Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

yo9hrb

Moderatori
 • Content Count

  2,789
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About yo9hrb

 • Rank
  ElForum staff
 • Birthday 03/26/1969

Profile Fields

 • Location
  Jugureni, PH, KN35FC

Recent Profile Visitors

1,649 profile views
 1. Am incercat pe platforma, dar, stupoare, nu sunt inregistrat in baza nationala de diabetici.Carnet am, tratament, tot ce trebuie. Nu-s pe insulina.
 2. De ce nu le dresati? Se stie ca orice pisica poate fi dresata sa faca ce vrea ea .
 3. Peste 65 de ani n-ai. Cum ai reusit? Ca mie nu mi-a mers nici cu diabetul.
 4. Astea sunt lucrari de arta, nu altceva!
 5. Acu', ce sa zic. Am si eu un amic, fost coleg de liceu, actualmente pensionar SRI. Cred ca a iesit la gradul ce colonel, sau ceva asemanator. La un moment dat, la un gratar si bere/ vin si alte chestii alcoolice, l-am intrebat asa, intr-o doara (si in lumina celoar discutate pe aici de ani incoace) despre tehnica de ascultare. Soc si groaza! Mi-a povestit ca aveau destule fonduri (deja din anii'90 incoace) astfel incat sa nu fie nevoiti sa foloseasca tehnica pionereasca pe care o foloseam noi, elevii electronisti din anii '80. Adica emitatoarele manufacturate cu unul sau mai multe BF214 care m
 6. Dap, am scapat ieftin. Sper sa nu mai fie probleme de genul asta.
 7. Cei doi tiristori. 6 lei bucata. Spanul nu era nativ, deoarece in cutia de plastic am gasit inclusiv span de alama (am strunjit alama). Nu mult, dar, totusi, exista.
 8. Eu nici acum n-am renuntat la țâță. Si fac vreo 52 de ani
 9. It's alive! I-am astupat si gaurile pe unde intra firele, sa nu mai am surprize cu spanul inauntru. Stiu ca pare imposibil sa intre span prin gaurelele alea, dar, totusi, se intampla.
 10. Varianta actualizata: Daca esti trist, gandeste-te ca pe lumea asta este un barbat care-si petrece noptile cu d-na Sosoaca.
 11. Nu poti sa le indoi pe toate la fel. Ti-ar trebui un valt. Cat despre grosumea de perete a stalpilor, @mac01 are dreptate. La 2mm nu este suficient de rigida.
 12. Dap, m-au derutat cei trei craci...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines