatul ? Multumesc .
 6. Nikk

  Salut.

  La pozitia 15 Wifi +BT , cele doua placute half Mini card PCIe ( din dreapta sus ) ce sunt - firma /model ?

   

  Multumesc. Stima .

   

 7. Intel Centrum Advaced N 6205
 8. Cred ca este cea mai buna idee inoxul . Multumesc tuturor .
 9. Capatul axului este compromis ( la ambele ansambluri pe care le detin - nu sunt cele din poza) , dar avand o grosime de cca 3.5 mm la un diametru de 6 mm ma gandeam sa il "curat" cca 1 mm si sa le imbrac cu o teava/bucse de 6mm exterior . Problema ar fi materialul necesar pentru bucse rezistent la mediu agresiv si sa nu il "taie" simeringul . La conectare directa nu stiu cat/daca rezista furtunul la rotatiile de 180 grd ale axului ...
 10. Ansamblul l-am inlocuit cu totul din dezmembrari ( de doua ori chiar) , dar ma intereseaza repararea axului . Axul este cromat pentru duritatea suprafetei astfel tratate si ghidat de doua bucsi iar etansarea se face cu semering in capatul redus ca diametru . Capatul redus se poate inlocui cu un stut din bronz, rezistent la agresiune lichid , dar este potrivit bronzul pentru etansare cu semering, duritatile fiind diferite ? Atasez si o poza a unui astfel de ansamblu .
 11. Axul cu d=10 mm este cromat si prin el trece o teava de alama de 3mm pentru lichidul de parbriz . In conectorul de plastic la care se racordeaza furtunul cu lichidul de parbriz , axul se reduce la d=6mm si etanseaza cu un semering pe o lungime de 5mm. Zona redusa de cca 10mm lungime a axului s-a corodat si nu mai etanseaza semeringul iar lichidul patrunde la mecanismul de antrenare . Cum acest capat are numai rol de etansare si transfer lichid , poate fi inlocuit/reparat ? Rog colegii de forum avizati sa propuna solutii . Multumesc tuturor.
 12. Nu gasesc un asa model pentru CD4541BE TI . Multumesc .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.