Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

bobo

Membru activ
 • Content Count

  3,545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

88 core_reputation_level_4

1 Follower

About bobo

 • Rank
  electronist

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  buzau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Chiar nu conteaza ce serie are displayul. Sa nu dati seria lui.
 2. Eu uitam si de condensator si mai ales de topic. Topic din 2018.
 3. Are o memorie 258 ST9828 la care s a mai umblat si nu o recunoaste programatorul. Am inteles ca in procesor se afla codul,se poate decoda de pe serial? Altfel ma simt nevoit sa l predau asa. Multumesc.
 4. Reprogramata memoria eeprom. Merge incercat si cu una goala(noua) dar nu cred ca merge asa. Sigur merge cu un dump adecvat. Ps: sau trafo driver cu probleme si atunci este o coincidenta ca ati modificat altceva in sm.
 5. Buna seara. Abia astazi mi a adus inapoi sistemul. Codul 2275 nu face on/off ,nu misca nimic. Multumesc.
 6. Atunci se va intoarce cum a venit. Totusi acea memorie ce rol are,este pe setarile radio si volum etc? Multumesc.
 7. Azi am primit aparatul. Pe langa mufa de alimentare este o memorie pe care scrie 25B 9828 Produsa de ST. Poate fi 258 ST9828. Ch341 si avr postal nu o recunosc,nu stiu ce memorie este.A mai fost data jos se vede ca s a umblat la ea. Clientul spune ca a mers dar a schimbat bateria si nu mai are codul. Pornit afiseaza Safe 1 cu sau fara mrmoria asta.
 8. Salut. Imi cer scuze , clientul n a mai avut rabdare si a venit dupa sistem. Azi imi aduce clientul inapoi sistemul si o sa incerc acest cod.se vaita ca nu se poate conecta la net fara telecomanda. O sa revin cu rezultatul. Multumesc de intelegere.
 9. Multumesc. Revin dupa ce primesc aparatul,o sa caut eepromul si o sa atasez dumpul.
 10. Salut. Blaupunkt Audi Chorus M4 7 648 245 380 480 035 152 8 AUZ1Z2W6252567 Se poate codul dupa serial sau trebuie sa muncesc putin ? Am primit seriile astea, nu am idee daca este cu eeprom extern sau in procesor. Multumesc.
 11. In ideea ca este un defect provocat de depanator am venit cu exemplul de nei indiana. Ma refeream la faptul ca pe tuner se vedea ca si cum ar fi fost in av(ecran negru cu osd normal) daca nu se conectau mufele de pe capac. Nu am zis cu ce este construit.
 12. La Nei indiana parca era un defect asemanator cand nu se monta conectorul de la mufele av aflate pe capacul tv ului. Nu mai stiu cum arata acest sasiu dar sigur l am intalnit.
 13. Salut. Caut un cod mfy, rcw, longer etc sau fisierul clonat pt longer. Multumesc.
 14. Multumesc mult. Am primit confirmarea ca asta este codul corect.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.