Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Targuri radioamatoricesti


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

  • 2 luni mai târziu...

Va salut,Sambata 8 martie, incepand cu ora 8 dimineata, va avea loc prima intalnire din acest an intre radioamatori, la INCAS Militari, unde va avea loc deja traditionalul "Talcioc de primavara". De toate demersurile organizarii acestei intalniri s-a ocupat Lucica YO3AXJ. Va asteptam cu mare drag ( sursa YO3CCC pe radioamator.ro).73 de Adrian YO3HVV

Link spre comentariu

Si cam care este opinia celor din afara YO3 care trebuie sa lase consoartele singure tocmai in aceasta zi?

Sa iau nevasta cu mine? Glumesti, prietene. Inseamna sa nu mai cumpar nimic....Pentru ploiesteni (si pentru TEDY, ca pe skaarj l-am cam pierdut).Sambata dimineata merg la Bucuresti. Sunt singur in masina, deci mai am max. 4 locuri libere.Dezavantajul este ca la plecare trebuie sa trec pe la biroul din Bucuresti (vreo 10 minute). Amatori? Transport gratis.
Link spre comentariu

Adevar ai grait, deci fara neveste, fiarele sunt pentru barbati !Daca mai poti aduce doritori e un lucru bun, cu mine cine se mai inscrie sa mergem, Zal, MorpheusRo? Avem multe de vazut si sper ca va fi interesant...Eu vreau sa vin cu jucarii la vanzare si diverse...daca ploo vin sigur.

Link spre comentariu

Raspuns prezent pe baricade. Ploaia s-a oprit si s-a tinut in locatia obisnuita. Oferta, asa si asa.Lampi rusesti au fost la discretie, noi, la cutie, pret mediu 10 lei, cam tot ce se vehiculeaza pe forumde genul 6H2P, 5U3C, 5U4C, 6H13C, 6P14P-EB, GU50, GU15, etc. 3 buc. SRS-360 "arestate"rapid de @TraianB spre supararea mea. Antene verticale militare cu foita cerata inca pe elementi.Am trecut dupa asta si prin Valea Cascadelor unde nu am dat deloc de @Terry34 dar am gasit unnene cu o gramada de vechi SDV-uri comuniste in stare NOS. Cumparat flori, talpa si ajuns la timpacasa inainte sa-si piarda consoarta rabdarea.

Link spre comentariu
Raspuns prezent pe baricade. Ploaia s-a oprit si s-a tinut in locatia obisnuita.

Et moi aussi, insotit de Tedy.

... 3 buc. SRS-360 "arestate" rapid de @TraianB....

N-am stiut cine era domnul care a arestat SRS-urile. Chiar voiam sa-l cunosc personal, poate mai invatam si eu una-alta din tainele RF-ului.

Cumparat flori, ....

N-am apucat, drept pentru care voi suferi indelung in tacere....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări