Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Huawei incotro?


Postări Recomandate

Marea majoritate a telefoanelor sunt facute in China, Iphone, Sony, Samsung etc. Se mai fac ceva in India si putin in Malaezia. Blackbery erau fabricate si in Ungaria, pe vremea buna faceau naveta de la mine din oras chiar si romani nevorbitori de maghiara sa lucreze in fabrica. Nokia s-a cam dus si ea. Acum folosesc um Huawei, dupa 2 buc Doogee, urmatorul va fi Xiaomi Redmi cand o sa fiu nevoit sa schimb (numai daca crapa sau pierde autonomia) , si nu dau mai mult de 500 pe ea. Am 2 cartele si de vorbit folosesc un clasic cu butoane de la LG, incarc odata pe saptamana. Mic si nu ma streseaza daca-l scap pe jos... 

Pretul la smartphone este supraevaluat, ajunge numai sa compari cu cel de laptop, cat material intra in cele doua, dar lumea da, ca telephonu poti sa pui pe masa sa vada lumea ca e *tare*

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Era nu stiu ce afacerist (destul de serios dealtfel) ce aspus ca nu se merita sa mai investesti nimic in tehnologie pt laptopuri pt ca in scurt timp tot taranul va folosi doar spartfoane pt orice. Sint curios cum editezi un document de 50-100 pagini pe spartfon (pornind de la zero) sau cum faci o simulre la o schema.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, BRANCA a spus:

Doru.Eu nu prea sunt fan schimbat telefoane.Am avut HTC si acu A40 Samsung.La nivelul meu de pretentii arhisuficient ultimul.

 

Si pt mine e suficient A40, dar cand vad cat de prost sta la semnal in interior, parca imi vine sa dau de pamant cu el. Nu mai zic de baterie, care scremut tine o zi.Cam toata seria A de la Samsung de anul trecut are aceeasi problema. Daca cineva crede ca iti cumperi telefon  mid range doar ca sa te dai mare, inseamna ca nu a inteles nimic. Am si spus ca una din functiile abuzate, este plata cu telefonul, fie si pt ca nu mai trebuie cod pin indiferent de suma, deci nu msi trebuie sa tastezi cod pin ca la plata cu cardul. Daca imi explica cineva cum se face asta cu un telefon cu taste, imi iau si eu unul.

Link spre comentariu

Am luat A40 la oferta operator, că la liber era cam 1100 și mi s-au părut scump. Am zis că e mic, fâșneț, ușor de purtat, dar mă sunau prieteni pe fix sa mă întrebe de ce am telefonul închis, când eram acasă. Cat am avut Huawei nu am avut nici o problema cu semnalul. De asta am zis că schimb brandul, și acum mă joc cu un note mi 10 lite. Nu spun că acum am semnal și când mă duc la subsol, iar bateria tine cel mai puțin 2 zile. Încep să înțeleg (de fapt sa fiu convins) de ce le dau la picioare chinezilor in ce privește comerțul global cu telefoane. La Samsung doar softul mai face diferența. Dar văd că și chinezii se pun la punct, și au actualizări mai dese, in care rezolva din mers fel de fel de probleme.

Link spre comentariu

 Interesant.De tinut minte.Pe piata e o lupta pe viata si pe moarte!Ce ma mira e ca mamutii electronici americani nu domina piata mondiala.La nivelul lor tehnologic cel mai ridicat din lume,la posibilitatea robotizarii chiar totale a executiei aparatelor...

Link spre comentariu

 Pai mai nou Samsung se retrage,nu stiu daca total,din China.Si merge unde laba de lucru e mai ieftina...

  Si e jale pe piata telefoanelor si televizoarelor coreene.Chinezii incep sa-i bata la vanzari.Exact cum coreeni iau batut pe japonezi inainte...

Link spre comentariu

Eu nu voi renunta la iphone niciodata, am avut samsung pe vremuri si nu cred ca ma voi mai putea intoarce la android. Am 5SE de cand a aparut, absolut nici o treaba, extrem de stabil. Si cel mai esential e sa fie mai mic, obligatoriu sa pot opera tot ecranul cu o mana. Am butonat si eu recent ceva huawei, cu o mana trebuie sa il tin iar cu alta sa butonez. Nu m as putea obisnui in veci. 

Editat de Faker
Link spre comentariu
Acum 8 ore, maxente a spus:

Eu am galaxy A50 si e ok telefonul. 

Are fiică-mea A50. La momentul ala mi s-a părut mare pt purtat în buzunar, și pe gustul meu a fost mai ok A40. Nu ma tentează telefoanele de fițe, de asta A40 mi s-au părut ok. Nu aveam de unde sa știu cum se comporta în privința semnalului. În rest nu prea am ce să-i reproșez, foarte stabil, nu se încinge nici în mașină cu alimentare externa și waze deschis, ar fi fost perfect fără problema semnalului mic mai ales la interior. Acum când vad indicatorul de semnal full în locuri unde cu Samsung aveam cel mult 75%, parca nu-mi vine sa cred. Și asta nu ar fi fost cel mai grav, dar în locuri unde pe ăsta am o liniuța pe indicator, la A40 era pauza semnal. 

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Nu cunosc aspectul, deci sigur nu e vorba de A40. L-am folosit un an, timp in care am tot scos cartelele si am probat mai multe modele de telefon. Poate A70, pt ca A50 si A51 le-am avut in mana si nu am observat aspectul.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

       Inseamna ca despre A70 vorbesc, prima data cand am luat contact cu unul si i-am pus cartela fix asta am patit, ma gandeam ca o fi telefonul din mana mea umblat prin alte parti si ologit putin dar au mai venit clienti cu altele si altele si aveau toate aceeasi hiba, nu cred ca atinge ceva ce poate strica dar totusi este ciudat. Altceva referitor la A70 sau A50, la un moment dat au avut un bug care cred ca s-a remediat intre timp, asta in vara lui 2019, cand unele detectau o conexiune usb la interval de cateva minute si aparea acea notificare pe ecran, plus alte manifestari pe care nu le mai tin minte, le resoftai, cateva zile/saptamani erau ok dupa iar aparea buba, si vorbesc de telefoane noi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări