Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bobo

Membru activ
 • Content Count

  3,800
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About bobo

 • Rank
  electronist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu stiu ce presupune asta. Deci nu se poate cu cod de deblocare. Multumesc.
 2. Salut. Pt Sagem myx 202 blocat in Orange se poate? Multumesc.
 3. Pai nu era nimic defect. Aveam eu un dvd 5+1 sound cu filmul "Pearl Harbor".cu el testez sistemele de genul asta. Pacat ca si muncit atat pt nimic.
 4. Care nu au sunet? Nu cumva e setat pe 2+1 si nu 5+1?
 5. Inainte de a preda tv ul am mai facut ceva verificari cs sa fiu impacat. Am gasit in scurt ic600 si asa am aflat si de ce nu functioneaza tunerul. Clientul a zis ca nu merita reparatia. Multumesc celor implicati.
 6. Am verificat iar conzii si sunt ok. Procesorul de sunet MICRONAS MSP4450K D6 frige la 85 grade, caput. Maine vine clientul sa il ia asa cum l a adus, il va folosi impreuna cu un receptor satelit si boxe externe de pc. Cu sunetul m am lamurit dar imagine neagra pe tuner sa fie tot de la acest msp? Parca nu as crede. Poate este cum zice colegul Iulian. Cazul se inchide nerezolvat.
 7. Am rescris si cele 2 memorii 24c256 dar se inchide dupa cateva secunde, sunt de la acelasi sasiu dar ecran de 37".oricum pornea tot cu ecran negru, fara purici pe tuner, deci nu cred ca este fin memorii. Am pus dumpurile originale si a revenit la defectul initial. O sa mai verific iar conzii si revin.
 8. Salut. Tv ul din titlu nu are sunet pe hdmi( nici in casti) iar pe tuner face cautare dar nu receptioneaza nimic. Pe tuner rastrul este ca pe av sau hdmi adica negru( normal trebuia sa afiseze purici ). Am gasit 2 conzi umflati pe 5v iedire sursa si multi conzi cu esr mare pe mb .dupa inlocuirea lor defectul persista.totul pare ok. Sasiul este LD/PD73/75A.
 9. Pret nou. Castile 110 lei. Ochearii 150 lei. Cumparatorul plateste si transportul cu Posta , 15lei.
 10. Probabil LC500DUE..., se rezolva usor.
 11. Pret nou. Castile 110 lei. Ochearii 150 lei. Cumparatorul platesye si transportul cu Posta , 15 lei.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines