Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II


Vizitator

Postări Recomandate

Cum ar veni, politia nu este interesata de un sistem de furt ce este probabil generalizat. Isi iau salariul si iti spun, ai avut ghinion, bine ca ai verificat bonul. Casierul poate exersa mai departe mizand pe faptul ca unii nu verifica bonul. 

Link spre comentariu

Acum citiva ani, inainte de pandemie, am patit si eu de citeva ori cu bonurile de la Selgros. Apareau si alte produse dar in special cantitatile difereau. Gasite acasa la verificare bonului. Facut reclamatie la ei cu bonul linga si in 1-2 zile primeam rezolvarea favorabila mie dupa ce verificau camerele de la case. 

Dupa pandemie nu am mai patin niciodata dar de atunci verific bonul in magazin inainte de iesire. Si nu numai acolo ci peste tot de unde cumpar mai multe produse.

Link spre comentariu
Vizitator

Eu urmăresc taxarea,  că altceva n-am de făcut când sunt la casă. 

De regulă vor să bage produse dispărute de la raft sau deteriorate. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, dumitrumy a spus:

Voi inchideti robinetul de alimentare masina spalat dupa fiecare folosire?

Depinde de masina. Daca are electroventil montat direct la robinet si daca masina are certificarile necesare, atunci nu-i neaparat necesar sa închideti robinetul (desi asiguratorul s-ar putea sa va ceara totusi acest lucru). În rest, întotdeauna. În orice caz, e bine sa miscati în mod regulat robinetul.

Link spre comentariu

Și eu cunosc persoane care scot mașina de spălat din priză și inchid robinetul de apă pe perioadele când nu o folosesc.
Mai sunt și cei care scot din priză routerul internet, televizorul sau aparatul de radio din bucătarie.
Este ceva eco-friendly, Greta Thunberg like.

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări