Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tatuaje creative sau camuflare de cicatrici...

Evaluează acest subiect


gauss

Postări Recomandate

Acum 1 oră, gauss a spus:

Dupa parerea mea , nu exista oameni tatuati fara probleme . Poate inaintea infrumusetarii , dupa ... , sigur au capatat o problema . Opinie personala , bineinteles . 

 

Cu foarte mult timp in urma, cand nu exista limbajul, oamenii din acelasi trib, adica, barbati cat si femei, aratau aproximativ la fel, si pentru a se recunoaste intre ei, se tatuau.

Link spre comentariu

Ce sa zic ... , fiecare cu optiunile lui . Eu vin dintr - un trecut si o meserie in care nu aveai voie sa ai semne particulare . Regula ( la anumite sectoare ) se mai pastreaza si astazi . Sincer , nu vad rostul tatuajelor . In vechime , in anumite areale si culturi , reprezentau ceva . Timpurile acelea si obiceiul , obiectivat de o nevoie si folosinta la vremea respectiva , au disparut .  Dar nu am pareri depreciative pentru posesori . Repet , e optiune personala . Cei care poseda au avut probabil motive personale la momentul optiunii . Nu se cade sa le judec eu , nu - mi aduc nici un prejudiciu . Pastrez parerea , iarasi o optiune personala . Valoarea ambelor abordari ar trebui sa fie egala  . Dar numai dupa ce acceptam ca e strict personala . 

 . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

"Ce sa zic ... , fiecare cu optiunile lui . Eu vin dintr - un trecut si o meserie in care nu aveai voie sa ai semne particulare . Regula ( la anumite sectoare ) se mai pastreaza si astazi . Sincer , nu vad rostul tatuajelor . In vechime , in anumite areale si culturi , reprezentau ceva . Timpurile acelea si obiceiul , obiectivat de o nevoie si folosinta la vremea respectiva , au disparut .  Dar nu am pareri depreciative pentru posesori . Repet , e optiune personala . Cei care poseda au avut probabil motive personale la momentul optiunii . Nu se cade sa le judec eu , nu - mi aduc nici un prejudiciu . Pastrez parerea , iarasi o optiune personala . Valoarea ambelor abordari ar trebui sa fie egala  . Dar numai dupa ce acceptam ca e strict personala ."

 

 

Eu am mai spus-o, nu trebuie sa ai semne particulare, mai ales cand lucrezi in anumite sectoare ce tin de siguranta nationala sau in zone (fierbinti) de conflict.

Editat de alcon
Link spre comentariu
Acum 9 minute, Усилитель a spus:

În ultima vreme sunt și excepții, sunt cadre tinere care se in filtrează în diferite găști, rețele, etc..... În primăvara chiar în fata casei mele au făcut o ambuscada și prins un dealer de droguri, unii aveau Vesta antiglont, dar dacă punem deoparte asta, despre niciunul nu ziceam unde lucrează..... :rzb

 

Cine intra in 'cocina de porci", isi asuma pe cont propriu ce se va intampla...

Link spre comentariu

Acum citiva  zeci de ani, multi dintre cei  care erau incorporati, aveau obiceiul sa se tatueze. Cind erau lasati la vatra, se făleau cu tatujele destul de naive, unele, deadreptul puerile, dupa parerea mea. Eu, personal, n-am fost si nici nu sint adeptul tatuari.

 

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Acum 8 ore, GEO 53 BN a spus:

Acum citiva  zeci de ani, multi dintre cei  care erau incorporati, aveau obiceiul sa se tatueze. Cind erau lasati la vatra, se făleau cu tatujele destul de naive, unele, deadreptul puerile, dupa parerea mea. Eu, personal, n-am fost si nici nu sint adeptul tatuari.

 

 

Da, unii îşi tatuau semnul de armă...

Link spre comentariu
La 06.12.2019 la 19:06, doru3160 a spus:

Si un nou topic, bag seama...:rade:

 

Nu l - am deschis eu . N - as fi avut motiv . Cu acelasi titlu ca unul deja existent , deschis cu cateva ore inainte ? ... Fraza respectiva e o preluare dintr - o alta postare , mai ampla . Din celalalt topic . Poate moderatorii sectiunii stiu ceva . Ar fi mers macar o instiintare . Cred ca s - ar fi sesizat de ineditul situatiei , n - am facut niciodata asa ceva , e lipsit de sens .  Oricum , motiv bun si suficient de incheierea activitatii , cel putin la aceasta sectiune . N - am mai deschis topic de nu mai tin minte ( ca data exacta ) . Sa nu existe echivoc , in situatii ca aceasta . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări