Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

iora

Membru activ
 • Content Count

  625
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Se poate si mai bine

About iora

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  DEJ jud. CLUJ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vand esr-metru varianta MIRON v3 cu analizor si LCFP are inclus acumulator si circuitul aferent de incarcare , compatibil 5V microUSB (adaptor retea universal 5V ), detalii schema aici pe forum . pret 250 lei ,transport inclus prin curier rapid sau posta romana, plata in cont.
 2. De pe banggood cu expediere din UK cu standard shipping + tracking din 18 iun coletul e deabia la bucuresti. Cu toate ca trebuia sa ajunga in 28 in cel mai pesimist scenariu.bineinteles livrare cu posta clasica se pare , nu prin urgent ca la Eu priority line.( era free shipping comanda am platit doar pentru tracking).pofita de perioada de pandemie si devin neseriosi.
 3. tot asa am primit toate coletele din cehia sau UK ,prin germania cu singura diferenta ca trackingul la coletele din UK(EU STANDARD SHIPPING + tracking) a aparut in sistem doar la DHL ecommerce. ultima achizitie un UNI-T UT61E , a durat o saptamana pana au procesat coletul si inca o saptamana pana a ajuns la destinatie cu DHL-urgent cargus cu achizitie de la banggood CZ warehouse. mare afacere nu am facut , maxim 50 lei mai ieftin fata de miva. am observat o intarziere la procesarea comenzilor din EU la banggood fata de perioada din carantina. pe aliexpress coletele au plecat toate a doua zi , de ajuns insa prin iulie . din china (tot banggood) pentru un prieten , am comandat un microfon UHF, a ajuns in 3 saptamani tot prin germania si livrare in RO cu urgent cargus (EU priority line) fara taxe .
 4. confirm.delay mic pe monitorul propriu , calitate foarte buna a imaginii.nu am simtit nevoia de a lucra pe monitor extern. nu e foarte ieftin insa e o investitie pe termen lung
 5. videograf, fotograf de peste 20 de ani , electronist in restul timpului (extrasezon), administrator la propria firma.
 6. poate va ajuta. pentru PIC16F628 jumper-ul se conecteaza la 18p ca in imagine
 7. am mai primit o comanda facuta pe data de 2 iunie si primita astazi 10 iunie. totul ok. cu livrare tot din warehouse cehia fara alte taxe.colet livrat cu urgent cargus. https://www.banggood.com/YAOGONG-8878D-2-In-1-SMD-Rework-Soldering-Station-Hot-Air-Gun-Welding-Solder-Iron-Repair-Tool-p-1348341.html?rmmds=myorder&ID=523699&cur_warehouse=CN
 8. https://www.banggood.com/Andonstar-ADSM302-Long-Object-Distance-Digital-USB-Microscope-For-Mobile-Phone-Repair-Soldering-Tool-p-1232954.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CZ. la osciloscop in warehouse CZ vad ca e stocul 0 acum https://www.banggood.com/Hantek-DSO4202C-2-Channel-Digital-Oscilloscope-1-Channel-ArbitraryFunction-Waveform-Generator-From-p-1376067.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN
 9. Inca nu am gasit probleme de soft la ultimul firmware din mai 2020.pare ok la cat am butonat asa pe rapid.
 10. a fost totul in regula. 316 dolari memoria e doar de 40K insa e ok deocamdata. iar microscopul - 185 dolari , are calitate foarte buna la imagine si permite si lucrul la placi foarte usor. multumit.
 11. Am comandat in 24 mai si primit de pe banggood cu urgent cargus in 3 iunie , cu livrare din cehia fara costuri suplimentare fata de site , prin expediere EU Priority Mail: Andonstar ADSM302 si Hantek DS04202C .
 12. Daca tensiunea de incarcare e 5V puteti folosi un modul de incarcare si protectie acumulator Li-Ion de aici https://www.optimusdigital.ro/ro/altele/3745-placa-de-protecie-pentru-acumulatori-li-ion-37-v-3-a.html sau recuperat dintr-un power bank pentru telefoane . se gasesc power bank-uri si cu 10 lei la altex cu acumulator de 2000mA. eventual modificati la partea de step-up de la 3.7V la 5V si o anulati sa nu consume in stand-by
 13. exact ce spuneam. modul LP nu e standardizat intre firmele producatoare . doar SP. singura varianta e sa cautati alta camera miniDV sa incercati sa redati caseta sau in cel mai fericit caz cea cu care a fost inregistrata banda care ar trebui sa o redea corect.
 14. posibil sa fie inregistrata in modul Long Play iar camera cu care ati redat sa nu poata reda corect LP.( producatorul nu asigura compatibilitate in acest mod LP decat cu dispozitivul de inregistrare original). clipul pare redat la viteza marita .pe lcd-ul camerei video ar trebui sa se observe acelasi fenomen.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.