Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

bobo

Membru activ
 • Content Count

  3,426
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81 core_reputation_level_4

About bobo

 • Rank
  electronist

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  buzau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Conzi uscati si sau lipituri reci.
 2. Mi am dat seama. Eu traduc din orice limba in engleza ca se traduce binisor, daca dau direct in romana iese un ghiveci ca mai sus. Din engleza ma descurc sau dau apoi in romana.
 3. Puneti textul original ca asa nu am inteles nimic.banuiesc ca era in engleza. Eu intind sa cred ca scurtul este in display.
 4. Am desfacut iar tv de 49" si nu are memorie pe pcb display, nici pe t-con. Tip pcb display ST4851B01-1-XL-3.
 5. Posibil puntea de diode( una ssu doua diode in scurt) sau zd2 in scurt( zenner 12v). Mai sunt si alte posibile cauze dar cu astea se incepe.
 6. https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1FN97MhRnKHvSR5jwB25BgUXNDkCKomkL?usp=drive_open Am gasit toate binurile si metoda de conectare la emmc dar nu stiu cum se procedeaza. Mi a ramas placa originala defecta si as vrea sa invat cum se face. Ceva indicatii sunt bine venite. Multumesc.
 7. https://www.spam.ro/viewtopic.php?t=23738 Toate bin- urile si legaturile pt emmc sunt mai sus. Mi a ramas placa originala defecta dar nu stiu cum se procedeaza. https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1FN97MhRnKHvSR5jwB25BgUXNDkCKomkL?usp=drive_open
 8. Placa de baza am montatbo in alt tv. Restul disponibile.
 9. Am rezolvat prin inlocuirea placii de baza cu cea din topicul atasat. S a potrivit perfect chiar daca este pentru acelasi model de display dar de 49".
 10. Rog pt emmc . Se pare ca de acolo este problema. Am rescris spi si eeprom pt acest model si se comporta idem.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.