Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

yo9hrb

Moderatori
 • Posts

  2,917
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About yo9hrb

 • Birthday 03/26/1969

Profile Fields

 • Location
  Jugureni, PH, KN35FC

Recent Profile Visitors

2,044 profile views
 1. Aia din dreapta, in 3 culori, este pisica. Sansa sa fie motan e cam de 1 la mie.
 2. Ale mele stau numai pe calorifere. In schimb alea de afara..... deja caut rezistente, sa le fac incalzire, ca a vazut nevasta pozele. Si transformatoare, ca parca nu le-as conecta direct la 220 sau 380.
 3. ECR 350 nu are separator de ulei? Sa nu fie plin.
 4. Am eu un Monika, dar ajung acasa abia vineri. Daca nu gasesti solutie, da-mi un PM, il desfac si pun o poza plus numararea spirelor, ca sigur uit. Am o varsta....
 5. Da un prun nu plantau si ei....
 6. Corect, m-a luat gura pe dinainte. Apa e in balon si aerul in vas. Cand e desfacut racordul, nu vezi decat balonul care este presat pe gura de intrare de aerul din interior. Nu e nici o supapa acolo, n-are ce cauta.
 7. Asfaltarea unui drum nu inseamna doar turnarea unui strat de asfalt peste ce se gaseste in momentul ala acolo. Pentru traficul actual (nu prea mai sunt camioane Bucegi de 5 tone) inseamna sapat minim 1 metru pe toata latimea drumului, turnat fundatia pe adancimea aia (ma rog, mai inseamna ceva operatiuni cu piatra sparta/ refuz de ciur) dupa care vine chestia cu asfaltul. Gandeste-te ca numai pentru 1 metru de drum inseamna cam 5mc de beton. Ultima data cand am cumparat beton de la statie era vreo 230 lei/mc. Nu sunt inginer constructor, dar am mai aflat si eu una-alta. Nu-i chiar asa ce simplu precum pare. Cat despre stoparea alunecarilor de teren - iar nu-i simplu. De regula se foreaza pana la roca, se introduce armatura si apoi se toarna beton. Chiar azi am trecut pe langa o asemenea lucrare, pe DN7, la iesirea din Draganu spre Rm. Valcea. Pe dreapta. Se si vede cum a inceput sa alunece drumul. Luni va fac poza, daca doriti, ca ma duc iar la Valcea.
 8. Apa distilata e degeaba. De fapt corpul are nevoie de sarurile din apa. Personal nu beau apa. Iar vinul il decantez.
 9. Nici nu trebuie sa aiba apa. Inauntru este un balon de cauciuc, plin cu aer la 2 bari. Cred ca ce vezi tu nu e supapa de cauciuc, ci chiar peretele balonului. Ca verificare nu poti verifica decat presiunea aerului din balon. P.S. 2 atm. imi par cam multe.
 10. Vreau eu senzorii Hall. Puneti-le langa placile de Majak 203 si trec maine pe la dvs. sa le iau.
 11. Centrala este SH, a povestit initiatorul pe alt forum. Deci garantia cam pica.
 12. Eu n-as da banii. AC-ul e crucial. Nici nu am crezut ca in 2011 mai gaseai masina cheala, fara AC si servo. AC pus ulterior te costa cat nu face. Uita de ea.
 13. Esti sigur? Eu am un Sandero si un MCV din 2008, ambele au servo si ABS. Nici nu cred ca mai gaseai altfel. Si inca functioneaza bine. Dar, ce sa-i faci, sunt Dacii, nu BMW-uri cu manele. Imi pare rau.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines