Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Videointerfon la....200 de metri


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

''aparatul inca nu este achizitionat'' . eu am intrebat daca este posibila functionarea la aceasta distanta si daca a facut cineva..cat despre cablu ar trebui sa mi dau cu presupusul, atita timp cat nu stiu daca cineva a montat in aceste conditii, ca sa fie multumiti cei care dau asemenea raspunsuri. este exclus wireless,sunt obstacole.

Link spre comentariu

stiu asta..montez sisteme de supraveghere, conditia ar fi sa am conectica de genul VIDEO,AUDIO,GND, + .pe video merge,pentru ca transmisia e simplex(intr o singura directie) dar la audio trebuie musai duplex.si mai e si sistemul de deschidere a portii,care la o asemenea distanta ,evident,nu poate lipsi. multumesc pentru raspuns!

Link spre comentariu

eu am montat o camera de supraveghere la 160 m (cablul sa fi avut vreo 170) si a functionat fara zgomot vizibil. am folosit cablu de 75 ohmi de Targu Mures (excelent - cu un ecran tesut dun cupru, foarte serios) pe vremea cand se mai gasea (1998) parca ii zicea rg59. camera era a/n de la commax, iar monitorul era de la tehnoton-iasi - din alea de la metrou.daca nu merge satisfacator poti sa-i faci la plecare un amplifcator sau daca nu te pricepi sa-i faci, cred ca gasesti de cumparat.cred ca poti sa incerci.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

am terminat astazi..am montat intefon Commax doar audio. partea video am rezolvat cu o camera cu IR+baloon pasiv.Partea cu deschiderea e simpla,contactul din postul de interior comanda un tranzistor,care la randul lui comanda un releu aflate linga yala.interfonul l am probat la 250 de metri!!! si merge brici! in prospect scrie ca la 150 de metri(distanta maxima) trebuie cablu cu sectiunea de minim 0,8, eu am folosit asa: cablu UTP,perechile albastru + alb albastru si verde+alb verde pe transmisia semnalului audio(cate doua in paralel),perechea portocalie pentru yala si cea maro pentru camera video..deci nici vorba de 0,8 si a mers perfect.am avut avantajul ca am avut 220 la poarta..in plus am facut sa deschida si cu telefonul poarta.la beep,yala se actioneaza,cu cativa tranzistori un telefon si un releu...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări