Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

12.250 euro pensie ???


adrian_pic

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 5 ore, DjLeco a spus:

Confiscarea averilor dobindite ilegal (cele mai multe averi de pe la noi sint facute pe naspa, n-au platit taxe, impozite, etc).

 

Dau un singur exemplu, cinteretii de manele.

 

Taxat tot pina la ultimul leut si daca nu poti justifica ceva, treci la zdup si se confisca tot, ca la Americani, la aia nu te joci cu fiscul...

 

Simplu si eficient.

Cit de ipocrit poți fii! Știi de ce? 

Citat

 

 

 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 10 ore, hpavictor a spus:

Poate fi un inceput bun .

Eu ii urez mult succes !

Cine stie ,  poate va ajunge , la sfarsitul carierei , la o pensie care sa starneasca invidia altora  .

 

 

Si eu ii doresc " succesuri " , numai că " ezistă " citeva pribleme :

1 meșteșugarul este trecut de 40 ani , pină la 65 ani nu mai are mult 

2 ca  să incaseze pensie de pe urma ampificatoarelor trebuie să își facă un salariu baban pe cartea de muncă , salariu la care va plăti taxe tot babane .

3 ca să îți faci salariu baban trebuie să si vinzi multe amplificatoare , cel putin zece pe lună , altfel îți faci salariu baban si aduci bani de acasă pentru taxe .

4 din ce stiu eu ....amplificatoarele zac cu praf pe ele , încă nu este coadă sau nu se dau bonuri de ordine pentru achizitionare .

 

 

Mai bine " vinde " proiectul in India , Pakistan , ISIS  :57 ca colegul care are id cu nume de jucării pentru copii , colegul s-a îmbogățit cu " vanzarea " proiectelor , si-a cumparat chiar si o masina gri sobolan , masina sta mai mult parcata si o umplu pasarile noaptea de ....noroc 

 

 

 

Tu cînd îți incepi cariera de mestesugar producător ? Sau tu faci doar produse din pasiune care poartă marca NIMIC ? 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 13 ore, elmar a spus:

Păi nu l-ați /am avut pe Oprea militar de carieră!?Nu v-a/ne-a convenit că prea dădea ordine la mulți ...prea se credea șeful(comandantul suprem) tuturor ! Mai avea puțin și  ne ordona un târâș regulamentar ...pentru că nu i-am acordat prioritate de șmec...pardon... de mare comandant de oști!:rade:

Acum vă/ne văitați că nu avem un militar la conducerea ministerului de interne!?Păi asta e consecința dorințelor voastre/noastre ...nu!?

Sau nu mai stim ce vrem !?

Da ce mai contează asta? ...banul să iasă! Câinii latră,ursul trece!

 

Problema e alta ...orice abuz/nedreptate provocată azi ...îi va veni timpul de plată!Să nu crezi că ăia ,din vremurile comuniștilor, au făcut altceva decât să stârpească hoția și corupția care erau la cote infernale la vremea aia!Că nu le-a ieșit și că au mai făcut și greșeli e altă poveste!

Dar sigur mulți din ăia care se dădeau ”victime” a le comunismului ...aveau câte un ”buboi” în cap...

Așa că istoria se repetă ciclic...protagoniștii și metodele de represiune vor fi alții/altele ...dar cu aceleași rezultate!

Dacă vreți să evitați asta ...și să lungiți ”termenul de scadență”...băgați-vă mințile în cap ...și coborâți din straturile rarefiate ale stratosferei ...puneți mâna la muncă și lăsați smecheriile ”bănoase” ...că astea nu vă vor aduce decât probleme pe termen mediu și lung!

Degeaba vă ascundeți averile prin paradisuri fiascale ...și acolo se pot ”înpuți” lucrurile instant...și o veți lua de la zero ...dar cu câteva zeci de ani în minus!

Până la urmă ...viața e parșivă ...niciodată nu vă va da siguranța zilei de mâine ...oricât de bogați ați fi! De fapt averea e doar o bulă de săpun ...care se va sparge repede ...pentru că viața e scurtă și dură chiar și pentru cei care se cred în paradis! Așa că mai bine să trăiți o viață ...făcând bine celor care au nevoie de asta ...decât să ajungi un avar ,cocoțat pe un sac de bani ...și devorat la moarte ca de niște vulturi flămânzi!Degeaba crezi că cei pe care îi ai lângă tine îți sunt loaiali/devotați ...e doar o iluzia a omului cu bani (instărit)Din păcate(în majoritatea cazurilor) toți vor să dispari cât mai repede ...ca să-ți poată devora averea adunată ”cu greu” !

Ăștia suntem ...niște fiare ...care vor folosi momentul de slăbiciune a aproapelului lui ...pentru a-l deposeda de ce are mai de valoare!

Cu acest instinct primordial-animalic eu nu prea mă împac...deși, pentru mulți din voi vi se pare normal!Vi se pare normal că dacă ești mai smecher, mai deștept ...să ai mai mult decât ți s-ar cuveni ...de fapt, voi ( ca stăpâni)  vă stabiliți care e bucata de halcă care vi se cuvine ...și până la un moment dat ...poate e normal, dar, cu timpul, cei care împarte, vor mai mult și mai mult ...uitând că ei împarte acea ”bucată” cu alții ...mulți și flămânzi!Deci ...e normal să te aștepți la un moment zero ...când va veni vremea să dai socoteală pentru huzurul de care crezi că ți se cuvine!

Cu cât ai greșit mai mult în viață ...cu cât ai căsăpit mai mult pe alții ...cu atât ”pedeapsa” va fi mai aspră ...nu așa se zice în scriptură!?

Credeți că asta e o chestie ...așa ...de care ar trebui să țină cont doar bisericoșii ...nu!?:rade:

Ei bine ...vă înșelați!

 

Domnul prim ministru , aș dori un sfat ..... dacă se poate , vreau să pun osul la muncă .....cum să fac asta ? Vă mulțumesc anticipat pentru prețiosul raspuns primit de la o somitate in economie& sociopolitică .

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nea prim ministru elmar , in urmatoarele luni va fi ceva criză de carcase din care se fac mezeluri cu " multă carne " si mult mai multe chimicale , probabil că te indopi cu așa ceva , ca poporul proletar să nu sufere de foame ....am inceput un " biznis" nou , import carcase de porci morți din ....Polonia și muschi file tras in pungi vidate din Spania , profitul nu este mare dar bag ceva in sacoșă , Vineri sosesc in țară primele transporturi cu carne de porc mort , vezi ......am pus osul la muncă .

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 13 minute, hpavictor a spus:

Pentru mine pensia nu mai e o necunoscută .

Mă descurc eu cumva :) .

Cât despre producție , aștept să dea faliment China .

 

Rămân la pasiune , nu la comerț .

Daca Carmen Gaz te-a lasat să fii pensionar ..... poți vorbi cu prim ministrul elmar , fac si eu lobby , să vorbească cu subalternul de la industrie și să îți bage in productie proiectele , vă stiu pe amandoi mari patrioți , este pacat să nu susțineți economia românească , cum zicea mult stimatul si iubitul nostru prim ministru elmar ....." să punem osul la muncă " .

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Tovarășul prim ministru elmar, cum rezolvați această situație https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3795679&source=biziday

Cit de curind mă voi lovi de o asemenea problemă, am de cules o vie, mare, în fiecare an m-am lovit de asistați  sociali care primesc :bani, mâncare, de băut, țigări, după două zile de muncă.... nu se mai prezintă ca să încaseze bani, să manince, să bea, să fumeze.

Tin sa va informez că nu sunt chitros și întotdeauna am plătit cit au cerut asistații sociali care în general au burțile lipite de șira spinării, haine din evul mediu timpuriu, cam toți au abonamente "pe caiet" la birtul din sat. 

Acum 3 minute, hpavictor a spus:

Mulțumesc pentru atenția acordată .

 

Cu mare placere, ți-am spus..... îți fac lobby, știu că "veața este grea și prezintă multe aspecte" cind ești pensionar MAI. 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări