Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

yo9hrb

Moderatori
 • Content count

  2,600
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Se poate si mai bine

About yo9hrb

 • Rank
  ElForum staff
 • Birthday 03/26/1969

Profile Information

 • Locatie
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

534 profile views
 1. yo9hrb

  Inca unul ... partea a doua

  Nu avem timp pentru avioane. Momentan trebuie sa ne concentram pe problema spagii: daca nu esti ruda cu destinatarul, poti sa o iei fara probeme legale. Celelalte probleme ale tarii au fost rezolvate de mult, pesemne. Deasemenea si alte probleme legale. Trebuie sa dispara incriminarea. Sa furam legal. Dupa care, vedem ce spaga scoatem si din avioane.
 2. yo9hrb

  Aprindere electronica Mobra

  Cred ca ar merge cu un stroboscop. Daca n-ai repere, acestea se pot face.
 3. yo9hrb

  Acu' 48 de ani

  Asta am vrut sa-mi cumpar. Pana m-a lamurit statul roman cat ma costa taxele. Cadillac Eldorado. Anul de gratie 1972 (adica de pe vremea cand masinile erau masini). 8200 cmc. Deocamdata amanam momentul. Dar tot va veni.... Trust me.
 4. yo9hrb

  Informatii A412

  Cu placere. O sa postez si dimensiunile exacte ale placii F (ca pe aia o am), ca sa stiti la ce scala sunt desenele.
 5. yo9hrb

  Informatii A412

  Done. Grig, intr-adevar "cuiele" erau ucigase. Am incercat o gramada de variante de ecranare, s-au mai redus, dar n-am scapat de ele. Ulterior am trecut la o scala cu PIC si afisor cu led, si acesta avea cuie. In schimb la afisarea cu LCD n-am mai avut probleme.
 6. yo9hrb

  Amplificator liniar 2 x GU50

  Frumos lucrat. Felicitari.
 7. yo9hrb

  Butelie argon,corgon,CO2

  Grig, realizezi ca nu ai puritatea necesara a gazului, nu? Pentru lucru in curte, merge. Dar s-ar putea sa fie ceva probleme in sudura aia. De curiozitate, daca ai timp si, bineinteles, chef, sudeaza cap la cap doua placi groase de macar 10mm si ii fac oaresce ultrasunete. Facem experimentul? M-as descurca si de niste RX, daca e nevoie. Poate si niste incercari mecanice. O punem de o omologare.
 8. yo9hrb

  Informatii A412

  Spor la lucru. Aveti documentatia pe mail.
 9. Trantorii sunt altceva, aia isi fac veacul prin stupul de albine si, intr-adevar, au functia de gigolo. Bondarii cred ca sunt alta specie, sunt mult mai mari. P.S. Chiar daca mama a fost profesoara de biologie, va rog sa nu aveti pretentii mari de la mine. Nu e o chestie genetica. Eu sunt doar inginer sudor.
 10. Habar n-aveam ca bondarii fac miere... Ce-i drept, omu' cat traieste invata.
 11. yo9hrb

  Cat costa sa ai masina?

  La mine e mai simplu. La un parcurs de 2000 km/luna am 300 Euro chiria si 100 Euro combustibilul. Ies 0.2 Euro/km. Adica vreo 90 de bani/km.
 12. yo9hrb

  Teapa de pe OLX

  Depinde de bafta. Eu am cumparat de la Pracktiker, acum cativa ani, o gramajoara de pomisori. Ceva ieftin, pana in 15 lei, din cate imi aduc aminte. Pepiniera Yurta (nici nu cred ca e in Romania). Toti s-au prins si cam sunt pe rod. Anul trecut a fost cam pacatos, ca a fost ger in primavara. N-am avut decat cirese, visine, piersici si o para ciudata rau.
 13. Si pe mine ma incearca acelasi sentiment. Zilele astea am fost martorul unor intamplari similare. In Petrobrazi. Conducte din '72 taiate si date la fier vechi, fascicule tubulare asijderea, nu mai zic de niste vase sub presiune fabricate prin anii '60. Izomerizarea este ciuntita. Soc si groaza. Nu mai zic de ETBE. Acu', revenind la zilele noastre, noi numim chestia asta mentenanta. Sau intretinere. Sau reparatii. Se intampla periodic. Nu putem fi o tara de muzee ale tehnicii interbelice.
 14. Acu' pun si eu o intrebare, asa, ca opinia publica: antena asta ieftina, usoara, buna la toate este numai pentru receptie? Eu as cauta si ceva pentru emisie....
 15. yo9hrb

  Benzinăriile de pe vremuri

  Alimenta un motor in 2 timpi. In chestia aia se facea amestecul benzina/ ulei.
×