Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tvc adyson


Postări Recomandate

salut!am la reparat un tvc adyson model ctv5132dk.initial a avut sursa defecta(schimbat cond din sursa pt ca avea tens principala +B=165v).acum a revenit la 110v dar nu imi pornesc liniile.o schema mi-ar fi de mare ajutor pt ca nu stiu de unde se face comanda.sursa este cu tranzistoare(bu508a)alte ci:ta7698ap an 5635 an5265nu este trecut tipul sasiuluiva multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

  • 2 săptămâni mai târziu...

am rezolvat problema(o rez intrerupta in baza tranz driver)acum mai are o problema:apare cursa inversa in partea superioara a ecranului.apare cam pe o treime din ecran si doar pe anumite programe,apare si pe av.sa fie vorba de un filtraj necorespunzator?mentionez ca televizorul avea si imaginea putin inclinata spre stanga(am reglat bobina de deflexie desi era bine prinsa cu colierul de prindere si nu prezenta urme de deplasare).sa fie oare o legatura intre cursa inversa si inclinarea imaginii?astept sugestiimultumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări