Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver L298


Vizitator Liviupfir

Postări Recomandate

Vizitator Liviupfir

Se poate comanda doua motoare cc (de la masinile cu telecomanda) de la un microcontroler prin intermediul unui driver L289? Eu doresc sa folosesc motoarele pentru un robotel care sa se opresca daca am semnal la receptorul IR si sa reporneasca daca nu am semnal. O alta operatiune pe care vreau sa o faca este aceea de a se intoarce cu 90 de grade dupa ce parcurge o anumita distanta. Pot face aceste operatini prin intermediul acestui driver sau mai am nevoie si de altceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

N-am pentru mikroC, da' am unul pentru picc (hi-tech/uChip), PIC16F627/628. Nu e cine stie ce, voiam sa vad daca pot sa invart un motor. L-am invartit asa ca n-am insistat.Nici documentat prea tare, da' cred ca nu e prea complicat de inteles.O sa trebuiasca sa redefineste/rescrii unele functii (gen DelayUs; DelayMs())da' cred ca te descurci.LE De fisierul controlMotor.c n-ai nevoie, evident. E destinat unor eventuale functii mai complexe de control al motorului.L-am inclus din neatentie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări