Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Videointerfon la....200 de metri


Recommended Posts

  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

''aparatul inca nu este achizitionat'' . eu am intrebat daca este posibila functionarea la aceasta distanta si daca a facut cineva..cat despre cablu ar trebui sa mi dau cu presupusul, atita timp cat nu stiu daca cineva a montat in aceste conditii, ca sa fie multumiti cei care dau asemenea raspunsuri. este exclus wireless,sunt obstacole.

Link to comment

stiu asta..montez sisteme de supraveghere, conditia ar fi sa am conectica de genul VIDEO,AUDIO,GND, + .pe video merge,pentru ca transmisia e simplex(intr o singura directie) dar la audio trebuie musai duplex.si mai e si sistemul de deschidere a portii,care la o asemenea distanta ,evident,nu poate lipsi. multumesc pentru raspuns!

Link to comment

eu am montat o camera de supraveghere la 160 m (cablul sa fi avut vreo 170) si a functionat fara zgomot vizibil. am folosit cablu de 75 ohmi de Targu Mures (excelent - cu un ecran tesut dun cupru, foarte serios) pe vremea cand se mai gasea (1998) parca ii zicea rg59. camera era a/n de la commax, iar monitorul era de la tehnoton-iasi - din alea de la metrou.daca nu merge satisfacator poti sa-i faci la plecare un amplifcator sau daca nu te pricepi sa-i faci, cred ca gasesti de cumparat.cred ca poti sa incerci.

Link to comment
  • 4 weeks later...

am terminat astazi..am montat intefon Commax doar audio. partea video am rezolvat cu o camera cu IR+baloon pasiv.Partea cu deschiderea e simpla,contactul din postul de interior comanda un tranzistor,care la randul lui comanda un releu aflate linga yala.interfonul l am probat la 250 de metri!!! si merge brici! in prospect scrie ca la 150 de metri(distanta maxima) trebuie cablu cu sectiunea de minim 0,8, eu am folosit asa: cablu UTP,perechile albastru + alb albastru si verde+alb verde pe transmisia semnalului audio(cate doua in paralel),perechea portocalie pentru yala si cea maro pentru camera video..deci nici vorba de 0,8 si a mers perfect.am avut avantajul ca am avut 220 la poarta..in plus am facut sa deschida si cu telefonul poarta.la beep,yala se actioneaza,cu cativa tranzistori un telefon si un releu...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines