Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

yo9hrb

Moderatori
 • Content Count

  2,674
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 core_reputation_level_4

About yo9hrb

 • Rank
  ElForum staff
 • Birthday 03/26/1969

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

1,136 profile views
 1. Rugaminte: Nu sunt grammar nazy, dar va rog sa incercati sa scrieti mai inteligibil. Va multumesc.
 2. Dupa cum spune si titlul, va invit sa discutam despre metode de protectie a echipamentelor la fulgere. Subiectul ar trebui sa fie util celor care au antene inalte, locuiesc prin pustietati, la altitudini mari, si nu numai lor. Va rog sa evitati offtopicurile si etalarea muschilor, precum si adresarea de la inaltimea… sferelor celeste. Haideti sa avem o discutie amicala. Va multumesc pentru intelegere.
 3. Tocmai am deschis un topic despre asa ceva. Sper sa fie o discutie pertinenta, interesanta, fara prea multe devieri si aberatii. O seara placuta tuturor.
 4. Asta banuiesc ca-I cu becul stins. Ca daca-l mai si aprindem, mai apar si alte variabile.
 5. Ala de la Electrica foloseste un aparat de masura. Noi il numim contor. Nu mi-a numarat niciodata becurile din casa. Chiar m-am uitat pe ultima factura, si tot kWh platesc, nu becuri.
 6. Nevasta-mea a primit mesaj de la banca sa nu plateasca urmatoarele doua rate la cardul de credit. Acu, daca lumea nu poate plati, nici banca nu prea are de intors. Ce sa faca, sa-mi ia casa? Mie si altor…. zece mii? Ce sa faca cu ele? Ca nu le faci prea usor bani in conditiile actuale.
 7. Cand eram copchil, adica acu' vreo 45 de ani, am vazut asa ceva in uz. Erau stabilizatoare si se foloseau in general pentru televizoare. Cel putin pe unde am vazut eu.
 8. Vreau eu punctele 10 si 11, daca mai sunt disponibile.
 9. Eu aproape ca sunt. Zerourile le am pe toate, unu ala mai lipseste.
 10. Nu eram nici macar in plan, dar e buna si acuma. Poza.
 11. Intrebare de incepator in domeniu: pentru VNA ce soft trebuie sa avem in computer? Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.