Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

yo9hrb

Moderatori
 • Content Count

  2,608
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 core_reputation_level_4

About yo9hrb

 • Rank
  ElForum staff
 • Birthday 03/26/1969

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

964 profile views
 1. Intrebare: la un curent de 9,8A mai ai tensiunea aia de 198V? Sau aia este tensiunea in gol? Si inca una: ce necesar termic are casa? Cam de acolo trebuie pornit pentru o dimensionare. Aia 2kW iti ajung pentru o camera. Daca nu-i prea mare si ai izolatie buna.
 2. Cutiile de viteze automate constau dintr-un numar de reductoare planetare (fiecare cu raportul lui). Se frana cate unul si iaca raportul de transmisie dorit. Franarea se facea cu o frana cu banda (acele coliere) comandate de presiunea din convertizorul de cuplu. Simplu si eficient. In principal se folosea la tancuri si alte utilaje grele, unde un ambreiaj clasic, cu disc, nu prea facea fata.
 3. Are you sure? Ca ai mei sigur il ascultau noaptea.
 4. Fara legatura cu subiectul, dar 7050 este in banda de radioamatori. Parca nu sunt posturi de radiodifuziune acolo.
 5. Sa inteleg ca schemele sovietice cu care ne delectati sunt conceptia dvs? Cat despre comparatiile cu lumea politica, acestea nu-si au locul aici.
 6. S-ar putea sa am eu unul. Acum sunt in mutari, deci ar trebui sa-l gasesc. Daca da, si il doriti, va anunt si il trimit.
 7. Momentan inchis pentru mentenanta. L.E. Topic redeschis. Va rog sa postati numai despre DX-uri. Adica, pe scurt, cu cine, cand, in ce conditii (propagare, antene, putere de emisie, etc). Orice alta interventie (scheme sovietice din revista Cutezatorii, filtre cu rezonatoare, testate sau nu) vor fi sterse fara drept de apel. Multumesc de atentie. P.S. Pentru celelalte exista topicul de preselectoare (chiar daca pare deschis de VAX, este de fapt deschis de Cezar). Discutiile colaterale au fost mutate acolo si doar acolo se pot discuta. Aici este offtopic. Derapajele vor fi penalizate. O seara placuta tuturor.
 8. S-ar putea sa aiba variabilul cu capacitate mai mica. Formula lui Thompson (frecventa = 1/2*pi*sqrt(L*C)) ne arata ca, daca avem o inductanta mai mare, trebuie sa avem o capacitate mai mica - evident pentru aceeasi frecventa.
 9. Il chema model 41. Am avut si eu unul verde. Incepand cu clasa a doua.
 10. Puneti-mi si mie deoparte cele doua radiouri Philips si deck-ul RFT. Trec eu pe la dvs. in max. 2 saptamani. Poate mai apare ceva pana atunci. Vanzare buna.
 11. Buna asta cu hemoglobina. Sa inteleg ca la un semnal mare pe difuzor se deschide T4 si modifica polarizarea bazei lui T5? Adica vreun fel de AGC pe audio? Daca am zis vreo tampenie va rog sa nu radeti prea zgomotos.... L.E. Na, ca am postat simultan cu Grig. Se pare ca n-am fost prea in balarii.
 12. Ce rol are T4? Multumesc in avans de lamuriri.
 13. Incercati sa intoarceti bobina, cu cea mica in exterior. Poate merge asa.
 14. Mai este cel putin una peste drum de Griro, langa nu stiu ce biserica. Sectorul 1. Functionala - cel putin acum o saptamana.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.