Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

M.Adrian

Membru activ
 • Content Count

  493
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Se poate si mai bine

About M.Adrian

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 06/16/1997

Profile Information

 • Locatie
  Barlad

Recent Profile Visitors

343 profile views
 1. Nu sunt sigur, asa era mentionat pe google.
 2. Buna ziua, as vrea si eu sa stiu daca exista in Iasi magazine care vand componente electronice. La o cautare rapida pe google am gasit Dioda dar am inteles ca nu vinde persoanelor fizice.
 3. M.Adrian

  Poze haioase

 4. M.Adrian

  Poze haioase

  Mai nou te si asezi comod cand e rosu la semafor.. Si da, aici cand e verde urci dealul
 5. Ca un necunoscator evident ca am dat denumirea vehiculata de vanzatori/producatori. https://www.emag.ro/plasma-termica-infrarosu-nano-innova-xle-3000-w-panou-radiant-sticla-electronic-negru-telecomanda-4-trepte-de-incalzire-innovaxle/pd/DPCB9YBBM/?X-Search-Id=7fa2051321e8a37a719a&X-Product-Id=13445972&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view , daca am calcat coada cuiva asta este.
 6. M.Adrian

  Documentatie despre vu-metre

  Nu are importanta, poate fi si in romana si in engleza.
 7. Buna ziua, am nevoie de ceva documentatie despre vu-metre cu led, digitale, cu tub vfd etc. Daca are cineva link catre un site sau are ceva resurse pe pc as fi recunoscator daca le-ar posta daca se poate.
 8. M.Adrian

  Poze haioase

  Da' pe astia i-ati vazut?
 9. M.Adrian

  Poze haioase

  Ca tot era vorba de ora de franceza.. via Imgflip Meme Generator
 10. Nu, nu cunosc decat un singur fermier de prin zona care se ocupa cu producerea de salam,carnati, pastrama sunca afumata etc, dar el nu foloseste fum lichid.
 11. Mda, am cam zis o prostie, nu e apa de fum termenul corect, ci "fum lichid". https://www.ft-shop.ro/fum-lichid-condensat-natural-din-fum/ Si aici fumul lichid in actiune. Astia pun aici fumul ala lichid in zeama aia cu care e impregnata carnea, dar la carnati de ex. sunt stropiti cu fum lichid, sau trecuti printr-o baie de fum lichid inainte sa fie dusi in camera aia unde se fierb.
 12. Si neatentia isi spune cuvantul, cred ca asta e motivul pentru care ies maronii ai mei, eu ii lasam mai mereu cam o zi, dvs. ii lasati 2ore jumate, sa zicem 3.
 13. M.Adrian

  Finali bipolari pentru audio de puteri mici

  Schema e gata in proportie de ~70% acum, nu o voi posta decat dupa ce finalizez proiectul daca doriti, va mai dura ceva timp, destul de mult chiar.., pana atunci, prefer sa nu dau detalii, va rog sa nu luati asta in nume de rau.
 14. Nu chiar rosii ca la magazin, aia sunt stropiti cu apa de fum, etc, dar stiu sigur persoane a caror carnati afumati aveau o usoara tenta spre rosiatic, nu foarte pronuntat, si explicatia tuturor pentru a motiva culoarea a fost "ardei iute rosu uscat si macinat in compozitie si afumat cu lemn de cires/visin/prun". Ok am zis, hai sa incerc, ardeiul rosu iute uscat si macinat chiar da culoare, daca ii congelez asa si ii fac la gratar se mentine oarecum culoarea, cum ii bag la afumat, cu orice lemn o fi, cum se maronesc urat, dar poate n-am prins eu tehnica bine inca , poate in timp imi perfectionez si eu tehnica, pana atunci ii mananc asa, culoarea n-are gust .
×