Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

M.Adrian

Membru activ
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

About M.Adrian

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 06/16/1998

Profile Fields

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

919 profile views
 1. Am inteles, va multumesc, succes in continuare cu sursa si restul proiectelor!
 2. Imi cer scuze daca e offtopic, dar in ce soft realizati cablajul? Footprinturile pentru componente sunt descarcate sau sunt realizate si de dvs?
 3. M.Adrian

  Donatii

  Donez cateva tunere tv si transformatoare de linii recuperate. Nu stiu daca sunt defecte sau nu si nu cunosc numele sasielor de pe care provin. Inafara de 3 tunere, toate au eticheta pe ele. https://postimg.cc/gallery/P89B50g
 4. M.Adrian

  Donatii

  As fi interesat eu daca puteti trimite pe mp cateva poze, ridicare personala din Iasi.
 5. Adica tot 35 lei? Pai trimiteti-mi un iban in pm si va transfer banii cand expediati coletul, va multumesc!
 6. Buna ziua! Daca sunt 35 lei toate placile si nu le-a revendicat nimeni prin pm le-as dori eu, aveti idee cat de grele sunt si cat ar costa transportul cu posta?
 7. Deci aici era problema, pana acum a functionat perfect combinatia de ide si xc8 din postul anterior. Oricum, nu o sa mai incerc prea curand o versiune mai noua de mplab, nu prea imi place noua interfata. Dar multumesc mult de raspuns!
 8. Ok, va multumesc mult! As dori si pozitia 13 deck grundig si pozitia 29 bormasina einhel daca nu le-au revendicat alti useri pana acum.
 9. Daca puteti pune deoparte pentru mine pozitia 23. displayuri pt pic pana ma mai gandesc ce fac pana in minim 50 lei le iau eu, asta dupa data de 13
 10. M.Adrian

  Donatii

  Buna ziua, daca aveti drum prin Iasi pot lua eu radioul.
 11. Buna ziua, ce dimensiuni are radiatorul?
 12. Punctul 23. displayuri alfanumerice 25lei ambele, sunt functionale?
 13. Mai este disponibil vreun transformator? In poza de la punctul 1 se vad mai multe, m-ar interesa ceva cu 2 secundare de minim 30V si minim 3A pe secundar.
 14. Multumesc, intr-adevar spike-ul de curent e ceva de luat in calcul, lucrez acum la circuitul de soft start care sa functioneze atat la pornire cat si la comutarea infasurarilor, in simulare a rezultat un spike de 70A prin mosfet cu o durata de aprox. 800us pana sa revina in valori sigure, o sa mai experimentez.
 15. Salut, imi cer scuze pentru offtopic, mi-a atras atentia informatia de aici, lucrez si eu la o sursa si vreau sa implementez posibilitatea de comutare a infasurarilor de la transformator, are o infasurare de 35V si o mediana de 15V. Circuitul pe care l-am conceput acum foloseste un releu spdt cu contactul nc pe infasurarea de 15V si contactul no pe infasurarea de 35V, iar contactul comun e dus pe puntea redresoare cu filtraj care alimenteaza regulatorul serie. Ce ma intereseaza pe mine este unde ar fi pozitionati tranzistorii de care spuneti, presupun ca dupa fiecare redresor+filtr
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines