Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

yo9hrb

Moderatori
 • Posts

  2,953
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About yo9hrb

 • Birthday 03/26/1969

Profile Fields

 • Location
  Jugureni, PH, KN35FC

Recent Profile Visitors

2,348 profile views
 1. Multumesc, @daniels @Mircea, vezi ca ai uitat un zero. Tancul e vreo 80.000. Chiar n-am cum sa ascund atatia bani de nevasta. Nici TAB-urile nu sunt tocmai ieftine. Si sunt benzinare, tre' sa-mi iau si o rafinarie. Demilitarizat... daca mi-l lasa fara mitralierele de 14,5 si 7,62.... parca e pacat.
 2. Daca un tanc e 8000 lei (si-ti mai da si rest o cafea la tonomat), un tun ar trebui sa fie semnificativ mai ieftin. Puneti, fratilor, lista aia, ca sunt tare curios si mie imi da eroare la descarcare.
 3. Poate sa puna cineva pe aici anexa 1, aia cu bunuri? La mine da eroare. Vreau un tun sau un TAB (fara gluma) si sunt curios de preturi. Tanc nu vreau, ca-mi strica gazonul....
 4. Intrebare: mini ATU in combinatie cu FT250.... da fum? Teoretic FT250 ar avea 100W. Il stiti, pana sa ajunga la mine a fost si al dvs.
 5. Intr-adevar, daca apuci sa inspiri fumul ala scapi si de hemoroizi. Trust me. Dar, daca te misti repede si ai niste sacaz la indemana, poti avea rezultate bune.
 6. Mai ieftin, da, se poate. Mai bun, probabil. N-o sa iasa la fel de fatoasa. Ma apuc de una si mai vedem.
 7. Sculele se vand separat. Strungul nu vine decat cu cheile lui, rotile de schimb si cam atat.
 8. Nu, este benzinara cinstita. Cutie manuala in 6 trepte.
 9. Un strung Bernardo are userul @Ion_Bumbu Este alta clasa fata de chinezesti, Alta putere si, evident, alti bani. Eu am un chinez, gasesti epopeea pe forum. 550W. Faci cam tot ce vrei, in afara de debitare. Ma rog, o faci si pe aia, dar mai incet. Cat despre rotile de schimb din plastic... eu n-am reusit sa rup niciuna. Se gasesc si din otel/ aluminiu, nu-s scumpe. Doar ca vin din China si astepti dupa ele.
 10. De ce excluzi din start strungurile chinezesti?
 11. Don' Geo, fiind pe un forum de electronisti, n-ai virusul asta? Ia un letcon si lipeste, mai un montaj, mai doua, si trece si vremea si plictiseala.
 12. Eu nu prea suport caldura. La mine 21-22 de grade e optim. 25 de grade n-am facut niciodata in casa. La mine sotia era cea cu "prea frig". La inceput am setat termometrele sa arate cu vreo 2 grade in plus, acum s-a obisnuit. Deci a fost o chestie psihologica.
 13. Teoretic a mea are nevoie de 54.28W/mp, daca afara sunt -15 grade si vreau inauntru 25. Asa am calculat-o si nu e pasiva. Este ceea ce am putut sa fac cu banii de care am dispus. Ca sa scad la 10W/mp probabil ma costa dublu. In concluzie, pana la Dumnezeu te mananca sfintii.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines