Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

bobo

Membru activ
 • Content Count

  3,491
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82 core_reputation_level_4

1 Follower

About bobo

 • Rank
  electronist

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  buzau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut. Am primit la reparat un panasonic TX-L42ET60E cu probleme de display. Sasiu LA41,tcon si sursa ca a mea. Displayul este acelasi model doar ca este de 42". Am salvat fisierele din acest tv si l am rezolvat pe al meu, acum receptioneaza tot pe analogic cu sunet si are si meniul in romana. Am reusit sa ii repar si displayul clientului asa ca am impuscat doi iepuri dintr un foc. Multumesc celor implicati si mai ales colegului Geoky care m a facut sa cred ca se poate rezolva si acesta. Numai bine.
 2. Salut. Alimentezi ventilatorul direct din unul din porturile usb. Folosesti doar rosu+ si negru-. Celelalt fir care este galben il anulezi. Ventilatorul se va invarti la turatie maxima cu 5v. ca sa ii scazi turatia ii inseriezi 2 sau 3 diode 1n4007 pe firul plus adica rosu. Am facut des acest artificiu si este ok. Diodele le bag in tub termocontractabil iar firele trase de pe pinii mufei usb. Practic firul negru il poti lua decla masa iar plusul de unde ai 5v pt usb. Sper sa te descurci. Ce rol au diodele?caderea de tensiune pe o dioda cu siliciu este de 0,6v asa ca vei scadea0,6v din 5v . Daca pui 3 diode inseriate vei avea pe ventilator 5v minus 1,8 v adica 3,2v.
 3. Memoria nand sau emmc trebuie reprogramata. Defect tipic la seria D. Apelati la un expert.
 4. Acesta este softul urcat de un coleg roman pe siteul rusesc. https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/exclusiv_ex_22dtveh3_shassi_main_board_tp_sis231_p63/248-1-0-69503
 5. Salut. Merge sigur softul asta, probabil alt logo la pornire si poate alta telecomanda. Roaga un coleg de pe acel forum sa te ajute. http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=8447.0
 6. Ce sasiu sau placa de baza? TNPH...
 7. Pinul 5 cred ca este cel de remote =12v/300 mA sau 150mA. Este clar ca va lipseste un plus. Sunt mufe ISO standard. Can low cred ca e celalalt +.
 8. bobo

  dezmembrez lg 32ln570r

  Are 2 barete Sharp a cate 6 leduri( tip A) si o bareta cu 7 leduri( tip B). SHARP UOT POLA 2.0 32LN54 rev 1.0 type A sau B.
 9. Led error code 5= main supply voltage trouble. Informatie luata din service manual pt acest model de sony. Verificati sursele de tensiune de pe placa de baza. Incepeti cu sursa de alimentare, conzi etc. Eu as verifica si pe tcon sau lvds. Succes. Ps: sper sa nu lucrati la el azi.
 10. bobo

  dezmembrez lg 32ln570r

  Le am dar nu le vand ca se gasesc rar. Maine iti pot spune ce cod si cate leduri. Sunt 3 barete a cate 6 sau 7 leduri. Iti zic maine sigur.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.