Jump to content

M.Adrian

Membru activ
 • Content count

  362
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Se poate si mai bine

About M.Adrian

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 06/16/1997

Profile Information

 • Locatie
  Barlad

Recent Profile Visitors

224 profile views
 1. Eu nu am cunostinte in audio nici 5% din cate are Victor, dar sunt sigur ca daca incinta are o forma haotica, si sunetul va fi pe masura, indiferent de volum.
 2. Asta am patit eu prin toamna cand am schimbat o aplica, am deconectat cablurile din doza (n-am inchis de la siguranta ca-mi trebuia bormasina si nu am cu acumulator) si ca sa ma asigur am masurat cu multimetrul, si imi aparea o tensiune intre 13-20v. Credeam ca e plesnita izolatia vreunui cablu pe traseu si mai ce era sa le scot afara sa le verific.
 3. Poze haioase

  Modern marketing
 4. Poze haioase

 5. Poze haioase

  Nu ceri, arati cu degetul, cred...
 6. Si uite asa mai aflu ceva nou. De astea nici nu am auzit.
 7. Poze haioase

  Hm, parca acelasi individ, "deghizat altfel".
 8. De unde sa stiu eu? Am spus ce am inteles eu despre "metoda becului" si am vrut sa stiu daca am vorbit prostii sau nu, si daca mai foloseste la ceva metoda asta. Din raspunsuri am aflat ca n-am vorbit prostii, si acum ati mai mentionat inca un loc unde era folosit: "în locul tranz. final linii pentru a se putea face un anume set de masurători" .
 9. Buna ziua, imi aduc aminte cand mai mergeam cu tatal meu sa duca televizorul(cu tub cinescop) la reparat, si uneori prima chestie pe care o facea depanatorul dupa ce dadea capacul jos, era sa puna un bec incandescent in locul sigurantei. Nu am intrebat atunci nici o data de ce, dar am mai vazut mentionata in diverse topicuri aici pe forum si nu numai; aceasta metoda de verificare, si voiam sa stiu mai exact cum functioneaza. Stiu ca becurile incandescente erau folosite pentru a limita curentul intr-un circuit, datorita proprietatii filamentului (si a metalelor in general) de a-si mari rezistenta electrica odata cu cresterea temperaturii; si ce am inteles eu e ca in functie de cum lumineaza becul, se poate intui un posibil defect, de exemplu daca lumineaza puternic, inseamna ca undeva exista un scurtcircuit in partea de alimentare, tranzistorul de putere strapuns; iar daca lumineaza slab sau deloc, sau lumineaza mai tare la inceput dar apoi ii scade intensitatea(luminii) sursa e probabil buna, sau exista un defect de alta natura. Mai sunt si alte aspecte de care trebuie tinut cont?
 10. E adevarat, vad eu cum e si cu cuptorul asta cand vine, daca "nu-i cuminte" ajunge inapoi pe emag la "resigilate".
 11. Nu sunt experimentat in domeniu, dar am vazut la un prieten cuptor electric, care merge foarte bine. Am petrecut cateva zile la el si am gatit chiar la cuptor, de incalzit, in vreo 5minute se incalzea, si coacerea era mai uniforma. Nu neg posibilitatea ca alte modele sa nu se comporte la fel de bine, eu doar am dat un exemplu.
 12. Animale vii, vandute ca breloc...

  In China se falsifica atat de multe si se produc atat de multe de catre firme fantoma sau intreprinderi aparute peste noapte incat nimeni nu isi bate capul sa mai faca cate o razie printre ei. Daca atunci cand a fost respectivul scandal cu rechinii capturati doar pentru aripioare iar restul lasat la mila domnului abia s-a miscat vreun deget, sau organizatiile care au incercat sa faca ceva practic nu au avut sprijin, cine ce sa le faca comerciantilor astora... Daca era treaba asta intr-o tara.. mai altfel, nu cred ca nenea scapa fara bataie de la vreun trecator.
 13. colectii diverse

  Frumos barlog ! Discul acela de lemn cu Stan si Bran de unde il aveti?
×