Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

dan-a2

Membru activ
 • Content Count

  5,779
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

192 core_reputation_level_5

About dan-a2

 • Rank
  membru elforum

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  PH

Recent Profile Visitors

5,268 profile views
 1. Nu are nimic bobinele ,verificati daca pe pinii modulului aveti undeva tensiunea de alimentare de 26volti si pe alt pin una de aproximativ 12/13 volti !!
 2. Poate va ajuta >> https://www.elforum.info/topic/119451-led-orion/ Poate la display ati gresit modelul !!
 3. Nu incercati sa desfaceti baretele de leduri , mai bine vindeti cu tot cu ecran (oricum display-ul nu valoreaza nimic !!
 4. România, te iubesc! "Județe la stăpân” vizionati
 5. Parca Pionier >> https://www.google.com/search?q=radio+electromagnetica+541&client=firefox-b-d&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=q8rGXfuqHSeKGM%3A%2CveZn2r8kHhJ6CM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kR-tQYXkmhKEql5uRfnuTBiGCAA-Q&sa=X&ved=2ahUKEwi5yL6K2JvlAhUk_CoKHSqTAI4Q9QEwA3oECAkQDA#imgrc=q8rGXfuqHSeKGM:
 6. Aha , le plac berea noastra cea mai ieftina
 7. Ar trebui sa fie ala albastru indoit si izolat !!
 8. Vezi de treaba ca nu prea mai este asa , din pacate patronii nu vor sa mai plateasca decat salariul minim (plus un pic in plic ) > dar si ei (patronii ) sunt impovarati de o gramada de taxe impuse de stat !! Adica muncim vreo 5/6 luni pe an numai ptr. impozite si taxe !!
 9. Adevarul este ca nici cu astia ,, noi '' nu te poti lauda , om trai si om vedea !!
 10. Eu as vrea sa vad cum tinerii din generatia asta vor plati datoria externa a Romaniei !!
 11. Nici eu nu am reusit sa ,,intru '' in vitrina ,facusem un motoras cu perii dar un coleg il facuse mai frumos , taica-su lucra la > 1 Mai Ploiesti
 12. Amintiri,amintiri ,cablaje pe pfl sau placaj de traforaj cu capse faceam un fel de cablaj de test si lipeam cu un letcon de 35w romanesc !! Cositor de la un nenea care facea burlane si ,, sacaz '' din bradul din fata casei Tin minte ca dupa ce am facut un amplificator cu ASZ-euri care a fost un succes am incercat sa schimb finalii cu 2n3055 (cumparati cu banii ,, grei '')ca sa maresc puterea dar a fost un total esec si muult fum >> nu stiam atunci ca sunt diferiti !!
 13. Aici esste recomandarea chinezului https://www.aliexpress.com/item/1452659380.html Si schema >>
 14. Da e tradus cu google .deocamdata nu pot sa-l pun de pe telefon
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.