Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

cristi71

Membru activ
 • Content Count

  1,655
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Se poate si mai bine

About cristi71

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Oltenita

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. buna ziua, am de realizat un proiect la o casa,mai exact la o scara, in momentul in care un senzor detecteaza sa aprind un numar de trepte,19, succesiv.am vazut pe net mai multe aplicatii,insa o schema nu gasesc nicaieri..varianta cu 555 cu 4017 e buna,pot lega mai multe 4017 in cascada,insa ma lovesc de conditia ca lumina sa se aprinda in 2 directii,in functie de sensul de mers,urcare sau coborare! sunt blocat,astept idei de la colegi...ma tem ca fara microcontroler n o sa pot realiza proiectul, dar nu sunt familiarizat cu ele..multumesc!
 2. buna seara stimati colegi! cu mai multe luni in urma,mai precis 17 august am avut ghinionul sa lovesc o batranica pe trecere! usor, insa e lovitura pe trecere pt care mi am asumat toata raspunderea fara nici o tagada! batranica nu a necesitat internare,a avut doar un hematom la frunte in urma cazaturii! pentru linistea mea si a dansei i am facut RMN , nefiind nici o problema! am avut 30kmh, nu consum niciodata bauturi alcoolice la volan! ulterior accidentului i am facut 2 vizite femeii cu mici atentii..cum se procedeaza in astfel de situatii..timp de 6 luni am circulat cu dovada de 30 de zile prelungita lunar prin doua drumuri in aceeazi zi la Calarasi..tot ce implica asta,cozi,asteptari la politia rutiera,procuratura, bani cheltuiti..ieri an sunat politistul care se ocupa de caz si mi a spus ca dosarul a fost clasat,in urma declaratiei doamnei ca nu are nici o pretentie! am dovada valabila pana pe 16 februarie! intrebarea mea este pt cei ce stiu: cine dicteaza amenda si timpul de suspendare al permisului? procurorul? exista vreo sansa sa mi anuleze permisul? va multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.