alpine_clarion Posted January 27 Share Posted January 27 Amplificator realizat manual cu hibrizi de la PHILIPS. L am ascultat și sincer sa fiu n am rămas impresionat de putere și dinamică, fapt pentru care mi a trecut prin cap sa-i schimb etajul final cu kit-uri de la TDA , unele de 100w. Credeți as greși făcând acest pas? Carcasa îmi place foarte mult cum este realizata, da impresia unui instrument de laborator, e clar ca cineva a muncit mult pentru a-l construi. poze: si schema : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpine_clarion Posted January 27 Author Share Posted January 27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shambala Posted January 27 Share Posted January 27 Da, ar fi o mare greseala. Din mai multe motive. 1 - datorita tehnologiilor constructive, integratele hibride (cel putin unele din cele originale) suna ferm mai bine decat integratele de putere "clasice". 2 - amplificatorul a fost conceput si construit ca un intreg, este cel putin incerta posibilitatea inlocuirii directe a etajului final cu doua kituri cu TDA-uri. 3 - din tot ceea ce ati scris rerzulta clar ca nu aveti nici macar o minima expertiza tehnica care sa va permita o asemenea interventie. Poate doar daca va gandeati sa va faca lucrarea un electronist priceput. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpine_clarion Posted January 27 Author Share Posted January 27 Sunt pasionat doar de sunet, nu sunt electronist, dealtfel nici n as putea profesa in electronică din cauza unor probleme medicale ( sunt daltonist ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts