Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bobo

Membru activ
 • Content Count

  3,726
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About bobo

 • Rank
  electronist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Are dl Badila. Nu este nevoie sa ne ascundem.
 2. Daca pe scart sau hdmi functioneaza corect problema este in tuner care trebuie inlocuit.
 3. Deci codul corect ar fi 63 . La paduri s au potrivit perfect? Multumesc.
 4. O firma de kkt. Cum sa nu dai un amarat de cod? Ce mesaj le as fi dat inapoi...
 5. Ati montat dvs si merg? Am avut si eu acest tv acum mai putin o luna de zile si i am dat retur din lipsa de leduri. Eu cred ca merg leduri cod 61,cele cod 62 sunt putin mai mari. Ulterior l am intrebat pe dl Badila si mi a raspuns ca merg cod 61 daca sunt 3x3mm. Eu am facut niste poze la barete dar am gresit ca nu am scos un led si nu am luat dimensiunile. Am strapat un led intrerupt si l am dat asa clientului ca nereparat( zero lei).a tinut 2 zile. Clientul a inteles ca nu aveam leduri ca era sfarsit de an dar totusi vrea sa il repar. Intrebarea este daca at
 6. Am luat de la dl Ilas din Arad(Pancota) ,cam acum 3 ani dar si anul trecut.
 7. Stiu Florine. Temperatura este ca la b7000,maxim 90c. Fiecare lipeste cu ce vrea sau cu ce are dar gelul uv mi se pare cel mai indicat. Maine o sa dau cu suflata pe o bareta si o sa vad cam la ce temperatura se inmoaie gelul uv. O sa fac teste si pe leduri lipite cu b700 .
 8. Am lipit si eu cu b7000 pt telefoane,nu aveam alt adeziv,dar dupa mi am dat seama ca nu este chiar ok. Te ocupi si cu telefoane din cate stiu,la caldura isi pierde proprietatile si se pot desprinde lentilele. Si b7000 si y7000 se folosesc in service gsm asa ca nu recomand la lentile led unde temperatura creste mult mai ales daca ledurile nu au racire buna. Acum dau dreptate colegilor ca gelul uv este cel mai bun pt lipit lupele de la leduri.
 9. Nu costa o a vere,20 ml de gel uv 5s fix m au costat 14 lei. Nu se lipeste chiar in 5 secunde dar in 2 minute sigur e beton. 3 mici picaturi si gata,isi merita banii. Cand imi aduc aminte ca era sa arunc sticluta cand am izolat niste trasee la un telefon,foloseam un led albastru care cica era uv,normal ca nu s a intarit gelul nici dupa ce am lasat lanterna aprinsa o noapte pana s a descarcat bateria.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines