Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Itinerar Constanța - Sibiu !


Postări Recomandate

Vineri pe 18 luna asta mă duc la Sibiu de unde voi merge ulterior la Abrud. Ce traseu să aleg de la Constanța la Sibiu ca să fie bun-rapid-frumos-lejer etc :D

Prima opțiune la care te gândești este București-Pitești-(Râmnicu Vâlcea sau Curtea de Argeș)-Sibiu. Aici nu știu pe unde e mai bine să traversez Bucureștiul vineri la 10-11 de la A2 la A1.

O variantă cu 40km mai lungă, ar fi prin București-A3-Ploiești-Brașov-Sibiu. Mă gândesc că ar fi un drum mai frumos prin stațiunile mult cunoscute și deși mai lung am mai puțină centură la București.

Păreri?

Link spre comentariu

interesantă opțiune, mulțumesc

Pe slobozia am fost anul trecut spre Moldova și parcă a fost rău drumu pe acolo, erau și ceva lucrări. Nu știu acum care o fi situația.

Totodată Fetești-Slobozia-Urziceni-Ploiești este mai scurt cu 22km decât Fetești-București-Ploiești, dar pe cel din urmă am mult drum bun și de viteză respectiv A2 și A3.  Pe celălalt însă nu-l cunosc, o fi bună șoseaua !

Link spre comentariu

Pe Brasov ,Codlea,Fagaras, Sibiu ,l-am facut acum o luna , mergeti fara probleme cu suta la ora!

Ploiesti, Valenii de munte ,Brasov este ,mai ales de la Valeni la Basov drum de munte similar cu Branul dar mai pitoresc si mai putin circulat....soseaua e buna ,fara probleme deosebite doar viteza....curbe multe ca la munte!....l-am facut anul trecut cand circulam de la Mizil la Brasov....nu stiu cum este Fetesti ,Slobozia, Urziceni ,Ploiesti nu am circulat de mult pe acolo....

Link spre comentariu

Constanta- Drajna pe A2. 

Drajna-Slobozia DN21..16Km

Slobozia -Urzicen, DN2A...60Km

Urzicenii-Ploiesti, DN 1D....60Km.

Drumuri foarte OK. 

Sunt din zona IL.

 

Ploiesti - Brasov.....la alegere....ori V. Prahovei, ..ori Cheia-Sacele.  ....depinde de trafic (tinand cont ca este zi de Vineri).

 

Waze iti poate spune mai multe. 

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Cînd am fost la Vadu, m-am dus şi m-am întors pe Valea Prahovei. La fel şi cînd m-am dus de nebun pînă la Tulcea şi înapoi în aceeaşi zi. :)

Rute pentru plimbat:

Vadu - Murfatlar - Cernavodă - A2 - A3 - Comarnic - Pîrîul Rece - Codlea - Sibiu

Tulcea - Hîrşova - Sobozia - Urziceni - Ploieşti - Comarnic - Pîrîul Rece - Codlea - Sibiu

 

Valea Oltului suferă de aglomeraţie şi accidente în apropiere şi în timpul weekendurilor, în cursul săptămînii se merge bine de tot.

Link spre comentariu

Pentru o zi de vineri recomand Ploiesti -Brasov prin  Cheia-Sacele.DN1A

Restul  la alegere .

Pe DN1 mori cu zile blocat pe Valea Prahovei ( DOAR  vinerea si sambata dimineata pentru sensul spre Brasov ).In restul saptamanii e ok si pe Sinaia-Predeal .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări