Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Liviu M

Membru activ
 • Content Count

  3,629
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Liviu M

 • Rank
  -

Profile Fields

 • Location
  In sat cu Doru.

Recent Profile Visitors

1,213 profile views
 1. Să vezi ce mișto e când nici măcar între versiuni diferite de ms-office nu se potrivește formatarea. Dacă Microsoft cel nemonopolist ar fi făcut publice specificațiile office-ului, ar fi existat și compatibilitate. Toate documentele mele sunt compatibile între ele, deși nu folosesc (privat) ms-office. Officeurile "paralele" care suporta cât de cât ms-office sunt "reverse engineering". Deși recunosc că nu știu exact cum e cu versiunile mai noi de ms-office.
 2. Liviu M

  gradina mea

  Cred că trebuie precizat scoruș negru - Aronia melanocarpa, pentru că cel roșu face parte din altă familie - Sorbus aucuparia și negătite fructele lui (zice Wikipedia) pot da dureri de burtă. PS Deși l-am tot văzut prin diverse locuri, abia acum am pus un nume pe scoruș (Sorbus aucuparia).
 3. Pfii, ce egoist. Dacă nu mai mănâncă el, nu mai mănâncă nimeni...
 4. Dacă o dam pe ce mașină mi-aș lua mâine, dacă ar fi să aleg fără constrângeri... Din păcate in lumea în care mă învârt eu nu merge cu "fără constrângeri". Și cu constrângeri (familie numeroasă, de exemplu) Loganul poate fi mașina preferată Shelby-ului.
 5. PS Înainte să escaladăm discuția - am scris postul de mai sus pentru că mi-am adus aminte remarca ta (că europenii folosesc gamele și peste baltă se folosesc lingurile) când am citit articolul de pe mâncăcioșii serioși (sau mâncăruri serioase dacă preferi). Chiar nu mă aștept să-ți cumperi balanță de bucătărie.
 6. Dacă vrei doar să ajungi în siguranță din A în B, sunt șanse să fie mai bine cu Loganul.
 7. Păi vorbim de rețete noi, pe care le încerci prima dată. E mai bine sa ai cantitățile in grame, sau în lingurițe? Rețetele pe care le știi din ochi e clar că nu se pun, că nu-ți trebuie nimic.
 8. Eu fac parte dintre cei care îi încurcă pe profesioniști (merg legal în localități), dar sunt conștient că au viața grea. Vina nu e numai a lor, e a întregii comunități (forumiștii elforum included) care are prețul cât mai mic ca "scop în viață". În cazul șoferilor forțați de patroni să muncească până la epuizare fără respectarea normelor, vina e a primului șofer care a acceptat asta. Și va fi greu (imposibil) de îmbunătățit (un lucru am învățat din colaborarea cu niște olandezi - odată învățat cu prețuri mici (condiții proaste) clientul (patronul) nu va reveni/va reveni greu la p
 9. Păi aș zice că tocmai ți-ai răspuns la întrebare. În link-ul lui @franzmnu scrie nimic de numărul de roți, nu?
 10. Pot mai mult de 60 km/h (in acte)?
 11. Na belea, că-s mai sunt și alții de părere că e mai sigură cântărirea. De la voi, de peste gârlă, se subînțelege.
 12. Pana acm stiam de Toyota si Hyundai cu turisme pe hidrogen. Nici o treaba cu nemtii. Harta aia a fost prima pe care am gasit-o cu Gogu.
 13. Cumva cumva astia reusesc sa se aprovizioneze...
 14. In Germania n-ai voie pe autostrăzi cu vehicule care (constructiv) nu pot mai mult de 60 km/h, in România cu 50. Le La nemți condusul prea încet (nejustificat) se poate amenda (20 euro).
 15. Ție nu ți-ar trebui în jos, nu în sus? Eu înțelesesem că e periculos să te joci cu laserele așa, la ochi, chiar dacă pe Internet sun vândute ca "laser de disco".
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines