Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bobo

Membru activ
 • Content Count

  3,637
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About bobo

 • Rank
  electronist

Profile Information

 • Locatie
  buzau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Verificati daca se slimenteaza acele memorii si sau daca exista riplu( conzi defecti pe main). Eu as inlocui toate acele memorii scrise cu softul din ele. Mx25... sunt cam ciudate,ieri m a fentat una la un laptop,arata ca se programase dar era goala. Incercati si un update.
 2. Daca erati din Buzau va ajutam cu placere. Ma ocup si cu asa ceva.
 3. Azi am schimbat ledurile la un Jvc cu panel Vestel si era sa ii prind si eu o banda adeziva metalizata intre display si folii.
 4. A mers cu fisierul lui dl Marian caruia ii multumesc.
 5. Rog urgent un cod longer sau fisierul ca mfy nu cred ca are cod pt acest tv. 17mb110p Se pare ca originala este RM-C3184 cu Netflix. Am incercat 92207 dar este cod gol,nu il stie. Multumesc.
 6. Cum zice colegul Iulian, este o banda adeziva care venea lipita pe rama de plastic si a ajuns intre display si folii. Am patit si eu asta.
 7. Sunt 6 rez. Rezistenta lor echivalenta este aproximativ 0R22. Daca se pastreaza doar 2 rez de 1R rezulta o rez echivalente 0R50. Practic se dubleaza rez echivalenta. Aceasta este solutia.
 8. Pf6005 era tranzistor?ce cod avea? Eu sm luat pf6005 si 6003 care dunt echivalente si au fost ok. Tot ce am luat pana acum de la ei au fost bune. Tl431 nu am luat.
 9. Nu m am lovit dar nu aveam in capsula sot 23. Am reparat sursa asta si totul pleaca de la condul de 100 pico.am intampinat probleme ca nu aveam pf6005 si cu adaptare nu a vrut. Atentie si ce tranz pui ca altfel se incinge.
 10. Salut. Adapteaza tl431 in capsula mare tip tranz bc( eu asa fac). Probabil mai sunt si alte piese defecte.
 11. Am eu de programator, rezolvat unul identic de curand. Cu soft usb mai rau le strica la vortex. Daca aveti chef de reprogramat memoria va trimit softul.
 12. 6 este backlight din cate stiu.
 13. Normal sa nu ai alte tensiuni daca nu ai 19v dupa mosfetul 2. 5v si 3,3v tot fin railul de 19v se formeaza. Am facut destule cu probleme pe 19v fara schema. Verifica daca ai rez la masa dupa mosul 2 sau scurt.Inlocuieste acel mos sau pune o fuzibila in locul lui( drena- sursa). Daca ai rez dupa el da i cu bateria de 3,7v si vezi ce frige. Uneori pun 2 baterii de 3,7 in paralel cand scurtul nu este total ci doar o rez de cativa ohmi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines