Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

bobo

Membru activ
 • Content Count

  3,381
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 Se poate si mai bine

About bobo

 • Rank
  electronist

Profile Information

 • Locatie
  buzau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mersi Florine. Daca eram in tara era rezolvat de mult, apelam la colegii din oras dar acum sunt departe de casa si ma descurc cu ce am. Costica, Codrut au programatoare pt nand si adaptoare.mai sunt si altii dar inafara forumului.
 2. Rezolvat cu spray de racire. Colegii nu au programstor pt acest nand asa ca am comandat un spray de racire. Cat o sa tina nu ms intereseaza,tv e sl unui coleg bulgar si l am pus in tema. Multumesc.
 3. Cablu lvds,tcon. Burn mode apare des cand nu are display conectat sau ceva defectuos pe traseul mb-display. Sursele de tensiune trebuie verificate inainte si dupa defect. Spray de racire,etc.
 4. Va rog sa mi dati softul pt acest tv,nu pot descarca de pe acel forum si nici nu stiu care ar fi softul ok pt nand. Am.la munca niste polonezi si portughezi cu programatoare. Nand nou am gasit de cumparat. Multumesc.
 5. Posai binul in varianta ok.
 6. Cred ca trebuie sa jonglati cu valorile la AF-M si A2T. stiu ca am scris multe dumpuri si pus valorile etichetei de pe tub fara succes. Am rezolvat din setarile de audio. Incercati asa: AT=0 AF-M=0 A2T=0 QSS=ON FMI=ON
 7. Tot din sm se rezolva. Am intalnit acest defect dar nu mai stiu sigur ce am modificat. Cred ca mi am notat undeva. revin.
 8. Dupa ce il inghet intru in sm si ii dau factory reset? La mine porneste cu logo,apoi apare ca sursa hdmi si in 5 secunde trece in off si iar on. La actionarea telecomenzii nu pot sa il trec in stand by,nu reactioneaza nici la senzorii de pe bord.simte telecomanda pt ca led ul de st by licareste dar nu comuta. Am incercat deja sa fac scurt 20 sec intre reset si sda pe placa langa memoria eeprom.fara rezultat. Programator de nanduri nu am si sunt plecat din tara.
 9. Salut. Smart Samsung ue46d5520 Main board: BN41-01660B Eeprom IC901 si Nand IC1302 Panel LD460BGC-C1 Are cineva softurile? Multumesc.
 10. Bison plastic adhesive . Eu folosesc transparent.
 11. Stiam si eu ca la samsung si lg nu prea se gaseste schema sursei. Am ceva scheme de sursa samsung dsr la acest model nu am gasit. Putin mahnit ca nu s a deranjat nimeni sa mi raspunda,...nu pt ca nu am primit schema. Totusi va multumesc ca mi ati raspuns acum.
×
×
 • Create New...